Hybride oorlog tegen Rusland blijft rollen: video – Poetin: wie heeft ISIS gemaakt?

Hybride oorlog tegen Rusland blijft rollen: video – Poetin: wie heeft ISIS gemaakt?

28 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

De nieuwste demonstraties in Moskou maken deel uit van een ruwe Amerikaanse hybride oorlogsstrategie tegen Rusland.

Maar Rusland is niet gemakkelijk plooibaar zoals Brazilië. Russen op het toneel hebben me met hun indrukken verrast.

Voorbeeld: “Het was een farce. Incidenten werden vlak voor mijn ogen gecreëerd met één oog op de journaals en het andere op de politie om er zeker van te zijn dat ze werden gefilmd. Er was niets spontaan. Eén demonstrant sloeg de politie en toen werden de camera’s aangezet. Dit gebeurde overal. ‘

Ruwe hybride oorlog komt terug. En er blijven sancties bestaan. Het uiteindelijke doel van sancties – een neocon natte droom – zou zijn om de Russische regering voorgoed te ondermijnen en te vervangen door een nieuwe Jeltsin-menigte om massale plunderingen te hervatten.

Dit lees je natuurlijk nooit in de MSM. Het uiteindelijke doel zou zijn om Rusland op te splitsen in twintig landen, zoals de Baltische staten, en vervolgens de een na de ander te plunderen.

Elke geïnformeerde persoon in Rusland weet dat in Oekraïne oligarchen de plaats plunderen en blind plunderen – alles wat wordt gepromoot als “onafhankelijkheid van Rusland”. Ukro-oligarchen mochten zelfs stelen van IMF-leningen – zolang ze tegen Rusland waren.

Twee belangrijke vectoren om te bekijken. Ik ben niet overtuigd door de acties van de Russische Centrale Bank.

Het heeft absoluut geen onafhankelijkheid van de VS bereikt. En laten we kijken of Amerikaanse Deep State-actoren erin slagen om Rusland af te sluiten van SWIFT-CHIPS.

oorlog

 

Lees ook:  Pensioenroof door Lagarde komt steeds dichtbij nu veel landen in de EU pensioenbetaling problemen heeft
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump looft de nederlaag van het fascisme terwijl hij de oorlog met China plaveit
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments