Crimineel Amerika zal de westerse wereld meetrekken in een grote oorlog

Crimineel Amerika zal de westerse wereld meetrekken in een grote oorlog

7 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Pas op, Amerika.

Jullie verliezen nemen toe met elke dag die voorbijgaat, en nemen de rest van de wereld met jullie mee!

Wat begon met de post-9/11- passage van de Patriot Act   in de VS, heeft geleid tot de uitroeiing van elke vitale beveiliging tegen overbereik, corruptie en misbruik door de overheid.

De onbetwistbare instemming van de burgers met alles wat de regering wil doen in ruil voor de  spookbelofte van veiligheid en beveiliging  heeft geresulteerd in een samenleving waarin de natie wordt opgesloten in een gemilitariseerde, gemechaniseerde, overgevoelige, wettische, zelfingenomen, gans-stepping antithese van elk principe waarop deze natie werd gegrondvest.

Tegen een achtergrond van overheidstoezicht, gemilitariseerde politie, invallen van SWAT-teams, verlies van activa, eminent domein, overcriminalisering, gewapende bewakingsdrones, scanners voor het hele lichaam, fouillering en politie, geweld door politie en dergelijke – allemaal gesanctioneerd door het Congres , het Witte Huis en de rechtbanken – onze grondwettelijke vrijheden zijn gestaag afgebroken, ondermijnd, uitgehold, neergehaald en in het algemeen weggegooid.

De rechten die in de Grondwet zijn vervat, zijn, als ze nog niet zijn ontdaan, levensonderhoud.

Vrije meningsuiting, het recht om te protesteren, het recht om wangedrag van de overheid aan te vechten, een eerlijk proces, een vermoeden van onschuld, het recht op zelfverdediging, verantwoording en transparantie bij de overheid, privacy, pers, soevereiniteit, vergadering, lichamelijke integriteit, representatieve overheid: al deze en meer zijn slachtoffers geworden in de oorlog van de regering tegen het Amerikaanse volk, een oorlog die sinds 9/11 meer uitgesproken is geworden.

Sinds de torens op 9/11 vielen, vormt de Amerikaanse regering inderdaad een grotere bedreiging voor onze vrijheden dan welke terroristische, extremistische of buitenlandse entiteit dan ook ooit zou kunnen.

Terwijl bijna 3.000 mensen stierven in de aanslagen van 9/11, hebben de Amerikaanse regering en haar agenten gemakkelijk al sinds tien september het aantal burgers in de VS en het buitenland vermoord door middel van schietpartijen door de politie, invallen van het SWAT-team, aanvallen met drones en winstgestuurde inspanningen om de hele wereld te bewaken, wapens te verkopen aan buitenlandse naties (die te vaak in handen van terroristen vallen), en aanzetten tot burgerlijke onrust om het militaire industriële complex winstgevend te houden.

Het Amerikaanse volk is behandeld als vijandelijke strijders, bespioneerd, gevolgd, gescand, gefouilleerd, doorzocht, onderworpen aan allerlei indringers, geïntimideerd, binnengevallen, overvallen, manhandled, gecensureerd, tot zwijgen gebracht, beschoten, opgesloten, geweigerd wegens proces en vermoord.

Door ons te laten afleiden door terreuroefeningen, buitenlandse oorlogen, kleurgecodeerde waarschuwingen, ondergoedbommenwerpers en andere zorgvuldig opgebouwde oefeningen in propaganda, handigheid en verduistering, hebben we niet erkend dat de Amerikaanse regering – de regering die geacht werd te zijn wees een “regering van het volk, door het volk, voor het volk” – is de vijand van het volk geworden.

Dit is een regering die in de loop van de afgelopen meer dan 240 jaar zo corrupt, hebzuchtig, machtshongerig en tiranniek is geworden dat onze constitutionele republiek sindsdien heeft plaatsgemaakt voor idiocratie en een representatieve regering heeft plaatsgemaakt voor een kleptocratie (een regering) geregeerd door dieven) en een kakistocratie (een regering gerund door principiële carrièrepolitici, bedrijven en dieven die zich bezighoudt met de slechtste ondeugden in onze natuur en weinig respect heeft voor de rechten van Amerikaanse burgers).

Lees ook:  Voorspelling: 300.000 Amerikaanse COVID-19 sterfgevallen op 1 december

Dit is een overheid die, in samenwerking met haar zakelijke partners, de burgers beschouwt als consumenten en stukjes gegevens die moeten worden gekocht, verkocht en verhandeld

Dit is een regering die haar mensen bespioneert en behandelt alsof ze geen recht hebben op privacy , vooral in hun eigen huis.

Dit is een regering die de basis legt om de biomedische gegevens van het publiek te bewapenen als een handig middel om bepaald “onaanvaardbaar” sociaal gedrag te bestraffen. Ongelooflijk, als onderdeel van een voorstel dat door de Trump-regering wordt overwogen, zal een nieuwe overheidsinstelling HARPA (een tegenhanger in de gezondheidszorg van de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het Pentagon DARPA) het voortouw nemen bij het identificeren en aanpakken van “tekenen” van psychische aandoeningen of gewelddadige neigingen onder de bevolking door kunstmatige intelligentie te gebruiken om gegevens te verzamelen van Apple Watches, Fitbits, Amazon Echo en Google Home.

Dit is een regering die stelselmatig belast wordt zonder vertegenwoordiging, wiens gekozen functionarissen lobbyen voor onze stemmen om ons te negeren als ze eenmaal zijn gekozen .

Dit is een regering die bestaat uit kleine bureaucraten, burgerwachten die zich voordoen als politie en gezichtsloze technici.

Dit is een regering die belastingbetalers in de spoorwegen steekt om overheidsprogramma’s te financieren met als enige doel het vergroten van de macht en rijkdom van de zakelijke elite.

Dit is een regering – een oorlogvoerend rijk – dat haar belastingbetalers dwingt om oorlogen in het buitenland te betalen die geen ander doel dienen dan het bereik van het militaire industriële complex te vergroten .

Dit is een regering die haar mensen onderwerpt aan scans, zoekopdrachten, pat downs en andere vernederingen door de TSA en VIPR-invallen op zogenaamde “zachte” doelen zoals winkelcentra en busdepots door in het zwart geklede Darth Vader-look-alikes.

Dit is een regering die fusiecentra gebruikt , die de gecombineerde surveillance-inspanningen van federale, nationale en lokale wetshandhavingsinstanties vertegenwoordigen, om de bewegingen van de burgers te volgen , hun gesprekken op te nemen en hun transacties te catalogiseren.

Dit is een regering wiens wall-to-wall surveillance heeft geleid tot een verdachte samenleving waarin de bewijslast is omgekeerd, zodat Amerikanen nu schuldig worden geacht tot of tenzij ze hun onschuld kunnen bewijzen.

Dit is een regering die haar mensen behandelt als tweederangs burgers die geen rechten hebben en die overuren maakt om iedereen die niet past in de plannen van de regering voor dit land te stigmatiseren en te ontmenselijken.

Dit is een regering die zones voor vrije meningsuiting, rondzwervende bubbelzones en schending van wetten gebruikt om Amerikanen het zwijgen op te leggen, te censureren en te marginaliseren en hun eerste wijzigingsrecht om waarheid te spreken tot macht te beperken. De soorten spraak die de overheid als gevaarlijk genoeg beschouwt voor rode vlag en onderworpen aan censuur, toezicht, onderzoek, vervolging en regelrechte eliminatie zijn: haatdragende taal, pestende taal, intolerante taal, samenzweerderige taal, verraderlijke taal, bedreigende taal, brandende taal, ontstekingsrede , radicale spraak, anti-overheidstoespraak, rechtse spraak, linkse spraak, extremistische spraak, politiek incorrecte spraak, etc.

Dit is een regering die wetten aanneemt die Amerikanen criminaliseren voor anderszins legale activiteiten zoals het houden van religieuze studies thuis , het verbouwen van groenten in hun tuin en het verzamelen van regenwater .

Lees ook:  Ik ben geboren in New York en ik heb de stad nog nooit zo bang en onbewoonbaar gezien. Ik ben bang dat we aan de vooravond van een tweede burgeroorlog staan

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDit is een regering die blijft doorgaan met het vernieuwen van de National Defence Authorization Act ( NDAA ), waarmee de president en het leger Amerikaanse burgers voor onbepaalde tijd kunnen arresteren en vasthouden.

Dit is een regering die ons opzadelde met de Patriot Act, die de deur opende naar allerlei vormen van overheidsmisbruik en inbreuk op onze privacy.

Dit is een regering die, in direct verzet tegen de verschrikkelijke waarschuwingen van degenen die ons land hebben gesticht, het Department of Homeland Security (DHS) heeft toegestaan ​​een permanent leger op te zetten door middel van programma’s die overtollige militaire hardware overdragen aan de lokale en nationale politie .

Dit is een regering die de Amerikaanse binnenlandse politie heeft gemilitariseerd en hen heeft uitgerust met militaire wapens zoals ” tienduizenden machinegeweren ; bijna 200.000 munitietijdschriften; duizenden stukken camouflage- en nachtzichtapparatuur; en honderden geluiddempers, gepantserde auto’s en vliegtuigen, ”naast gepantserde voertuigen, geluidskanonnen en dergelijke.

Dit is een regering die dekking biedt aan de politie wanneer ze ongewapende personen neerschieten en doden alleen omdat ze op een bepaalde manier staan, of op een bepaalde manier bewegen, of iets vasthouden – iets – dat de politie verkeerd kan interpreteren als een pistool, of een trigger activeren- centrische angst in de geest van een politieagent die niets te maken heeft met een daadwerkelijke bedreiging voor hun veiligheid.

Dit is een regering die particuliere ondernemingen heeft toegestaan ​​rijk te worden op kosten van de belastingbetaler door mensen op te sluiten voor het leven voor niet-gewelddadige misdaden . Er zijn duizenden mensen in Amerika die levenslang veroordelen voor niet-gewelddadige misdaden, waaronder diefstal van een jas, benzine overhevelen van een vrachtwagen, gereedschap stelen en proberen een gestolen cheque te verzilveren. Het kost ongeveer $ 29.000 per jaar per gevangene om deze geweldloze overtreders in de gevangenis te houden. Ondertussen zijn Amerikaanse gevangenissen de bron van goedkope arbeid voor Corporate America geworden .

Dit is een regering die een grondwetvrije zone heeft gecreëerd binnen 100 mijl landinwaarts van de grens rond de Verenigde Staten, waardoor grenspatrouilles de weg vrijmaken om huizen van mensen te doorzoeken , hun lichamen grondig te doorzoeken en hun bezittingen te doorzoeken , allemaal zonder een warrant. Bijna 66% van de Amerikanen (2/3 van de Amerikaanse bevolking, 197,4 miljoen mensen) woont nu in die 100 mijl diepe, grondwetvrije zone .

Dit is een regering die openbare scholieren behandelt alsof ze gevangenen zijn , nultolerantiebeleid hanteert dat kinderachtig gedrag strafbaar stelt , en hen indoctrineert met onderwijs dat nadruk legt op memoriseren en het overnemen van leren, synthetiseren en kritisch denken.

Dit is een regering die op alle fronten negatief functioneert: het geeft veel meer uit dan wat het verdient (en neemt van de Amerikaanse belastingbetalers) en het leent zwaar ( van buitenlandse overheden en sociale zekerheid ) om de regering te laten werken en te houden  haar eindeloze oorlogen in het buitenland financieren . Ondertussen verslechtert de zwaar verwaarloosde infrastructuur van het land – spoorwegen, waterleidingen, havens, dammen, bruggen, luchthavens en wegen –  snel .

Lees ook:  Vrouwen staan ​​uitdagend in de voorhoede van de protestbeweging van Libanon

Dit is een regering die politiediensten in staat heeft gesteld om winst te maken ten koste van degenen die ze hebben gezworen te beschermen door het gebruik van vermogenswetten, snelheidscontroles en roodlichtcamera’s.

Dit is een regering wiens geweld door wapens – toegebracht aan ongewapende individuen door op het slagveld getrainde SWAT-teams, gemilitariseerde politie en bureaucratische overheidsagenten die zijn getraind om eerst te schieten en later vragen te stellen – een grotere bedreiging vormt voor de veiligheid en beveiliging van de natie dan welke massa dan ook schutter . Naar verluidt zijn er nu meer bureaucratische (niet-militaire) overheidsagenten gewapend met hightech, dodelijke wapens dan Amerikaanse mariniers .

Dit is een regering die het presidentschap toestond een dictatuur te worden die boven en buiten de wet opereert, ongeacht welke partij aan de macht is.

Dit is een regering die dissidenten, klokkenluiders en vrijheidsstrijders behandelt als vijanden van de staat.

Dit is een regering die in de afgelopen decennia onnoemelijke verschrikkingen op de wereld heeft losgelaten – inclusief haar eigen burgerschap – in naam van wereldwijde verovering, het verwerven van grotere rijkdom, wetenschappelijke experimenten en technologische vooruitgang, allemaal verpakt onder het mom van een groter goed. .

Dit is een regering die haar agenten toelaat om wetten met immuniteit te overtreden, terwijl gemiddelde Amerikanen het boek naar hen toe krijgen gegooid.

Dit is een regering die spreekt in een taal van geweld. Wat is deze taal van geweld? Gemilitariseerde politie. Oproerploegen. Camouflage uitrusting. Zwarte uniformen. Bewapende voertuigen. Massale arrestaties. Pepperspray. Traangas. Wapenstokken. Strip zoekopdrachten. Bewakings camera’s. Kevlar vesten . Drones. Dodelijke wapens.  Minder dan dodelijke wapens ontketend met dodelijke kracht.  Rubberen kogels. Waterkannonen. Stun granaten. Arrestaties van journalisten. Menigte controle tactiek . Intimidatietactieken. Brutality. Minachting van politieagenten.

Dit is een regering die allerlei vormen van tirannie en machtsgrepen rechtvaardigt in de zogenaamde naam van nationale veiligheid, nationale crises en nationale noodsituaties.

Dit is een regering die wereldwijd geweld exporteert, met een van de meest winstgevende export van dit land als wapens. De Verenigde Staten, ‘ s werelds grootste exporteur van wapens , verkopen inderdaad geweld aan de wereld om het militaire industriële complex te ondersteunen en zijn eindeloze oorlogen in het buitenland te handhaven.

Dit is een regering die wordt gebruikt om elke laatste cent uit de bevolking te persen en schijnbaar geen zorgen te maken als essentiële vrijheden worden vertrapt.

Dit is een regering die routinematig de grondwet ondermijnt en grof berijdt over de rechten van de burgerij, waardoor individuele vrijheden worden ontnomen zodat haar eigen bevoegdheden kunnen worden uitgebreid.

Dit is een overheid die gelooft dat het de bevoegdheid heeft om te zoeken, te grijpen, strip, scannen, bespioneren, sonde, klopje neer, taser, en aan te houden  elk  individu op  elk  moment en voor de  geringste  provocatie, de grondwet zal verdoemd worden.

Met andere woorden, dit is geen regering die gelooft in, laat staan ​​handhaving van vrijheid.

Dus waar laat dat ons achter?

Zoals altijd begint de eerste stap met ‘wij de mensen’.Comments

comments