Afghanistan-veteraan legt echte reden achter de oorlog uit

Afghanistan-veteraan legt echte reden achter de oorlog uit

20 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Begrijpen we na 18 jaar Amerikaanse oorlog in Afghanistan echt de redenen erachter? We weten dat het een averechts effect heeft gehad en het terrorisme zich over de hele wereld heeft verspreid en is gegroeid. 

We weten dat de VS de oorlog verliest omdat de Taliban nu meer territorium beheersen dan ze ooit hebben gehad sinds 2001. We weten dat meer burgers zijn gestorven aan Amerikaanse bommen dan vijandelijke strijders. Maar als ik het organisatoren in de Amerikaanse vredesbeweging vraag, ontvang ik talloze antwoorden. Alles van theorieën over Israël die de 9/11-aanvallen plannen of het was gewoon een slechte beslissing. Slechts weinigen begrijpen de echte redenen achter de oorlog.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIk ben een veteraan van de oorlog die in 2009 naar Afghanistan werd uitgezonden toen president Barrack Obama de golf aankondigde , uiteindelijk meer troepen inzet, meer bommen liet vallen en meer belastingbetaler dollars verspilde aan een mislukte poging die resulteerde in meer burgers die stierven. We vechten daar NOG STEEDS!

Ik wil graag mijn visie geven op waarom de VS aanvankelijk de soevereine natie zijn binnengevallen die heel weinig te maken had met de aanslagen van 9/11.Comments

comments