Waarom vlogen Bill Gates op Epstein’s ‘Lolita Express’ na de gevangenisstraf van Pedophile?

Waarom vlogen Bill Gates op Epstein’s ‘Lolita Express’ na de gevangenisstraf van Pedophile?

23 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

  • Dus als je jezelf ooit hebt afgevraagd: “Zou Bill Gates op het privévliegtuig van een veroordeelde pedofiel vliegen?” het antwoord is volmondig ja.

Voormalig Microsoft-voorzitter Bill Gates kan misschien helemaal niet aan Epstein-gate ontsnappen, nadat vorige week werd onthuld dat de miljardair met Jeffrey Epstein op zijn beruchte ‘Lolita Express’ Boeing 727 in 2013 reisde – vier jaar nadat Epstein tijd had voor pedofilie .

Volgens de  Daily Mail onthulden vluchtregistraties dat  Gates met Epstein vanaf 1 maart 2013 van Teterboro Airport in New Jersey naar Palm Beach vloog , een van de weinige vluchten dat jaar waarin piloot Larry Viskoski de naam van een passagier opnam.

epsteinPIN HET

Dus als je jezelf ooit hebt afgevraagd: ‘ Zou Bill Gates op het privévliegtuig van een veroordeelde pedofiel vliegen? ‘Het antwoord is volmondig  ja .

De combinatie is een vreemde, gezien het werk Melinda Gates en de stichting van het paar doet voor jonge vrouwen over de hele wereld.

En het is bekend dat de twee eerder tijd samen hadden doorgebracht, met name tijdens het jaarlijkse Edge Dinner, dat elk jaar miljardairs van over de hele wereld verwelkomt om samen te komen en de vorderingen te bespreken waarin ze werken op het gebied van wiskunde, wetenschap en technologie. – Dagelijkse post

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWat meer is, Gates ‘voormalige wetenschapsadviseur Boris Nikolic, een 49-jarige venture capitalist,  werd genoemd als een back-uitvoerder van Epstein’s wil  – iets waarvan hij zegt dat hij’ geschokt ‘was om te leren.

“Ik ben niet geraadpleegd in deze zaken en ik ben niet van plan deze plichten te vervullen,” vertelde Nikolic aan  Bloomberg .

gates
Bill Gates en Boris Nikolic in 2012. Fotograaf: Paul Morigi / Getty Images
PIN HET

Op een gegeven moment beweerde Epstein financieel adviseur van Gates te zijn, maar een vertegenwoordiger van de miljardair heeft het ontkend.

Naast Gates zijn onder andere de beroemde figuren die aan boord van de Lolita Express vlogen de legendarische nieuwsman Walter Cronkite, architect Peter Marino en natuurlijk Bill Clinton, Naomi Campbell, Kevin Spacey, Chris Tucker en Prince Andrew.Comments

comments