Vergeet de Russen: het is de Federal Reserve die zich wil bemoeien met de verkiezingen in Amerika

Vergeet de Russen: het is de Federal Reserve die zich wil bemoeien met de verkiezingen in Amerika

4 september 2019 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse grondwet heeft de federale overheid nooit toestemming gegeven om een ​​centrale bank te creëren. De oprichters, die zelf hyperinflatie hebben meegemaakt, begrepen dat de overheid nooit een drukpers tot haar beschikking zou moeten hebben. Maar vanaf het allereerste begin van de oprichting van Amerika was er een sterke wens voor een centrale bank voor vriendjes.

In feite werden twee pogingen gedaan om een ​​permanente centrale bank in Amerika op te richten voorafgaand aan de oprichting van de Fed. Gelukkig mocht het charter voor The First Bank in 1811 aflopen en sloot president Andrew Jackson de Second Bank in 1833.

Maar helaas was een derde poging succesvol en werd de Federal Reserve in 1913 ongrondwettelijk gecreëerd door het Congres. Amerikanen leven sindsdien onder een corrupt en immoreel monetair systeem. De Federal Reserve is de drukpers die de oprichting van de grootste regering ooit heeft gefinancierd. Eindeloos welzijn en eindeloze militaire uitgaven worden beide mogelijk gemaakt door de Federal Reserve. De Fed kan het geld gewoon afdrukken voor alles wat het Amerikaanse establishment wil, dus degenen onder ons die verlangen naar een constitutionele en beperkte regering hebben weinig middelen tot onze beschikking.

Ondanks alle propaganda die ‘onafhankelijkheid’ claimt, is de Fed altijd een diep politieke instelling geweest. Omdat de Fed een door de overheid gecreëerd monopolie is met belangrijke door de overheid aangestelde werknemers, is de zogenaamde “onafhankelijkheid” slechts fictie. Het Amerikaanse Congres creëerde de Fed echter met wetgeving; het kan de Fed ook afschaffen met wetgeving.

Lees ook:  Nieuwe tarieven, aandelen duiken, productie valt opnieuw en meer ontslagen - maar alles is "prima"?

Vorige week werd de gevel van de “onafhankelijkheid” van de Federal Reserve zwaar getroffen. Ironisch genoeg was de persoon die uitzond naar de wereld dat de Fed allesbehalve ‘onafhankelijk’ was ex-New York Fed president Bill Dudley. Dudley schreef dat “de herverkiezing van Trump aantoonbaar een bedreiging vormt voor de Amerikaanse en mondiale economie, en als het doel van het monetaire beleid is om het beste economische resultaat op lange termijn te bereiken, moeten de ambtenaren van de Fed overwegen hoe hun beslissingen zouden beïnvloeden het politieke resultaat van 2020. “

De timing van Dudley’s dreigingen om het monetaire beleid van de Fed te gebruiken om de uitkomst van een Amerikaanse verkiezing te beïnvloeden, kon niet op een opvallender moment komen. Immers, al meer dan twee solide jaren worden Amerikanen gebombardeerd met verzonnen verhalen over Russen die onze verkiezingen optuigen. En toch is hier een functionaris van de Federal Reserve die dreigt hetzelfde te doen – maar deze keer echt!

Of het nu gaat om de reguliere media, de CIA, de FBI of nu de Federal Reserve, steeds meer Amerikanen worden zich bewust van het feit dat er een diepe staat in Amerika is en dat de belangen niets te maken hebben met de Amerikaanse vrijheid. In feite is onze vrijheid wat de Deep State wil afschaffen.

Wat de Federal Reserve betreft, ben ik er vast van overtuigd dat deze moet worden gecontroleerd en vervolgens zo snel mogelijk moet worden beëindigd.

De stichters van Amerika waren niet perfect. Het waren menselijke wezens die net zo in staat zijn tot fouten als wij. Maar ze hadden een opmerkelijk begrip van de ideeën over vrijheid. Ze begrepen dat vrijheid niet kan bestaan ​​met een regering die toegang heeft tot een drukpers. Goed geld en vrijheid gaan hand in hand. Als we van de zegeningen van de vrijheid willen genieten, moeten we de Federal Reserve controleren en beëindigen!Lees ook:  Leugens over Afghanistan

Comments

comments