2 doden: Vitamine E is nu een focus van het onderzoek naar zieken E-sigaret

2 doden: Vitamine E is nu een focus van het onderzoek naar zieken E-sigaret

5 september 2019 0 Door Indignatie redactie

“We dringen er bij het publiek op aan waakzaam te zijn over eventuele vapenproducten”, zeggen gezondheidsonderzoekers.

Vitamine E-acetaat is nu een focus van het onderzoek naar vapen-gerelateerde ademhalingsaandoeningen die 34 mensen in New York hebben ziek gemaakt, zeggen de gezondheidsambtenaren van de staat.

Het New York State Department of Health zei dat laboratoriumtests extreem hoge niveaus van vitamine E-acetaat vertoonden in bijna alle geanalyseerde monsters van producten die cannabis bevatten. Mike Wren / New York State Department of Health

Vanaf donderdagmiddag zijn er 361 bevestigde of vermoede gevallen gemeld door landelijke gezondheidsafdelingen landelijk. Twee mensen – een in Illinois en een andere in Oregon – zijn gestorven.

Van de FDA wordt vrijdag een aankondiging verwacht over haar onderzoek naar de ziekten. De FDA zou NBC News niet bevestigen of het onderzoek is gericht op vitamine E-acetaat.

Op donderdag zei het New York State Department of Health dat laboratoriumtests extreem hoge niveaus van vitamine E-acetaat vertoonden in bijna alle geanalyseerde monsters van producten die cannabis bevatten.

Vitamine E-acetaat werd niet gevonden in de geteste nicotineproducten.

De verbinding is een algemeen verkrijgbaar voedingssupplement waarvan niet bekend is dat het schadelijk is wanneer het als vitamine wordt ingenomen of op de huid wordt aangebracht, volgens het New York State Department of Health.

Lees ook:  Uw kans om symptomen te ontwikkelen of te sterven aan het dreigende coronavirus is 0,0000017482% symptomen / 0,0000001137% overlijden

“We dringen er bij het publiek op aan waakzaam te zijn over eventuele vapenproducten die zij of familieleden gebruiken en om onmiddellijk contact op te nemen met hun zorgverlener als ze ongebruikelijke symptomen ontwikkelen,” schreef gezondheidscommissaris New York Dr. Howard Zucker in een nieuwe release .

“Het vapen van onbekende stoffen is gevaarlijk en we blijven alle opties onderzoeken om dit probleem met de volksgezondheid te bestrijden.”

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Hoe u effectief met uw COVID-19-angst om kunt gaan

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments