Epstein creëerde $ 577 miljoen trust voor zijn dood

Epstein creëerde $ 577 miljoen trust voor zijn dood

21 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

  • Epstein kocht andere gevangenen af ​​door geld op hun commissarisrekeningen te storten, volgens het rapport.

Twee dagen voor zijn vroegtijdige dood in een gevangenis in Manhattan tekende Jeffrey Epstein een testament met een vermogen van meer dan $ 577 miljoen – ongeveer $ 18 miljoen meer dan weken geleden in rechtszaken.

De activa werden overgedragen aan een trust vanaf 8 augustus, zodat de details van hoe zijn fortuin zal worden verdeeld privé blijven.

Epstein vermeldde zijn broer Mark als de enige erfgenaam en zijn oude advocaat Darren Indyke en goede vriend Richard Kahn als executeurs, volgens de  New York Post , die een kopie van de wil en het vertrouwen verkregen op de Amerikaanse Maagdeneilanden verkreeg.

Dat gezegd hebbende, staat in het document dat Mark alleen iets krijgt als Jeffrey het testament niet had gemaakt.

Bovendien zullen de erfgenamen van Epstein moeten opsplitsen wat overblijft nadat een golf van beschuldigers rechtszaken tegen zijn nalatenschap heeft aangespannen.

” Het is een mooie ketelplaat – het is wat we een ‘pour-over-testament’ noemen ” (hieronder ingesloten), vertelde een estate planningadvocaat aan de  Post , en voegde eraan toe: “Het is op die manier gedaan om privacyredenen.”

” Wat ongebruikelijker is, is de datum, het feit dat dit alles slechts enkele dagen voordat hij stierf werd gedaan ,” zei de anonieme bron van de  Post . ‘Hij wist waarschijnlijk dat hij zijn eigen leven zou gaan nemen’ of had misschien gedacht ‘hij had in de gevangenis kunnen worden vermoord. Hij had kunnen denken: ‘Ik moet mijn eenden op een rij krijgen.’ ”

Het persoonlijke eigendom van Epstein is als volgt onderverdeeld (via de  Daily Mail ):

epstein

Zodra rekening wordt gehouden met de andere activa van Epstein, zal zijn nalatenschap waarschijnlijk $ 600 miljoen overschrijden.

Een paar van die bezittingen werden genoteerd in een rechtszaak die vorige maand werd ingediend door officieren van justitie voor het Southern District van New York.

‘Na overleg met wetshandhavers die het materiaal van de kluis hebben beoordeeld, heeft  de regering vernomen dat de kluis meer dan $ 70.000 contant bevatte ‘, las een aanklacht van officieren van justitie die pleiten tegen het verlenen van borgtocht aan Epstein.

‘Bovendien bevatte de kluis 48 losse diamantstenen, variërend in grootte van ongeveer 1 karaat tot 2,38 karaat, evenals een grote diamanten ring.’

Vervolgens merkte het op: ‘ De regering is momenteel niet op de hoogte van het feit of de verdachte soortgelijke hoeveelheden contant geld en / of juwelen bijhoudt bij zijn meerdere eigendommen, of op andere locaties.  Zulke contante en losse diamanten zijn consistent met de mogelijkheid om het rechtsgebied onmiddellijk te verlaten. ‘ – Dagelijkse post

Epstein’s laatste dagen

Lees ook:  Jeffrey Epstein leerde zijn seksuele verdorvenheid van Wall Street

Volgens de  New York Times ‘  Ali Watkins (laten die nu gestookte Senaat security guy  bang haar voor scoops faam), Danielle Ivoor en Christina Goldbaum – de rijke pedofiel probeerde spel het systeem tot zijn laatste adem, die werd geregeerd een zelfmoord.

Jeffrey Epstein, gevangene 76318-054, haatte zijn cel in het Metropolitan Correctional Center. Het was krap, vochtig en besmet met ongedierte, dus meneer  Epstein, lang gewend om zijn rijkdom te gebruiken om volgens zijn eigen regels te spelen, bedacht een uitweg .

Twee dagen voor zijn vroegtijdige dood in een gevangenis in Manhattan tekende Jeffrey Epstein een testament met een vermogen van meer dan $ 577 miljoen – ongeveer $ 18 miljoen meer dan weken geleden in rechtszaken.

De activa werden overgedragen aan een trust vanaf 8 augustus, zodat de details van hoe zijn fortuin zal worden verdeeld privé blijven.

Epstein vermeldde zijn broer Mark als de enige erfgenaam en zijn oude advocaat Darren Indyke en goede vriend Richard Kahn als executeurs, volgens de  New York Post , die een kopie van de wil en het vertrouwen verkregen op de Amerikaanse Maagdeneilanden verkreeg.

Dat gezegd hebbende, staat in het document dat Mark alleen iets krijgt als Jeffrey het testament niet had gemaakt.

Bovendien zullen de erfgenamen van Epstein moeten opsplitsen wat overblijft nadat een golf van beschuldigers rechtszaken tegen zijn nalatenschap heeft aangespannen.

” Het is een mooie ketelplaat – het is wat we een ‘pour-over-testament’ noemen ” (hieronder ingesloten), vertelde een estate planningadvocaat aan de  Post , en voegde eraan toe: “Het is op die manier gedaan om privacyredenen.”

” Wat ongebruikelijker is, is de datum, het feit dat dit alles slechts enkele dagen voordat hij stierf werd gedaan ,” zei de anonieme bron van de  Post . ‘Hij wist waarschijnlijk dat hij zijn eigen leven zou gaan nemen’ of had misschien gedacht ‘hij had in de gevangenis kunnen worden vermoord. Hij had kunnen denken: ‘Ik moet mijn eenden op een rij krijgen.’ ”

Het persoonlijke eigendom van Epstein is als volgt onderverdeeld (via de  Daily Mail ):

PIN HET

Zodra rekening wordt gehouden met de andere activa van Epstein, zal zijn nalatenschap waarschijnlijk $ 600 miljoen overschrijden.

Een paar van die bezittingen werden genoteerd in een rechtszaak die vorige maand werd ingediend door officieren van justitie voor het Southern District van New York.

‘Na overleg met wetshandhavers die het materiaal van de kluis hebben beoordeeld, heeft  de regering vernomen dat de kluis meer dan $ 70.000 contant bevatte ‘, las een aanklacht van officieren van justitie die pleiten tegen het verlenen van borgtocht aan Epstein.

‘Bovendien bevatte de kluis 48 losse diamantstenen, variërend in grootte van ongeveer 1 karaat tot 2,38 karaat, evenals een grote diamanten ring.’

Vervolgens merkte het op: ‘ De regering is momenteel niet op de hoogte van het feit of de verdachte soortgelijke hoeveelheden contant geld en / of juwelen bijhoudt bij zijn meerdere eigendommen, of op andere locaties.  Zulke contante en losse diamanten zijn consistent met de mogelijkheid om het rechtsgebied onmiddellijk te verlaten. ‘ – Dagelijkse post

Epstein’s laatste dagen

Lees ook:  Philip Giraldi: Heeft Pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad gewerkt?

Volgens de  New York Times ‘  Ali Watkins (laten die nu gestookte Senaat security guy  bang haar voor scoops faam), Danielle Ivoor en Christina Goldbaum – de rijke pedofiel probeerde spel het systeem tot zijn laatste adem, die werd geregeerd een zelfmoord.

Jeffrey Epstein, gevangene 76318-054, haatte zijn cel in het Metropolitan Correctional Center. Het was krap, vochtig en besmet met ongedierte, dus meneer  Epstein, lang gewend om zijn rijkdom te gebruiken om volgens zijn eigen regels te spelen, bedacht een uitweg .

Hij betaalde talloze advocaten om de gevangenis maar liefst 12 uur per dag te bezoeken , waardoor hij het recht had om ze in een privévergaderruimte te zien. Meneer Epstein was er zo lang dat hij zich vaak verveelde, zittend in stilte met zijn advocaten, volgens mensen die de vergaderingen zagen. Terwijl ze daar waren, leidden hij en zijn gevolg regelmatig de twee automaten met drankjes en snacks leeg .

” Het was ploegendienst, allemaal ontworpen door iemand die over oneindige middelen beschikte om zoveel mogelijk comfort te krijgen “, zei een advocaat die vaak in de gevangenis was om klanten te bezoeken. – New York Times

Ondertussen  kocht Epstein andere gevangenen af  door geld op hun commissarisrekeningen te storten, volgens het rapport.

Hij baadde ook  zelden  en bleef onverzorgd volgens de  Times  –  behalve foto’s van Epstein vanaf de dag dat hij stierf onthulde een geschoren snor , dus krijt dat men tot nepnieuws of een nep Epstein – kies maar.

In de nacht van de dood van Epstein bewaakten 18 arbeiders het Manhattan Metropolitan Correctional Center (MCC), dat ongeveer 750 gevangenen herbergt. Tien van die werknemers klokken overuren, en één post was volgens gegevens leeg.

Op 9 South, de speciale eenheid waar de heer Epstein was gehuisvest, waren er twee bewakers, van wie er één een voormalige officier van justitie was die zich vrijwillig had aangemeld.

De twee bewakers zouden de heer Epstein om de 30 minuten moeten controleren, maar hebben dit drie uur lang niet gedaan. Op een gegeven moment vielen de bewakers in slaap, volgens twee ambtenaren van het Bureau of Prisons.

De volgende ochtend was de heer Epstein, 66, dood. Om 6.30 uur ontdekte ten minste een van de bewakers hem in zijn cel, niet reagerend en blauw getint, nadat hij zichzelf had opgehangen met een laken voor de gevangenis, zeiden een gevangenisfunctionaris en een wetshandhavingsfunctionaris. – New York Times

Toen Epstein eenmaal was ontdekt, sloeg een werknemer een op het lichaam gedragen alarm af. Personeel sneed de lakens die Epstein naar verluidt gebruikte om zichzelf op te hangen en probeerde volgens rechercheurs reanimatie toe te dienen, maar  hij werd een uur later dood verklaard.

Lees ook:  Na de dood van Baghdadi: Moskou heeft twijfels over de Amerikaanse operatie en ontkent de vermeende samenwerking
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments