Dood aan Amerika, Trump’s geheime Plan?

Dood aan Amerika, Trump’s geheime Plan?

27 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Een mythologie rond Trump groeit, dat hij stiekem briljant is, stiekem vecht tegen ‘het moeras’ en ‘Diepe staat’ ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel. Voor de meerderheid van de Amerikanen gaat het leven gewoon door, rijkwn stelen van alles wat niet is genageld, een enorme, 12% geheime inkomstenbelastingstijging voor zelfs hogere middenklasse Amerikanen, de grootste in de geschiedenis, dit is de Trump zoals  hij elke dag wordt gezien.

Lake Michigan gevuld met cyanide en dode vissen, olie- en gasboringen in onze parken, hele steden met vergiftigd water als gevolg van fracking en dumpen van industrieel afval, terwijl medische zorg, sociale zekerheid, veteranen voordelen, voedsel- en drugsveiligheid en, het ergste van alles, vrije verkiezingen behoren tot het verleden, zijn de echte verhalen.

Toch zijn er echte gelovigen, zij die denken dat zijn voortdurende blikken, leugens en blunders deel uitmaken van een groot plan. Of er nu een groot plan bestaat of niet, één ding is zeker, dingen zijn veranderd. Aan de goede kant, de aandelenmarkten zijn meestal goed met uitzonderingen, schulden en arbeidskwesties.

Amerikanen zijn te veel geld schuldig, meer dan er bestaat zoals in 2008 en de VS gaat in een verbazingwekkend tempo failliet. Dit kunnen op een gegeven moment problemen zijn.

Dan is er het arbeidsprobleem. Amerika heeft 10 miljoen onvervulde banen, werk dat normaal wordt gedaan door slecht gedocumenteerde arbeid. Het probleem is dat die arbeiders nu nog steeds hier zijn, maar ze werken niet, ze zijn doodsbang. Het werk dat ze deden, wegen bouwen, dakwerkploegen, voedselverwerking wordt gedaan door ‘blanken’ maar al te vaak ‘helemaal niet’.

Bouwwerkzaamheden zijn gestopt, veel dingen worden gewoon niet gedaan. Normaal gesproken zou een loonsverhoging moeten volgen, maar dat is niet gebeurd en de voordelen zijn niet toegenomen. In plaats daarvan is de algehele levensstandaard verlaagd naarmate de verborgen inflatie is ingeslopen. Je kunt een baan krijgen, maar om te leven heb je er twee nodig. Je vrouw moet werken, je kinderen moeten werken en dingen die je misschien leuk vond, vakanties, nieuwe auto’s, apparaten, verbouwingen thuis, die dingen behoren tot het verleden.

Zo is een universitaire opleiding. De meesten die deelnemen, stoppen, begraven in schulden die ze nooit afbetalen, rente stijgt jaar na jaar als collegegeld, dat $ 10 per credit-uur was in de vroege jaren 1970, zelfs aan grote universiteiten, is nu $ 800 per uur terwijl lessen worden gegeven door studenten, vaak niet-bekwame onderwijsassistenten, waar een halve eeuw geleden eens hoogleraren regeerden.

De meerderheid van de afgestudeerden maakt nu minder dan de vakbondsarbeiders die niet meer bestaan, niet sinds NAFTA en de deïndustrialisatie die Trump belooft te herstellen, hoewel zijn inspanningen “0” positieve resultaten hebben opgeleverd. Hier worden geen televisies gemaakt, bijna geen kleding en hoewel veel auto’s hier worden geassembleerd, hebben sommige van de gerobotiseerde fabrieken tientallen in dienst waar duizenden ooit werkten.

Er zal geen industriële wedergeboorte in de VS plaatsvinden als Wall Street de show runt en verslaafd is aan Aziatische slavenarbeid.

Hier is onze hypothese, dat Trump heeft besloten om Amerika te doden omdat hij het haat, hij gelooft dat Amerikanen dom en lui zijn, dat ze een inferieur volk zijn zonder drive, die onderdanig zijn en zich door de Deep State hebben laten overnemen, een nep-term bedoeld om echte problemen met georganiseerde misdaad en zijn eigen wortels af te wenden die hem binden aan Roy Cohn, Felix Sater en ‘baas van bazen’, Simeon Mogelievich, de man waarvan velen geloven dat hij de wereld misschien regeert.

Het punt is dat de banden van Trump met degenen die de Sovjetunie en later Rusland hebben verlaten, vaak degenen die gevangen waren gezet of malafide inlichtingenagenten ‘zijn geprivatiseerd’, nauwelijks een band met Rusland.

Lees ook:  ISIS Cubs (kinderen) & vrouwen zijn een groot probleem - Van radicalisering tot revalidatie

Het algemene geval, en dit kan steeds weer worden aangetoond en bewezen, is dat regime-verandering, Rusland, Libië of de mislukte pogingen in Syrië en Irak samenvallen met de diefstal van miljarden activa, goudreserves, olie, hele fabrieken, oudheden of zoals bij de Sovjetunie, een plundering van de handelsbanken door de CIA, witgewassen door failliete Donald Trump en verdeeld met belangrijke politici in Washington.

Het resultaat is zoals altijd vragen:

 • Wie runt dingen echt, Israël, de menigte, Wall Street?
 • Is Trump echt een idioot?
 • Waarom heeft Poetin de boom op Israël en Turkije niet verlaagd voor hun hulp aan terroristen in Syrië?

Dan hebben we een tweede reeks vragen als de herfst nadert in 2019:

 • Hoe ver gaat Rusland terug naar Syrië in Idlib?
 • Wat zijn Russische bedoelingen in de Perzische Golf en wat zijn de echte deals tussen Iran en Rusland, samenwerking op zee maar meer, ook havenbouw?
 • Staan er geruchten over een S400-systeem voor Saoedi-Arabië?
 • Wat betekent samenwerking tussen de VAE en Iran voor Saoedi-Arabië?
 • Is de nieuwe deal tussen Israël en de VAE een bedreiging voor Saoedi-Arabië?

Dan kijken we naar Europa en wat het echte einde van de NAVO lijkt te zijn:

 • Nu Duitsland en Frankrijk Amerikaanse inspanningen om de Perzische Golf te domineren boycotten en Groot-Brittannië geconfronteerd wordt met een “harde BREXIT”, is de NAVO dan dood?
 • Nu het INF-verdrag dood is en Polen weigert een Amerikaanse militaire migratie vanuit Duitsland te organiseren, is vrees voor de nucleaire holocaust die het INF-verdrag verplicht heeft gesteld in de eerste plaats de geloofwaardigheid van Trump met aan Rusland grenzende staten vernietigd?

Conclusie

Trump-successen, zijn handelsoorlogen, zijn plannen voor ‘regime-change’ bestaan ​​niet. De vraag is, en deze vraag lijkt voor velen vreemd, heeft Trump het op deze manier gepland? Heeft hij de Neocons, degene met wie hij zich heeft omringd, Miller, Bolton, Pompeo en de rest van zijn kabinet, gezien als de ramp die zij bleken te zijn?

Onthoud hun prestaties:

 • Irak vernietigd, Amerikaanse duizenden doden, $ 3 biljoen verspild voor niets en Irak nu dichter bij Iran dan ooit tevoren.
 • Afghanistan, een grote overwinning voor de Taliban, een natie waarvan de VS de grootste heroïneproducent in de geschiedenis is geworden.
 • De economische crash van 2008, die ook echt verantwoordelijk is voor alle schulden uit het Obama-tijdperk, waarbij Trump een land voorbij het faillissement erfde.

Het is dus denkbaar dat, om de VS te redden, “het moeras” zoals Trump het noemt, nodig zou zijn. Om dat te doen, is het misschien het beste voor Amerika om degenen rondom Trump, zijn naaste vertrouwelingen en adviseurs, te vernietigen. Waar ‘de oneffenheid’ als het ware is, is dat Trump al tientallen adviseurs heeft doorlopen, allemaal ontslagen, besmeurd en weggegooid en degenen die nu weg zijn misschien wel geweest, en we bedoelen namen als Kelly of Tillerson, beter dan die die blijven.

Wilde Trump de regering van Venezuela verzekeren door zich ertegen te verzetten? Wilde hij Iran en Rusland de controle over de Perzische Golf geven door hen te proberen te destabiliseren?

Zal zijn vriendschap voor Modi in India zijn ondergang zijn?

De vragen, die van een patroon of een subtekst van incompetentie en corruptie, met de sluier van censuur en leugens dat Amerika zichzelf en de wereld voedt … “Is de waarheid daar tegenover of vergeleken met?”

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Greta's Thunberg PR-team maakt fouten

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Als er geen gevolgen zijn, is dit het begin van het einde voor de Amerikaanse Republiek
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments