Grote steden in de VS worstelen met hepatitis, tyfus, bergen van menselijke ontlasting en miljoenen ratten

Grote steden in de VS worstelen met hepatitis, tyfus, bergen van menselijke ontlasting en miljoenen ratten

20 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Grote steden in heel Amerika worden getransformeerd in rottende, rottende, door ziekte geteisterde hellegaten, en er is niet echt een genie voor nodig om erachter te komen waarom dit gebeurt.

Onze acties zijn het product van onze geloofsystemen, en de grote Amerikaanse steden waar de omstandigheden het slechtst zijn, worden altijd gedomineerd door een bepaalde politieke ideologie. Als de burgers van die grote steden de resultaten die ze op dit moment behalen goed vinden, dan moeten ze gewoon blijven doen wat ze hebben gedaan. Maar als ze echte verandering willen, dan zullen die burgers bereid moeten zijn om fundamenteel andere keuzes te maken dan ze in het verleden hebben gemaakt.

Tegenwoordig hebben grote steden in het hele land te maken met bergen uitwerpselen, miljoenen ratten en gruwelijke ziekten die we ooit volledig onder controle hadden. Laten we onze tour in Philadelphia beginnen, waar gevallen van hepatitis A zich als een wildvuur beginnen te verspreiden …

Philadelphia ziet meestal niet meer dan zes gevallen van hepatitis A per jaar, zei Abernathy. Stadsbeambten tellen dit jaar tot nu toe 117 bevestigde gevallen , en er wordt nog meer onderzocht.

De Kensington, nul van de opioïde crisis in de regio, waar veel mensen die worstelen met verslaving op straat leven, worstelt al jaren met kak op straat, in parken en op portieken. Hepatitis A verspreidt zich voornamelijk door contact met fecale materie.

“Er zijn zoveel menselijke ontlasting op de grond dat het ongelooflijk is,” zei Jacelyn Blank, een bestuurslid van de East Kensington Neighbours Association en mede-oprichter van de groep Philly Tree People, die bomen plant en verzorgt in de vele blad- achtergestelde buurten.

Het is moeilijk om die woorden te lezen zonder volledig uitgeput te raken.

En voor het geval je je dat afvraagt, wordt Philadelphia al heel lang gerund door democraten.

Een andere grote stad die al langere tijd wordt gedomineerd door Democraten is Seattle, en het is nog een andere “liberale utopie” die een “zeer ernstig kakprobleem in handen heeft” …

Een recente reeks stroomuitval zou naar verluidt minstens 4,5 miljoen liter ruw afvalwater van afvalwaterzuiveringsinstallaties in heel Seattle rechtstreeks in de heldere wateren van Puget Sound hebben geleid, wat opnieuw illustreert dat deze linkse metropool een zeer ernstig kakprobleem heeft .

Telkens wanneer de stroom uitvalt in Seattle, lijkt het erop dat de hel losbarst in zijn rioleringsinstallaties, die de verder ongerepte stranden en waterwegen van kustkust Washington vervuilen zonder vooroordelen. Hoewel stadsleiders zich strikt richten op plastic rietjes en wegwerpzakken als de grootste problemen waarmee Seattle te maken heeft, is al dit ruwe rioolwater het echte probleem – en het probleem dat niet wordt aangepakt of opgelost.

Verder naar het zuiden worden de stranden in Los Angeles “volledig overspoeld met fecale bacteriën”. Kijk maar eens wat Dr. Drew Pinsky Laura Ingraham vertelde tijdens een recente verschijning in haar show …

Zoals Dr. Drew tegen Ingraham vertelde, is kleine hoeveelheden afvoer op verschillende plaatsen langs de kust normaal, maar er is nu een consistent, terugkerend probleem met watervervuiling. Hij gelooft dat de 60- tot 80.000 daklozen die dagelijks poepen, urineren en rechtstreeks in goten bloeden de belangrijkste bron van besmetting zijn . Al dat afvalwater en menselijk afval vindt zijn weg naar de LA River en het Santa Ana River Basin en komt uiteindelijk in de oceanen terecht.

Dr. Drew merkte op:

“Er is hier een organisatie genaamd Heal the Bay die de veiligheid van onze stranden in Zuid-Californië, van Orange County tot Ventura, in de gaten houdt. Sinds de regen afgelopen winter heeft [Heal the Bay] onze stranden C’s tot F’s gegeven, en F betekent volledig overspoeld met fecale bacteriën. Wat daarbij hoort, zijn andere dingen zoals spuiten, Hepatitis A en andere infectieziekten. “

Niet zo lang geleden schreef ik een heel artikel over de worsteling waarmee Los Angeles wordt geconfronteerd met de bergen afval en stapels menselijke uitwerpselen die schijnbaar overal zijn, en deze onhygiënische omstandigheden worden beschuldigd van de plotselinge uitbraak van tyfusgevallen …

Lees ook:  Waarom 'Obamagate' nooit tot iets van betekenis zal leiden

Ambtenaren zijn er niet in geslaagd om uit te leggen waarom tyfus zich plotseling verspreidt in het gebied, aangezien negen gevallen in het centrum van LA zijn geregistreerd in de afgelopen twee maanden . Ze onderzoeken het probleem.

Verschillende daklozen die in de buurt van het stadhuis wonen, hebben ook de ziekten opgelopen omdat menselijk afval en afval de nabijgelegen trottoirs bezaaid.

Onnodig te zeggen dat Los Angeles al heel, heel lang gerund wordt door Democraten.

San Francisco wordt ook al tientallen jaren stevig gecontroleerd door Democraten, en niemand heeft een groter probleem met menselijke ontlasting op straat dan zij …

De escalerende daklozencrisis in San Francisco blijft duizenden inwoners in de Bay Area treffen, waarbij functionarissen bevestigen dat ze alleen al in het eerste kwartaal van 2019 hebben gereageerd op bijna 6.700 meldingen van “menselijk afval” .

Maar San Francisco heeft tenminste niet zoveel ratten als Los Angeles. Miljoenen ratten razen door de stad terwijl je dit artikel leest, en ze laten hun “uitwerpselen” vrijwel overal achter …

De knaagdierpopulatie van de stad is nu “ontploft” in een ernstig risico voor de volksgezondheid.

“Ratten zijn overal,” vertelde Niamh Quinn, Human-Wildlife Interactions Advisor bij University of California, in juni aan KNBC Los Angeles. “En het is gewoon niet acceptabel om mensen bloot te stellen aan deze hoeveelheid ziekte.”

Na het inspecteren van een gebied in het Produce District van LA, zei een geschokte Quinn: “Ik heb nog nooit zoveel uitwerpselen gezien.”

Een andere door de Democraten gecontroleerde grote stad die wereldwijd het nieuws haalt omdat het zo door ratten is aangetast, is Baltimore. In feite zijn de dingen daar zo slecht dat Animal Planet het nummer 3 heeft gerangschikt op hun lijst van ‘Top 10 slechtste ratten ter wereld’ …

“Het rattenprobleem van Baltimore is al erg genoeg dat ratten op een gegeven moment zo diep onder een bepaald bestratingsgebied tunnelden dat wanneer vuilnismannen erover reden, hun vrachtwagen tot zijn assen zakte ,” meldde het tv-netwerk. “Ratten in de omgeving profiteerden ten volle van het ongeluk en zwermden de vrachtwagen, zich vergisend op het afval binnen.”

Het netwerk vermeldde Baltimore nummer 3 in de “Top 10 ergste steden ter wereld”.

En omdat we het over Baltimore hebben, wilde ik ook vermelden dat het aantal moorden op Baltimore tien keer het nationale gemiddelde is . Ik ben vele, vele keren in mijn leven in Baltimore geweest en om eerlijk te zijn ben ik niet zo enthousiast om snel terug te gaan.

Lees ook:  Paniek en de pandemie 'Down Under': The Ultimate Unseen Enemy

Maar hoe erg het ook is in Baltimore, er zijn er veel die geloven dat het rattenprobleem in Chicago nog erger is …

De hoofdprijs moet echter worden toegekend aan Chicago. De stad staat bovenaan de lijst van Orkin voor vier jaar op rij en is de onbetwiste rattenkoning van Amerika. Volgens een apart onderzoek van de appartementzoekservice Rent Hop ontvingen ambtenaren in Chicago in 2017 meer rattenklachten dan welke andere stad in het land dan ook, met een toename van 55 procent in de drie voorgaande jaren.

Inmiddels heb je waarschijnlijk al ontdekt wat ik hierna ga zeggen.

Ja, Chicago wordt gerund door democraten en dat is al lang zo.

Als je in een gemeenschap leeft die achteruitgaat, is de enige manier waarop dingen zullen veranderen, als de mensen in die gemeenschap betere keuzes gaan maken.

En hetzelfde kan gezegd worden voor de natie als geheel. Amerika maakt al heel lang ongelukkige keuzes en als we hoop willen hebben dat we ooit dingen omkeren, moeten we fundamenteel andere keuzes maken.Comments

comments