“Prinses” Mäbel en AIDS

“Prinses” Mäbel en AIDS

1 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Heb jij afgelopen maand per ongeluk ook nog een politiek correct praatprogramma gezien? Die blonde mevrouw met dat rare aangemeten Amerikaanse accentje voert het hoogste woord en heeft verdomd ook nog een mening.

Of die er iets toe doet. We wilden net afschakelen toen we een andere blonde mevrouw in het snotje kregen. Ze werd door de presentatrice met “U” aangesproken en “prinses” genoemd. Zeer herkenbaar aan weer een ander aangemeten accentje, dat van de geïmporteerde Duitsche Verzetsprinz, deserteur Ohne Ballen. Het schijnt dat deze Mäbel bij gebrek aan een zinvolle invulling van haar bestaan een kruistocht tegen AIDS aan het voeren is. Mäbel ziet haar kans schoon om haar besmeurde blazoen wat op te vijzelen, na de dramatische verdwijnings-truc van “prins-ik-ben-geen-homo” Friso en haar maar niet weg te poetsen hardnekkige imago van gangsterhoertje in Yab Yum verband. Of haar bemoeienissen met de wapenhandel in Soros verband. Nu staat Mäbel op de barricaden: “Voorwaarts, mars!”  Die Maebeltje toch – hoe zat het nou in Libië in 2011?

En natuurlijk: AIDS is vooral in het Rusland van Putin een probleem.

Het vrouwelijke establishment soldaatje van Soros voert een moderne kruistocht naar Moskou aan met als doel de erfvijand van het Westen ten val te brengen. Als het met oorlogen en blokkades niet lukt, dan maar met de verspreiding van een anti-AIDS virus. Onder aanvoering van de blonde weduwe waar we allemaal medelijden mee moeten hebben.

Het is weer een typisch voorbeeld van demagogische desinformatie.

Waarom voert dat mens bijvoorbeeld geen kruistocht tegen de ziekte van Lyme?

Als u dat wilt weten zou u eerst een artikel van Hugo van der Zee moeten lezen, die heel voorzichtig, doch onbarmhartig de oorsprong van beide door mensen in elkaar geknutselde zeer besmettelijke ziekten bloot legt.

Lees ook:  Prinses Mabel Wisse Smit: rijkdom ,spion, Soros en moslim knuffelaar

Let op: niet op zijn “partij” stemmen, want als je figuren als Herman Wijffels (Wereldbank) en Arnout Boot (Bankraad) neerzet als “betrokken en sustainable”, verdien je het predicaat “kritisch meeloper”.  Als je het standaard hebt over “Europa” als je Nazi-EU bedoelt, heb je nog steeds niet begrepen dat Rusland ook Europa is.

Neemt niet weg, dat zijn analyse over Lyme en AIDS hout snijdt.

Een citaat:

De eerste HIV infecties zijn geconstateerd in de jaren vijftig van de vorige eeuw in Congo-Kinshasa, wat toen Belgisch Congo was. Het HIV virus stamt af van het SIV virus dat bij chimpansees voorkomt (de S van SIV staat voor ‘Simian’ wat aapachtig betekend, en de H van HIV voor ‘Human’). De Chimpansee wordt echter niet ziek van het SIV virus, en de mens wel van HIV.

De plotselinge uitbraak van HIV infecties in Congo zou beter te verklaren zijn wanneer er in die periode op grote schaal bloed contact tussen mens en chimpansee zou zijn geweest. Nu blijkt er inderdaad in de jaren vijftig direct contact tussen mensen en chimpansees te zijn geweest, op zeer grote schaal zelfs, en precies in het gebied waar de eerste HIV infecties ontdekt zijn. Er zijn namelijk in die tijd in de regio die Congo en een deel van Burundi en Rwanda beslaat, rond een miljoen mensen ingeënt met een poliovaccin dat gemaakt was op basis van bloed en organen van chimpansees.

https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/lyme-en-aids-menselijke-uitvindingen/

Dus we hebben ons met apenbloed laten inspuiten om polio te voorkomen? Kan het nog gekker? De gevolgschade is onder anderen een kankerverwekkend virus S-40. Overheden noemen dit allemaal bangmakerij en de boodschappers worden verketterd zoals alleen de Inquisitie in de Middeleeuwen dat kon.

..

Die prinses Mäbel kan haar tijd beter besteden aan onderzoek naar de oorzaken van allerlei eigenaardige zeer besmettelijke ziekten. Mevrouw kan de rest van haar leven in de besmettingshaard doorbrengen: The United States of America en meer bepaald het Rockefeller Institute.

De propaganda om ons “verplicht” te laten vaccineren wordt steeds dwingender. Waarom? We mogen niet eens weten waar we mee worden geïnjecteerd, daar zijn rechtszaken op verloren. Het is trouwens ook al lang bekend dat vaccinaties (zoals het pokkenvaccin) pas werkzaam worden als de epidemie zo’n beetje is uitgewoed…. Ook weten we allang dat de “Spaanse Griep” helemaal geen griep was, maar een tyfus variant, verspreid via een vaccinatie-campagne tijdens de Eerste Wereldoorlog in Amerikaanse legerkampen.

Heel Amerika ligt vol met biologische wapens, maar Rusland is het probleem?

https://www.publicintegrity.org/2001/09/12/3222/us-biological-weapons-lab-locked-down-50-miles-pentagon

De “medische wetenschap” is in handen van kwakzalvers en het grootkapitaal.

Deze instanties stimuleren samen met overheden symptoombestrijding. Daar is altijd geld voor. Voor het elimineren van de oorzaken niet.

Degene die wat aan de oorzaken wil doen wordt voor gek verklaard of erger.

Zo rolt onze democratische verworvenheid.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments