An Endless War: Getting Out of Afghanistan (film)

An Endless War: Getting Out of Afghanistan (film)

20 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Uitvoerend producent en activist Jean-Louis Bourgeois en regisseur Bob Cohen hebben onlangs hun volledige film uitgebracht over de eindeloze oorlog in Afghanistan.

De film van een uur duurt de voormalige commandant van het US Marine Corps, voormalige ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken zoals Matthew Hoh, de Afghaans-Amerikaanse activist Shukria Dellawar, de bekende auteur en activist Phyllis Bennis en meer. De film geeft een verhaal over hoe het verlaten van Afghanistan niet alleen noodzakelijk is, maar ook de enige manier om de oorlog te beëindigen.

An Endless War (Trailer)

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenBijna 18 jaar nadat de Amerikaanse troepen Afghanistan binnenvielen na 9/11, is het Afghaanse conflict de langste en duurste oorlog van Amerika geworden. Maar vandaag zijn de Taliban-opstandelingen sterker en beheersen ze meer territorium dan ooit tevoren.

Met voormalige bevelvoerende officieren van het Amerikaanse leger, gevechtsveteranen, politieke analisten en Amerikaanse en Afghaanse vredesactivisten deconstrueert deze documentaire de redenen waarom de oorlog is mislukt en zo lang aansleept, en biedt ook oplossingen over hoe de Verenigde Staten kunnen verlaat Afghanistan en maak er geen eindeloze oorlog van.

“Het conflict in Afghanistan is de langste en duurste oorlog in de Amerikaanse geschiedenis geworden.”

BEKIJK DE HELE FILM HIER:

Lees ook:  3 gebeurtenissen die Amerika in de maand september enorm hebben geschoktComments

comments