Haatmisdaad: Wat is jouw gedachte hierover?

Haatmisdaad: Wat is jouw gedachte hierover?

26 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Waarom is het geen haatmisdaad om in een moslimverkrachtingsbende te zitten?

Haatmisdaad is overal, wordt ons verteld. Het infecteert de westerse samenleving in de vorm van giftige witheid, giftige mannelijkheid, racisme en islamofobie, wat de vreselijke plagen van onze cultuur zijn. Gezien dit dominante verhaal doet zich een probleem voor wanneer haatmisdrijven worden begaan door niet-blanke mannen. Wat doet een blanke Britse meerderheidsmaatschappij wanneer blanke Britten het slachtoffer worden en verkracht worden door etnische minderheden die een beschermde status hebben?

Het is een merkwaardige tijd om in het buitenland een Brit te zijn. Kijkend naar het nieuws – of het gebrek daaraan – over deze belangrijke zaken is echt angstaanjagend. Sinds het dubbele gemeen van de ontmaskering van de moslimverkrachtingsbende van Telford en de verdrijving van de activisten die ons waarschuwen voor dat gruwelijke fenomeen, voel ik dat we aan de vooravond staan ​​van een grote verandering in onze samenleving. Ik heb een persoonlijke verandering ondergaan als gevolg van dezelfde gebeurtenissen. Nieuwe vragen moeten worden beantwoord.

David Vance on Twitter

Oh look. BBC reluctantly covering #Telford. Apparently the problem is “Asian gangs” abusing “mostly but not exclusively young white girls”. Craven euphemisms deployed rather than just say “British Pakistani” abusers

Het misbruik in Telford omvat naar schatting meer dan 1.000 meisjes die zich over 40 jaar uitstrekken. Jonge meisjes in de stad werden verzorgd, gevoed met drugs en verkracht. Ze werden doorgegeven tussen misbruikers zoals grondstoffen. Sommigen raakten zwanger, hadden abortussen en werden opnieuw verkracht op Meerdere keren werden drie vrouwen vermoord en twee anderen stierven in tragedies die verband hielden met het misbruik. Toch hebben deze schokkende gebeurtenissen relatief weinig aandacht gekregen. Meisjes in Telford verdienen naar het schijnt geen voorpagina-aandacht in de Guardian of The Times

Dezelfde kranten die uitgebreid en gedurende vele dagen berichtten dat Kate Maltby’s knie al dan niet werd aangeraakt door Damian Green of dat Michael Fallon probeerde Jane Merrick te kussen, waren niet in staat om hetzelfde niveau van verontwaardiging op te roepen voor jonge vrouwen in Telford. “

Dat schrijft Joanna Williams in Spikedgisteren. Ga je gang en lees haar stuk, het is een verbluffend heldere blik in een van de weinige fatsoenlijke overgebleven Britse publicaties. Ik ben niet zo trots om te zeggen dat ik weende. Dat had ik tot vanmorgen niet gedaan, ik verkies koortsige dromen, gebrek aan eetlust en wakker worden in doorweekte lakens terwijl mijn onderbewustzijn worstelt met de realiteit dat het Verenigd Koninkrijk naar totalitair liberalisme glijdt. Na het lezen van het werk van Williams blijf ik achter dat het onmogelijk is voor de staat om verder te ontkennen dat het samen met anderen groeperen om kinderen van een ander ras of geloof te verkrachten een haatmisdaad is. Groot-Brittannië zal een dergelijke misdaad niet vervolgen omdat de daders moslim zijn; zoals we zien aan de onhandelbaarheid van onze gekozen functionarissen die zichzelf niet eens de misdaad en de crimineel kunnen noemen,

Lees ook:  Gepolijst, zachtaardig en een zelfbenoemde gematigde Jared Kushner is de gevaarlijkste enabler van zijn schoonvader geworden

Wanneer Lord Pearson briljant suggereert dat we de moslimleiders in het Verenigd Koninkrijk vragen of het verkrachten van blanke meisjes wordt gesanctioneerd door de Koran en, als het niet wordt gesanctioneerd, eisen dat een fatwa tegen dergelijk gedrag wordt uitgevaardigd, stuit hij op gekreun van ‘racisme’ “ en ontvangt een schamele 8 minuten debat. Dit vindt plaats in het House of Lords, de hoogste kamer van het land.

Leave.EU on Twitter

WATCH | “We’re looking at millions of rapes of white and Sikh girls by Muslim men, only 222 of whom have been convicted since 2005. Can we talk about Islam without being accused of hate crime?” Lord Pearson’s question deserved less than eight minutes of discussion in the Lords. https://t.co/vaGjKo8O7K

Meer dan dit is dit Huis gestileerd; “De Juiste Eerbaar de Heren Geestelijk en Tijdelijk van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland in het Parlement bijeengekomen.” De heren geestelijk en tijdelijk. Dit huis bestaat zowel uit bisschoppen als seculiere mensen, en zelfs met deze gemeente van groot en goed kunnen we niet beslissen of etnische Britten überhaupt enige waarde bezitten onder God of onder de wet.

Zoals Williams terecht opmerkt, reikt de #MeToo-houding van rijke middenklasse-vrouwen precies zo ver als de klassenverdeling. Het reikt zo ver als ze comfortabel zijn om uit te rekken, wat ver genoeg is om rijke blanke mannen de schuld te geven voor al hun problemen. Om de een of andere reden is er een vlek op de lens die het lot van arbeidersklasse meisjes verduistert. Om de een of andere reden verliezen de mensen die in staat zijn om de meesten die het meeste lawaai hebben gemaakt, hun moed te verliezen als het gaat om haatmisdrijven gepleegd door moslims.

Paul Joseph Watson on Twitter

Last weekend there was a ‘women’s march’ in London. Can anyone point me to details of this weekend’s feminist march against the industrial level abuse of over 1,000 young girls for a period of 40 years+ in Telford? I can’t seem to find it.

Ja, zelfs volgens de Britse definitie van de wet – die erg vaag is – begaan de verkrachters van Telford, Rochdale en tientallen andere steden volgens de politie met haat.

“Een haatmisdrijf is wanneer iemand een misdrijf tegen u begaat vanwege uw handicap, geslachtsidentiteit, ras, seksuele geaardheid, religie of enig ander waargenomen verschil. Het omvat niet altijd fysiek geweld. Iemand die aanstootgevende taal tegen u gebruikt of lastig valt jij vanwege wie je bent, of wie ze denken dat je bent, is ook een misdaad . Hetzelfde geldt voor iemand die beledigende of aanstootgevende berichten over jou online plaatst. Als het jou overkomt, kun je in de verleiding komen om het op te geven. Maar als u vertelt ons dat we het kunnen onderzoeken en voorkomen dat het erger wordt – voor u of iemand anders.

Als iemand een strafbaar feit pleegt en het slachtoffer, of iemand anders, gelooft dat het werd gemotiveerd door vooroordelen of haat, dan beschouwen we dit als een ‘haatmisdrijf’ . Het betekent dat de dader kan worden aangeklaagd voor het misdrijf zelf en ook de redenen daarvoor. 

De wet is duidelijk – als ik denk dat bendes van voornamelijk moslimmannen uit Pakistan blanke kinderen verkrachten die gemotiveerd zijn door vooroordelen, is dit een haatmisdrijf. Waar is de minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd? Wel, ze roept op tot onderzoek naar Russische moorden – wat absoluut moet gebeuren – maar heeft niets gezegd over Telford. Niets.

Lees ook:  'Als ik corona krijg, krijg ik corona': Coronavirus pandemie remt het feest van de Spring break niet

Ik zal eindigen met een samenvatting van wat het woord genocidebetekent. Volgens de Verenigde Naties is genocide:

“een van de volgende handelingen gepleegd met de bedoeling om een ​​nationale, etnische, raciale of religieuze groep als zodanig geheel of gedeeltelijk te vernietigen”

  • Leden van de groep vermoorden
  • Veroorzaken van ernstige lichamelijke of geestelijke schade aan leden van de groep
  • Het opzettelijk toebrengen van de groepsomstandigheden van het leven, berekend om de fysieke vernietiging ervan geheel of gedeeltelijk te bewerkstelligen
  • Het opleggen van maatregelen om geboorten binnen de groep te voorkomen
  • Kinderen van de groep gedwongen overbrengen naar een andere groep

We zien de ene demografische groep nu proberen al deze aspecten aan een andere in het Verenigd Koninkrijk toe te brengen. Op het absolute minimum moeten we als een cultuur erkennen dat er haatmisdrijven tegen ons worden begaan. In het extreme geval zou ik zeggen dat het enige dat ons verhindert deze situatie als een genocide te categoriseren, is dat blanke Britten vooralsnog geen etnische minderheid zijn. Nog. Het enige verschil tussen het lot van de Yazidi-vrouwen en dat van de tienermeisjes van Telford is demografie. Denk daar eens aan, want de klok tikt.

Dit is Speaker’s Corner, waar Martin Sellner niet mocht spreken. Dit is de Britse politie, die voorkomt dat iemand te dicht bij moslims komt door in het openbaar te bidden. Dit is waarover je niet mag spreken – van het geloof zelf tot de daden van de toegewijden, het is allemaal haraam.

We kunnen er niet over spreken uit angst gearresteerd te worden voor verkeerd denken. We kunnen er niet naar handelen omdat dit islamofoob zou zijn. Onze wetgevers verbergen zich voor de wetten die ze voor ons moeten interpreteren en onze politici krimpen weg van het idee dat de islam onverenigbaar is met onze cultuur.

Lees ook:  DENK wil koste wat kost Offerfeest vieren, kennelijk zelfs als dat tot grote corona-uitbraken in slachthuizen leidt

Deze situatie is onhoudbaar. Het zal ons allemaal te gronde richten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments