De 7 meest losgeslagen dingen die Trump op één dag zei

De 7 meest losgeslagen dingen die Trump op één dag zei

23 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

“Numb to Trump” op-eds zijn hun eigen micro-genre geworden in de afgelopen paar jaar, maar om de zoveel tijd zal er een dag komen waarin een reeks verbluffende commentaren het ongevoelige wakker zullen slaan. Woensdag was een van die dagen, waarbij Trump zichzelf de ‘uitverkorene’ verklaarde, en herhaalde dat hij van plan is het burgerschap van het geboorterecht te beëindigen, en een grapje maakt (misschien) over het geven van de eremedaille. Hier zijn alle onuitgesproken Trump-mijmeringen die je misschien hebt gemist.

1) Trump omarmt de vergelijking “Koning van Israël”

Trump begon bizarre opmerkingen te spuien voor het ochtendgloren, met een tweet van 4:34 uur waarin hij een complottheoreticus citeerde die zijn populariteit in Israël vergeleek met de “tweede komst van God” en zei dat “Joodse mensen in Israël van hem houden alsof hij de koning is van Israël ‘in een poging zichzelf te verdedigen na miljoenen Amerikaanse joden te hebben beledigd .

Donald J. Trump on Twitter

Thank you to Wayne Allyn Root for the very nice words. “President Trump is the greatest President for Jews and for Israel in the history of the world, not just America, he is the best President for Israel in the history of the world…and the Jewish people in Israel love him….

Donald J. Trump on Twitter

like he’s the King of Israel. They love him like he is the second coming of God…But American Jews don’t know him or like him. They don’t even know what they’re doing or saying anymore. It makes no sense! But that’s OK, if he keeps doing what he’s doing, he’s good for…..

Donald J. Trump on Twitter

all Jews, Blacks, Gays, everyone. And importantly, he’s good for everyone in America who wants a job.” Wow! @newsmax @foxandfriends @OANN

2) Trump geeft meer beledigingen aan de Denen omdat ze Groenland niet verkopen

Vanaf die afgemeten start ging Trump over naar zijn andere spraakmakende spuug van de week, terwijl hij met het hele land Denemarken spartelde. Nadat rapporten naar voren kwamen dat de president in 2019 het autonome eiland Groenland van de Denen wilde kopen, noemden de politici van het land de president ‘onbeleefd’, ‘een verwend kind’ en ‘zelfvoldaan en respectloos’. De premier van Denemarken, Mette Frederiksen, zei dat het idee “absurd” was. Als reactie kwabbelde Trump zijn gebruikelijke uitstrijkje naar vrouwen aan de macht en noemde Frederiksen “smerig”. In een kenmerkend onbewuste verklaring vertelde hij verslaggevers voordat hij naar Kentucky ging: “Ik vond het een zeer niet leuke manier om iets te zeggen. ‘

3) Trump zegt dat hij nog steeds een einde wil maken aan het burgerschap van het geboorterecht

In diezelfde persscrum op het gazon van het Witte Huis, zei Trump dat hij “zeer serieus” een uitvoerend bevel bekijkt om een ​​einde te maken aan het burgerschap van het geboorterecht, dat werd opgericht door het 14e amendement en aangenomen in 1868 om het burgerschap voor voormalige slaven veilig te stellen.

CNN Politics on Twitter

President Trump: “We are looking at birthright citizenship very seriously. … It’s frankly ridiculous” https://t.co/T09WT8BaBx

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren4) Trump verklaart zichzelf “de uitverkorene”

En als toevoeging aan zijn waanidee van grootsheid in Israël, noemdeTrump zichzelf ‘de uitverkorene’ als het ging om het in evenwicht brengen van de handelsrelatie in China door de VS in een handelsoorlog te storten zonder eindspel. “Iemand moest het doen,” vertelde hij verslaggevers.

Scott Dworkin on Twitter

Trump just looked up to the sky and said “I am the chosen one.” A reminder that he’s completely insane, and unfit for office in every way. #25thAmendmentNow https://t.co/QFLfclBlZg

5) Trump dreigt ISIS-jagers op Europa los te laten

Alsof zijn reputatie in de Europese Unie verdere schade nodig had, dreigde Trump de gevangengenomen ISIS-jagers van het continent in hun respectieve landen te ‘bevrijden’ als ‘Europa ze niet neemt’. Het was de tweede keer deze maand dat Trump had voorgesteld dat ultimatum: Op 2 augustus vertelde hij verslaggevers: “We hebben 2500 ISIS-jagers die we willen dat Europa neemt”, en, als ze niet werden ontvangen, “zullen we ze waarschijnlijk naar Europa moeten vrijgeven.”

Aaron Rupar on Twitter

Trump threatens Europe. “We’re holding thousands of ISIS fighters right now. And Europe has to take them. And if Europe doesn’t take them, I’ll have no choice but to release them into the countries from which they came. Which is Germany and France and other places.” https://t.co/iroBd7Txgo

6) Trump belooft pillen die zelfmoorden tegen veteranen verminderen

En alleen om vandaag de dag een dystopisch tintje te garanderen, zei Trump dat hij het Amerikaanse ministerie van veteranenzaken heeft opgedragen om ‘veel’ een ‘stimulant’ te kopen waarvan hij denkt dat het de verrassende snelheid van zelfmoorden door dierenartsen zal helpen verminderen . Het geneesmiddel is in wezen nasale spray ketamine , die onlangs werd goedgekeurd door de FDA als een antidepressivum.

Aaron Rupar on Twitter

Beyond parody — Trump says his solution to the epidemic of veteran suicides is some new “stimulant” produced by Johnson & Johnson that he’s instructed the government to buy in large quantities https://t.co/mFMwG6hpXa

7) Trump zegt dat hij zichzelf graag Medal of Honor wil geven

Na zijn uitgebreide rant op het Witte Huis gazon, Trump vloog naar Kentucky, waar hij grapte een groep veteranen die hij wilde zichzelf geven de Medal of Honor.

Aaron Rupar on Twitter

During his speech to a veterans group in Kentucky, Trump — seemingly joking but who can be sure — talks about giving himself the Medal of Honor. I’m surprised his bone spurs didn’t flare up while doing so. https://t.co/4dPxlSlUl7

 

 Comments

comments