NYT Cheerleads Amerikaanse kleurrevolutiepoging in Hong Kong

NYT Cheerleads Amerikaanse kleurrevolutiepoging in Hong Kong

27 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

China’s officiële People’s Daily broadsheet hakte geen woorden en zei: “Er is geen twijfel dat het (Trump-regime) zijn hand heeft in wat er gaande is in Hong Kong.”

Het ‘betekende steun voor demonstranten in’ de stad, wat al maanden aan de gang is, een poging om het land te destabiliseren in een tijd van een door Trump regime op gang gebrachte handelsoorlog – opgezet om zijn industriële, economische en technologische ontwikkeling te ondermijnen.

China’s Global Times vroeg: “Vindt er een kleurrevolutie plaats in Hong Kong? Wij denken van wel … (relschoppers betrokken bij de) meedogenloze vernietiging van de rechtsstaat van de stad. ‘

“Radicale demonstranten willen de stad verlammen, het gezag van de overheid en de politie ondermijnen.”

“Demonstraties zijn niet langer een aanvullende manier om eisen te uiten binnen het wettelijke kader, maar een poging om de rechtsstaat omver te werpen en de machtsstructuur van de stad te hervormen. Dit is een typische kleurenrevolutie. ”

Een verklaring van het kantoor van de commissaris van het ministerie van Buitenlandse Zaken van China in de speciale administratieve regio Hong Kong luidde als volgt:

“De vervorming van de realiteit, de blinde naleving van dubbele normen door Amerikaanse politici staat al dicht bij hysterie,” voegde eraan toe:

“Ze spanden samen met radicale criminele elementen en zijn waanzinnig betrokken bij anti-Chinese strafzaken in Hong Kong” – wat de woede van Beijing naar het Trump-regime aangeeft over wat er gaande is en waarschijnlijk de intentie om op zijn eigen manier op zijn eigen manier te reageren.

China’s gezant voor Moskou Zhang Hanhui waarschuwde buitenlandse naties, met name de VS, tegen “hun neus in onze zaken te steken”.

In een artikel van 13 augustus stelde ik voor wat er gaande is een poging van het Trump-regime om China te destabiliseren door zich te richten op het zachte onderbuik van Hong Kong – veel inwoners van de stad pro-westers.

Vuile handen van de VS orkestreerden en manipuleerden waarschijnlijk pro-westerse 5e kolomelementen in Hong Kong om oproer te maken tegen de heersende autoriteiten en Beijing.

Geopolitieke / economische kennis Niets weet Trump waarschijnlijk niet of begrijpt niet wat er in delen van de wereld verstorend gebeurt vanwege de acties van zijn regime – geleid door Pompeo, Bolton en hun handlangers.

Dinsdag twitterde hij onzinnig: “Velen geven mij, en de Verenigde Staten, de schuld voor de problemen in Hong Kong. Ik kan me niet voorstellen waarom? ‘

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Amerikaanse leger probeert bewoners te kalmeren over de aanstaande golf van militaire oefeningen in Noord-Carolina

Op woensdag stelde hij een ontmoeting voor met Xi Jinping in China om de lopende protesten te bespreken, wat niets zal oplossen als het wordt gehouden.

Beijing wil dat de Amerikaanse bemoeienis met interne aangelegenheden wordt gestopt. Vuile handen in de VS zijn overal in de stad. De bal ligt in het veld van Trump-regime hardliners die zijn vijandige geopolitieke agenda uitvoeren.

De NYT heeft nooit een Amerikaanse oorlog van agressie, kleurrevolutie, ouderwetse staatsgreep of andere vijandige acties van haar heersende autoriteiten op het wereldtoneel ontmoet, die het niet van harte steunde.

Met de aanpak van wat er in de stad gebeurt, zet de rechtse redactie vijandig tegenover vrede en stabiliteit de waarheid op zijn kop en noemt de door de VS gemanipuleerde / geradicaliseerde relschoppers grotendeels ‘jongeren … die niet graag verder willen komen onder de repressieve heerschappij van de Chinese communisten. ‘

Zogenaamde “Chinese communisten” zijn kapitalisten op de vrije markt, die de natie op weg zijn om ooit de leidende economie van de wereld te worden.

Het succesvolle systeem creëerde langdurige economische groei en ontwikkeling. Ellen Brown citeerde Michael Hudson en zei dat de VS “economische regimeverandering” eisen in China, omdat het wil voldoen aan het mislukte westerse model dat het afwijst, en voegt eraan toe:

“Ze zouden dezelfde soort vrije markt moeten hebben die de Amerikaanse (en andere westerse) economieën heeft verwoest.”

China brengt hen in verlegenheid door de efficiëntie en effectiviteit van haar economische en financiële model dat het niet gaat laten pesten door de VS veranderen.

Het systeem van Beijing is ‘een economische bedreiging voor het westerse neoliberale model, en het is deze existentiële bedreiging die het doelwit is van de handels- en valutaoorlogen van het Trump-regime’, legde Ellen Brown uit.

De tactiek van de Amerikaanse kleurenrevolutie in Hong Kong, de voortdurende handelsoorlog en de Aziatische draaipunt van het Obama-regime, voortgezet door Trump, om een ​​grotere militaire voetafdruk van het Pentagon in de Indo / Pacific te vestigen, maken op andere manieren deel uit van de oorlog van Washington tegen China.

De NYT doet alsof, steunt Hongkongs relschoppers en beweert ten onrechte dat onacceptabele verstorende tactieken de vrije meningsuiting weerspiegelen.

Als gewelddadige protesten uitbraken in Amerikaanse steden en dagenlang aanhielden, vooral als ze werden georkestreerd en gemanipuleerd door een buitenlandse macht, zouden ze door de staat gesponsord bloed op straat zijn en hen neerzetten.Lees ook:  Twitter toont rechtstreeks de leugen van Trump aan - de Amerikaanse president hekelt tegen sociale media

Comments

comments