Jeffrey Epstein: Babylon’s Bankster?

Jeffrey Epstein: Babylon’s Bankster?

1 september 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

 • De diepe banden van Epstein met het hart van het roofzuchtige kapitalisme van de VS kunnen niet worden genegeerd of verontschuldigd.

  Van Joseph P Farrell, auteur van Babylon’s Banksters (2010):

  ‘1. De clan is oud, met sterke banden die millennia teruggaan, zowel aan de overheid als aan de financiën;

  2. De clan is bovendien verbonden met een geheim genootschap, wiens activiteiten op hun beurt verbonden zijn met:

      een. Occulte religieuze activiteit; 
      b. Criminele bedrijfsorganisatie en -activiteit; 
      c. Moorden, chantage en infiltratie van overheid en financiën;

  3. De clan is duidelijk verbonden met een wiskundig model van economische en kredietactiviteit , hetgeen een verborgen interesse impliceert bij het ontwikkelen van dergelijke formeel expliciete modellen; en tot slot

  4. Dat model is de schuldige voor de huidige economische crisis (2008-2009), die vooral de instellingen van de Anglo-Amerikaanse financiële elite heeft getroffen. ‘

  Dr. Farrell staat erop dat deze clan zijn oorsprong in China had en David X Li’s werk over de correlatie van risico’s gebruikte https://www.wired.com/2009/02/wp-quant/ – en de aanpassing door Wall Street – om de VS te engineeren financiële ineenstorting van 2008-2009. Om de hoek speculeert Farrell dat financiers uit China samenspanden met Li, maar het idee van dr. Farrell dat China achter de financiële ineenstorting van de Verenigde Staten zat, heeft de neiging tekort te schieten. Dat wil zeggen, of het werk van David X Li representatief was voor een samenzwering door China om het Amerikaanse banksysteem op de een of andere manier te torpederen, is tien jaar later enigszins irrelevant, en later een nieuwe enorme financiële zeepbel.

  Er bestaat geen twijfel over dat er een ‘clan’ van financiële gangsters bestaat – maar niet noodzakelijkerwijs bestaat uit financiers in China. Overweeg dat de formule van Li werd overgenomen door Jeffrey Epstein en Liquid Funding Ltd, die namens Bear Stearns (Ierland) opereerden en verhandelden vanaf de Maagdeneilanden, tot de financiële crash van 2007. Het prospectus en de oprichtingspapieren van Liquid Funding Limited uit 2000 vermelden specifiek de financiële producten aangewakkerd door Li’s risicocorrelatievergelijking, in het bijzonder CDO’s CBO’s en HELX’s. En die schuldinstrumenten stonden tien jaar geleden centraal in de VS en de wereldwijde financiële crash.

  Het is betrouwbaar gemeld dat Epstein briljant was in wiskunde en hij bekleedde met succes een wiskundelespositie op een elitaire school zonder een wiskundediploma te bezitten. Hogere wiskunde is wat Epstein en David X Li doen – en vele anderen ook op Wall Street – om te helpen met roofzuchtige speculatie en investeringen. Dus, om de aandelenhandel van Epstein’s Liquid Funding Limited via Bear Stearns en de rijkdom die hij daarmee vergaarde te negeren, is het negeren van een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse vestiging en haar werking.

  Voor het feit dat Elites blijkbaar Epstein hebben vermoord, moet dit betekenen dat Epstein mogelijk kan omkeren voor de vervolging en dat hij belangrijke informatie had over zeer krachtige personen – of zelfs erger.

  Wat erger is (voor Elites) is dat Epstein mogelijk “tot de intelligentie behoorde”, waardoor grote complicaties ontstonden voor het berechten van hem in de rechtbank, waar Amerikaanse en Israëlische staatsgeheimen met betrekking tot chantage, politiek gemotiveerde seksmisdaden en misschien zelfs door de staat gesponsorde moord zouden worden onthuld . Zoals het geld volgen, is het motief volgen een grote vereenvoudiger. Maar om zich alleen te concentreren op de perverse aard van Epstein en dat ‘hij vuil had’ op machtige elites, mist hij nog steeds zijn belangrijke banden met Wall Street en high finance.

  In feite is dat waar de politieke klasse ons op wil concentreren: de perversiteit van een individu, zijn verdorvenheid en het vermogen van de staat om te vermoorden wat of wie het wil, naar believen. Anders suggereren dat de basis van de Amerikaanse macht, namelijk de autoriteit van de Centrale Bank en het Amerikaanse financiële marktsysteem, de basis is voor criminaliteit, corruptie en perversiteit, is iets dat geen enkele Amerikaanse leider wil betreden in het Amerikaanse collectieve publieke bewustzijn.

  Maar Epsteins diepe banden met het hart van het roofzuchtige kapitalisme van de VS kunnen niet worden genegeerd of verontschuldigd en moeten worden erkend als (deels) de sleutel tot de reden dat hij door de autoriteiten is vermoord. De onderstaande afbeelding illustreert de vele facetten die moeten worden onderzocht:

  epstein

  Epstein opereerde van 200 tot 2007 offshore op de Maagdeneilanden en verhandelde derivaten voor zijn rijke voorstanders via de inmiddels ter ziele gegane Bear Stearns (Ierland) operatie. Aangezien Bear Stearns is ingestort en nu eigendom is van de even afschuwelijke JP Morgan-zorg, is het idee dat elk Amerikaans onderzoek de rol van Jeffrey Epstein in de val van het Amerikaanse financiële systeem in 2008-2009 ooit aan het licht zal brengen onwaarschijnlijk. Ook de Paradise Papers bevatten onvoldoende specifieke details over de feitelijke derivatenhandelactiviteiten van Epstein uit het jaar 2000 – 2007 om de zaak te verdedigen.

  De enige hoop op transparantie in de Epstein-zaak is dat de Amerikaanse autoriteiten de aandelenhandelactiviteiten van Epstein zullen onderzoeken en de bijbehorende links zullen leggen naar de machtigste Elite-leden van de Amerikaanse en Israëlische politieke klasse.

  Maar die mogelijkheid is een mogelijkheid voor de politieke klasse om zeker getuigen te vermoorden om ervoor te zorgen dat die bankverbindingen het verst verwijderd blijven van het publieke bewustzijn of kennis.

 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments