Koch en Soros verenigen zich om het internet te censureren

Koch en Soros verenigen zich om het internet te censureren

23 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

  • George Soros en Charles Koch hebben samengewerkt aan een hoofdprioriteit van globalistische neoliberals en neoconservatieven: censuur op internet.

Vestiging linkse en vestiging conservatieve miljardairs werken samen om het internet te censureren. Het lijkt erop dat elitisten aan beide zijden van het politieke gangpad proberen ervoor te zorgen dat je alleen de informatie krijgt die ze willen hebben.

Organisaties opgericht door linksbuiten George Soros en neo-conservatief Charles Koch werken samen aan een hoofdprioriteit van globalistische neoliberals en neoconservatieven: censuur van het internet,  volgens  Breitbart News . Censuur is noodzakelijk voor tirannie, dus het is logisch dat degenen die de overheid nodig hebben om de mensheid tot slaaf te maken, samenwerken om de middelen voor een doel te bereiken.

Vorig jaar heeft het Charles Koch Instituut zijn steun toegezegd aan het ‘ After Charlottesville Project ‘, een initiatief georganiseerd door de Anti-Defamation League (ADL) gericht op de bestrijding van ‘online extremisme’.

Sponsors van het initiatief zijn Comcast, NBC Universal, de Kresge Foundation en de George Soros Charitable Foundation.

Andere groepen die bij het project betrokken zijn, zijn een groot aantal door Soros gefinancierde organisaties, waaronder ‘Hope not Hate’, het Britse equivalent van de uiterst linkse SPLC en  het pro-immigration National Immigration Forum.

Lees ook:  Je zult niet geloven wat Facebook nu is verboden ...

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe voormalige groep, Hope not Hate, heeft een reputatie voor extreem links extremisme. Liberale anti-extremisme campagnevoerder Maajid Nawaz beschuldigde hen van “boekenverbranding” nadat het een campagne aankondigde om naar verluidt “racistische” boeken te  verbieden door grote retailers . Het werd ook gedwongen  vorig jaar een  uitstrijkje tegen een Joodse pro-Israëlische activist in te trekken. – Breitbart Nieuws.

Het Charles Koch Instituut, ooit gezien als een conservatieve nemesis van links, heeft zich nu verbonden met deze groep linkse, pro-censuur, anti-Trump agitators. Als het gaat om censurering van internet, lijken zowel de progressieve als de “conservatieve” instelling zich te verenigen in een gemeenschappelijk standpunt.

Het Charles Koch Instituut lijkt nu ook toegewijd aan het bevorderen van internetcensuur en aansluiting bij totalitarisme en slavernij over vrijheid en libertaire principes. Koch is nu voor ‘content moderation’, zoals ze het noemen. Sarah Ruger, directeur van het Instituut voor ‘vrije meningsinitiatieven’ heeft   Airbnb geprezen voor het annuleren van de reserveringen van extreem-rechtse activisten  en heeft opgeroepen om ‘online haat’ als een ‘virus’ te behandelen.

Zoals altijd is er een olifant in de kamer – wat telt als “online haat?” Twijfelt het aan het officiële verhaal? Veroordeelt het autoritairen die anderen schaden? Gaat het op aan moraliteit, hoewel het in tegenspraak is met het bestaan ​​van een overheid? Wat is “online haat” precies en wie mag beslissen of je hatelijk bent?

 Lees ook:  VS is de informatie oorlog aan het verliezen

Comments

comments