HOE WEST EUROPA WEGZAKT NAAR HET NIVEAU BANANENREPUBLIEK DEEL 1

HOE WEST EUROPA WEGZAKT NAAR HET NIVEAU BANANENREPUBLIEK DEEL 1

4 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Iedere keer denk je, het kan toch echt niet gekker worden. We moeten toch een keer het dieptepunt hebben bereikt. En iedere keer blijkt er toch nog ruimte naar beneden te zijn. Met de dag neemt de gekte in de westerse wereld toe, en bijna niemand heeft het in de gaten. We worden belogen en bedrogen, maar het grote publiek kijkt schouderophalend toe, en neemt nog een kop koffie of pakt een pizza. Schijnbaar blind voor datgene wat op ons toekomt. Misschien is het daarom handig om een kleine greep in de gekte te doen, zodat er hopelijk toch nog wat slaapwandelende dromers wakker worden.

Laat we maar weer eens beginnen met de heilige Greta, de groene klimaat kikker uit Zweden. Zoals bekend is zij op het oorlogspad tegen de CO2 uitstoot, aan het hoofd van grote groepen spijbelende scholieren. Gesteund door haar rijke ouders, en schimmige geldschieters, wil ze dat iedereen in paniek raakt omdat het klimaat in gevaar zou zijn. Nu is het natuurlijk zo, dat als je steeds probeert om iedereen te beleren, je ook een bepaalde verantwoordelijkheid hebt. Nu wil het geval dat Greta is uitgenodigd voor een klimaat conferentie in Amerika. Zo’n uitnodiging kun je als groene kikker natuurlijk niet laten lopen. Maar er was een probleem, want naar Amerika kun je niet met de trein, en Greta kan niet vliegen. Dan zou ze immers als hypocriet worden neergezet. Dus kwam er een briljant plan; ze besloot met een jacht in twee weken van Engeland naar Amerika te zeilen. Via rijke geldschieters in Monaco kwam er een jacht met bemanning, en de reis kon beginnen. Helaas voor Greta kwam deze boemerang al heel snel terug. Want na de reis moet de jachtbemanning terug naar Europa, en een andere bemanning moet de jacht weer ophalen. En, hoe kan het ook anders, dit moet per vliegtuig gebeuren. Er zal dus meer heen en weer gevlogen moeten worden door deze bemanningsleden, dan wanneer Greta gewoon zelf een lijnvlucht had geboekt. Wat dit voor de CO2 uitstoot betekend is niet moeilijk uit te rekenen. Zoals Kermit the Frog ooit song: “It’s not easy being green.”

Lees ook:  Brexit en Boris Johnson's verkiezingspoging betekenen dat het VK niet langer verenigd is

Gelukkig beginnen er steeds meer twijfels over de Greta hysterie te ontstaan. Maar over het achterliggende motief wordt nog maar weinig gesproken. Wij schreven al eerder dat de hele Greta gekte alleen maar is bedoeld om een CO2 belasting in heel Europa door te drukken. In Duitsland zullen de eerste plannen in de herfst worden gepresenteerd. Het is een van de maatregelen die terug te vinden zijn in de agenda van de globalisten elite. Daar komen we ook de afschaffing van de benzinemotor tegen, en het autovrij maken van hele steden. Toch is ook deze agenda aan averij onderhevig. De grote hoop die is gevestigd op windenergie en zonnepanelen komt langzaam aan in een duikvlucht terecht. Ook de elektrische auto is minder populair dan men gewenst had. Bedrijven die werken voor de windenergie industrie zien hun orders steeds verder verminderen, en sommige van hen zitten al diep in de rode cijfers. Een van de redenen is dat dierenbeschermers nu erg succesvol zijn geworden in het aantonen van het feit dat de windmolens moordmachines zijn voor vogels, vleermuizen en insecten. Verder wordt ook steeds duidelijker dat de nieuwe energie vormen de vraag naar stroom nooit zullen kunnen dekken. Het sluiten van kolencentrales is dus eigenlijk een vorm van industriële zelfmoord.

Waanzin is het ook, want als er te weinig stroom is door de grote vraag, moet er stroom uit het buitenland komen, en dat zal altijd stroom zijn die is opgewekt in kolencentrales. Natuurlijk zal de prijs van deze stroom ook niet laag zijn, en er wordt nu al gezegd dat in de komende jaren de energierekening voor alle huishoudens door het plafond zal schieten. We zullen dus niet alleen meer voor onze energie betalen, maar krijgen daar ook nog eens de CO2 belasting boven op. En daar stopt het ook niet, want de liberaal groene uitbuiters hebben nog veel meer fantasie belastingen in het achterhoofd. Natuurlijk zal dat niet allemaal gelijktijdig het daglicht zien, omdat men dan een opstand moet vrezen. Het zal stapje voor stapje gaan, zodat we over een langere tijd bestolen zullen worden. Maar het resultaat is hetzelfde.

Lees ook:  Waarom we vanzelfsprekend de Zuid-Europese landen financieel moeten helpen

Intussen neemt de angst onder de globalisten voor twee zaken voortdurend toe. Ten eerste is men bang voor grote stroomstoringen, die als ze langer dan 24 uur duren rampzalig kunnen zijn. Terwijl we steeds meer afhankelijk van stroom zijn gemaakt, is er nauwelijks sprake van noodvoorzieningen als de stroom uitvalt. Die voorzieningen zijn wegbezuinigd of hebben nooit bestaan. Men is er van uit gegaan dat het altijd goed zal komen, maar na verschillende incidenten blijkt dit niet het geval. De overlast door computer of stroomstoringen neemt steeds verder toe. Soms werkt de pin niet, dan kan er weer niet getankt worden op Schiphol. Wat ooit een zekerheid was, is nu een loterij geworden. En dit is nog maar het begin. De dreigingen komen van alle kanten en zitten in de lift. Dat kan op een zeker moment natuurlijk nooit goed gaan. Daar is men bang voor, maar men wil gelijktijdig niet investeren in zekerheid. Dat zou immers de globalisten agenda tegenwerken, en dat is vanzelfsprekend genoeg onacceptabel in de ogen van de elite.

De tweede angst waar de globalisten mee zitten is de angst voor de eigen bevolking. Men wil geen kritiek op het beleid, zeker niet als het gaat om zaken als massamigratie, islamisering, klimaat verandering, verplicht inenten en de jacht op donororganen. Kritiek op dit soort zaken probeert men aan te pakken met censuur en juridische consequenties. Maar dat is nog niet voldoende. In Duitsland is de regering Merkel bezig om de geheime dienst weer de bevoegdheid te geven om in huizen in te breken terwijl de bewoners niet thuis zijn. Dit om afluisterapparatuur te plaatsen, en naar bewijzen van afwijkende meningen te zoeken. Voor zo’n “staats inbraak” is de toestemming van een rechter niet nodig. Verder kan de geheime dienst spyware plaatsen op telefoons, computers en laptops. Ook hiervoor zal geen rechterlijk besluit nodig zijn.  Kortom; de dag van de Stasi 2.0 komt steeds dichterbij. Als dit in Duitsland praktijk wordt, zullen ook andere landen niet achterblijven. De Europese Unie wil immers de volledige macht, dus zullen dergelijk maatregelen zeker in heel Europa worden ingevoerd.

Lees ook:  Zaterdag 19 oktober organiseerde Matteo Salvini zijn grote manifestatie ‘Italiaanse Trots’

Voor een volslagen idioot voorbeeld van de bovenstaande gekte, blijven we nog even in Duitsland. Een aantal scholen heeft ouders verboden om op de eerste schooldag van hun kinderen herinneringsfoto’s te maken. Er zouden immers anderen onbedoeld op de foto’s terecht kunnen komen, en dat kan leiden tot aanklachten in verband met de privacy regels van de EU. De scholen willen geen risico nemen, en hebben daarom een volledig verbod uitgesproken. Weer een traditie die ons ontzegd wordt. Nog maar een paar jaar geleden zouden we om dit soort zaken gelachen hebben, en gezegd dat het nooit zover zal komen. Nu is het de realiteit, en ook hierbij moeten we vermelden dat het nog maar het begin is. Alles wat men niet kan controleren wordt verboden, en alles wat men niet wil horen mag niet gezegd worden. Zo worden stap voor stap alle criteria voor een echte dictatuur ingevuld.

In DEEL 2: hoe onze straten langzaam tot no-go gebieden worden, de toekomst van contant geld en goud, hoe je de volkeren weerloos maakt, en hoe diep dit alles in grijpt in ons leven.Comments

comments