LEUGENS: Grote universitaire studie  “Vuur heeft toren 7 op 9/11 NIET laten instorten”.

LEUGENS: Grote universitaire studie “Vuur heeft toren 7 op 9/11 NIET laten instorten”.

7 september 2019 0 Door Indignatie redactie

  • De resultaten van dit onderzoek kunnen niet worden afgewezen. Het vernietigt volledig het verhaal dat bijna twee decennia door de kelen van Amerikanen is geduwd.

Op 11 september 2001, om 17:20 uur, stortte World Trade Center Building 7 plotseling in zijn eigen voetafdruk en viel 2,5 seconden van zijn volledige vernietiging met vrije val gedurende 2,5 seconden. WTC 7 werd niet geraakt door een vliegtuig. Nadat het instortte, kregen Amerikanen te horen dat kantoorbranden een unieke – nooit eerder geziene – complete architectonische storing veroorzaakten, waardoor het gebouw met zijn zwaartekracht in zijn eigen voetafdruk instortte.

Ondanks oproepen om het bewijs te bewaren, lieten ambtenaren van New York City het puin van het gebouw verwijderen en vernietigen in de daaropvolgende weken en maanden, waardoor er nooit een echt forensisch onderzoek kon plaatsvinden. Zeven jaar later concludeerden federale onderzoekers dat WTC 7 de eerste hoogbouw met stalen frame was die ooit alleen was ingestort als gevolg van normale kantoorbranden.

Natuurlijk vragen sceptici het officiële verhaal al geruime tijd en nadat ze van het rijk van de samenzweringstheorie naar het rijk van de wetenschap zijn verhuisd, heeft een uitgebreide universitaire studie vastgesteld dat het officiële verhaal van vuur dat de ineenstorting veroorzaakt gewoon niet waar is.

Deze week kondigden Architects & Engineers voor 9/11 Truth hun samenwerking met de University of Alaska Fairbanks (UAF) aan voor het  vrijgeven van een conceptrapport  van een diepgaande vierjarige studie over wat WTC 7 daadwerkelijk heeft neergehaald. de release van het conceptrapport begint een periode van twee maanden waarin het publiek wordt uitgenodigd om opmerkingen te maken. Het eindrapport wordt later dit jaar gepubliceerd.

Volgens de auteurs van de studie:

Het UAF-onderzoeksteam gebruikte drie benaderingen voor het onderzoeken van de structurele reactie van WTC 7 op de omstandigheden die zich mogelijk hebben voorgedaan op 11 september 2001. Eerst hebben we de lokale structurele reactie op brandbelasting gesimuleerd die zich mogelijk heeft voorgedaan onder verdieping 13, waar de meeste de branden in WTC 7 zijn gemeld. Ten tweede hebben we onze eigen simulatie aangevuld met een onderzoek naar de instortingshypothese ontwikkeld door het National Institute of Standards and Technology (NIST). Ten derde hebben we een aantal scenario’s binnen het totale structurele systeem gesimuleerd om te bepalen welke soorten lokale storingen en hun locaties de totale ineenstorting hebben kunnen veroorzaken zoals waargenomen.

Na uitvoerige modellering en het bestuderen van talloze scenario’s, de auteurs van het onderzoek, J. Leroy Hulsey, Ph.D., PE, SE, UAF, Zhili Quan, Ph.D., Bridge Engineer South Carolina Department of Transportation, en Feng Xiao, Ph .D., Universitair hoofddocent Nanjing University of Science and Technology Department of Civil Engineering, concludeerde het volgende:

Brand veroorzaakte niet de ineenstorting van WTC 7 op 9/11, in tegenstelling tot de conclusies van NIST en particuliere ingenieursbureaus die de ineenstorting bestudeerden. De secundaire conclusie van onze studie is dat de ineenstorting van WTC 7 een wereldwijd falen was waarbij vrijwel elke kolom in het gebouw bijna gelijktijdig faalde.

De resultaten van dit onderzoek kunnen niet worden afgewezen. Het vernietigt volledig het verhaal dat bijna twee decennia door de kelen van Amerikanen is geduwd. Bovendien ondersteunt deze studie duizenden andere onderzoekers, wetenschappers en ingenieurs die hier al jaren op wijzen.

Lees ook:  Rechts-extreme antiwetenschappelijke groepen leiden Amerikaanse protesten tegen COVID-uitsluitingen

In feite, zoals TFTP in juli rapporteerde, werd geschiedenis geschreven met betrekking tot 9/11 toen de brandbestuurders van het New Yorkse gebied opriep tot een nieuw onderzoek naar de tragische gebeurtenissen die zich die dag ontvouwden. De resolutie riep op tot een nieuw onderzoek vanwege het “overweldigende bewijsmateriaal” dat “explosieven voorplantte. . . veroorzaakte de vernietiging van de drie gebouwen van het World Trade Center. ”

Op 24 juli 2019 werden het  Franklin Square en Munson Fire District , dat toezicht houdt op een vrijwillige brandweer die een gehucht van 30.000 inwoners net buiten Queens, New York bedient, het eerste wetgevende orgaan in het land dat officieel een nieuw onderzoek naar de evenementen van 9/11, volgens  Architects and Engineers for 9/11 Truth.

De resolutie waarin om een ​​nieuw onderzoek wordt verzocht, is opgesteld door commissaris Christopher Gioia en werd onmiddellijk en unaniem goedgekeurd door de vijf commissarissen.

“We zijn een hechte gemeenschap en vergeten onze gevallen broeders en zusters nooit. Je kunt maar beter geloven dat wanneer de hele brandweer van de staat New York aan boord is, we een niet te stuiten strijdmacht zijn, “zei commissaris Christopher Gioia en voegde eraan toe:” We waren het eerste brandweerdistrict dat deze resolutie goedkeurde. We zullen niet de laatste zijn. ‘

Volgens het  rapport:

De impact van 9/11 op de gemeenschap gaat veel verder dan de slachtoffers en hun rouwende families. Op 12 september 2001 werd de brandweer van Franklin Square ingeschakeld om te helpen met de massale reddings- en herstelwerkzaamheden die net begonnen waren. Talloze leden van de afdeling, waaronder Gioia en commissaris Philip Malloy (destijds brandweermannen), brachten weken op de stapel tevergeefs op zoek naar burgers en collega-respondenten die nog in leven waren. Tegenwoordig is Malloy een van de duizenden patiënten met chronische gezondheidseffecten.

De afdeling verloor ook een eigen exemplaar in Thomas J. Hetzel, door de commissarissen liefdevol ‘Tommy’ genoemd. Hetzel was fulltime lid van de brandweer van New York en diende als vrijwillig brandweerman op Franklin Square. Een ontroerend monument voor Hetzel was te zien tijdens de vergadering, en Dezel’s weduwe, ouders en zus waren allemaal aanwezig.

“De families Hetzel en Evans waren zeer erkentelijk voor de procedure,” merkte Gioia de dag na de vergadering op. ‘Ze weten dat het een zware strijd is. Maar ze hebben tenminste hoop, iets dat ze al lang niet meer hebben gehad. ‘

Het belang van deze resolutie – vooral afkomstig van een wetgevende instantie van brandweerlieden – is enorm. De impact van first responders die om een ​​nieuw onderzoek vragen over het gebruik van explosieven is enorm. De nee-zeggers die degenen noemen die het officiële verhaal ‘kooks’ in twijfel trekken, zullen het moeilijk hebben met brandbestuurders.

Deze stap en de studie hierboven zijn nog een nieuwe klap voor het zeer twijfelachtige en met gaten gevulde officiële verhaal. Zoals TFTP eerder dit jaar meldde, in een andere belangrijke stap van de grote mensen bij de Lawyers ‘Committee for 9/11 Enquiry, Architects & Engineers for 9/11 Truth en 9/11 slachtoffer familieleden Robert McIlvaine en Barbara Krukowski-Rastelli , is een gezamenlijke federale rechtszaak aangespannen om elk bewijs te beoordelen dat de FBI mogelijk heeft geweten dat heeft bijgedragen aan de vernietiging van de torens op 9/11 die zij mogelijk van het congres hebben bewaard.

Lees ook:  Trump geeft toe dat de VS tientallen miljoenen vermoord heeft in de oorlog op basis van leugens

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe klacht  noemt het falen van de FBI en haar 9/11 Review Commission om het belangrijkste 9/11-gerelateerde bewijs te beoordelen dat kan worden aangetoond dat de FBI had gehad of bekend was met betrekking tot:

  1. het gebruik van vooraf geplaatste explosieven om gebouwen van het World Trade Center, 1, 2 en 7 te vernietigen;
  2. de arrestatie en het onderzoek van de “High Fivers” waargenomen fotograferen en vieren van de aanslagen op het World Trade Center op 9/11;
  3. terroristische financiering had betrekking op de gerapporteerde Saoedische steun voor de kapers van 9/11;
  4. herstelde vliegtuigonderdelen, inclusief serienummers van alle drie crashlocaties;
  5. video van camera’s die binnen en buiten het Pentagon zijn gemonteerd; en
  6. mobiele telefooncommunicatie van passagiers aan boord van vliegtuigen.

Volgens het persbericht over Architects & Engineers voor 9/11 Truth, is dit bewijsmateriaal relevant voor de 9/11 Review Commission en de FBI’s naleving van het mandaat van het Congres, dat had moeten worden beoordeeld door de FBI en de 9/11 Review Commissie en rapporteerde aan het Congres. De klacht citeert ook de vernietiging door de FBI van bewijsmateriaal met betrekking tot de ‘High Fivers’. Architects & Engineers for 9/11 Truth heeft zich aangesloten bij de tellingen die het bewijs van de explosieve sloop van het World Trade Center en bewijsmateriaal met betrekking tot de ‘ High Fivers, ‘terwijl de andere eisers partij zijn in alle opzichten.

Zoals eerder gemeld door TFTP, vond ook een monumentale stap voorwaarts in de niet-aflatende achtervolging van de waarheid van 9/11 afgelopen december plaats, toen een Amerikaanse procureur overeenkwam om te voldoen aan de federale wet die indiening voorlegde aan een speciale grote jury van bewijs dat explosieven werden gebruikt om langs de World Trade Centers. Vervolgens kondigde de groep achter de indiening, de Lawyers ‘Committee for 9/11 Enquiry, in maart de indiening aan van een ” verzoekschriftsupplement ” waarin personen worden genoemd die mogelijk informatie hebben over het gebruik van genoemde explosieven.

Volgens  Architects and Engineers for 9/11 Truth bevat  het 33 pagina’s tellende document 15 verschillende categorieën personen die mogelijk informatiemateriaal voor het onderzoek hebben, waaronder aannemers en beveiligingsbedrijven die vóór 9/11 toegang hadden tot de WTC Towers, personen en entiteiten die financieel hebben geprofiteerd van de WTC-sloop en personen die zijn gearresteerd nadat ze waren geobserveerd om de WTC-aanvallen te vieren.

Een met  namen geredigeerde versie  van het verzoekschriftsupplement, dat op 14 februari 2019 werd ingediend bij de US Attorney voor het Southern District van New York, is beschikbaar voor het publiek. De niet-geredigeerde versie die vandaag bij de Amerikaanse advocaat is ingediend, zal niet openbaar worden gemaakt in het belang van het handhaven van het geheim, de veiligheid en de integriteit van de procedure van de grote jury.

Zoals TFTP  in december meldde, neemt  de federale overheid voor het eerst sinds 9/11 stappen om bewijs te horen dat explosieven mogelijk zijn gebruikt om de wereldhandelscentra te vernietigen.

Lees ook:  ELEKTRISCHE AUTO´S WAAROM DE LEUGENS STEEDS GROTER WORDEN

De Lawyers ‘Committee for 9/11 Enquiry heeft met  succes  een verzoekschrift ingediend bij de federale overheid waarin wordt geëist dat de Amerikaanse procureur uitgebreid bewijs levert voor een nog te vervolgen federale misdaad met betrekking tot de vernietiging van drie World Trade Center Towers op 9/11 (WTC1, WTC2 en WTC7).

Na maanden wachten op het antwoord, reageerde de Amerikaanse advocaat in een brief en merkte op dat ze de wet zullen naleven.

“We hebben de inzendingen van de Lawyers ‘Committee for 9/11 Inquiry, Inc. van 10 april en 30 juli 2018 ontvangen en beoordeeld. We zullen voldoen aan de bepalingen van 18 USC § 3332 met betrekking tot uw inzendingen,” US Procureur Geoffrey Berman verklaarde.

Volgens het verzoekschrift werden tientallen exposities gepresenteerd als bewijs dat explosieven werden gebruikt om alle drie de wereldhandelscentra te vernietigen.

De oorspronkelijke petitie van de Juristencommissie van 10 april was vergezeld van 57 exposities en presenteerde uitgebreid bewijs dat explosieven werden gebruikt om drie WTC-torens op 9/11 te vernietigen. -tech explosieven en / of brandbommen; tal van rapporten uit de eerste hand van First Responders over het zien en horen van explosies in het World Trade Center op 9/11; deskundige analyse van seismisch bewijsmateriaal dat explosies plaatsvonden bij de WTC-torens op 9/11 zowel voorafgaand aan de botsingen met het vliegtuig als voorafgaand aan het instorten van het gebouw; en deskundige analyse en getuigenissen door architecten, ingenieurs, en wetenschappers concluderen dat de snelle aanvang van de symmetrische instorting van de bijna vrije val van deze drie WTC hoogbouw op 9/11 de belangrijkste kenmerken van gecontroleerde sloop vertoonde. De gewijzigde petitie van 30 juli bevatte hetzelfde bewijsmateriaal, maar richtte zich ook op verschillende extra federale misdaden die verder gingen dan de federale bommisdaad die in de oorspronkelijke petitie werd behandeld.

De advocatencommissie heeft in de verzoekschriften geconcludeerd dat explosieven en brandbommen die waren voorbereid op het WTC tot ontploffing zijn gebracht, waardoor de World Trade Center Twin Towers en Building 7 op 9/11 volledig zijn ingestort en het daaruit voortvloeiende tragische verlies aan mensenlevens, en dat “het bewijs geen andere conclusie toelaat – als een kwestie van wetenschap, als een kwestie van logica en als een kwestie van wet.”

“Dit verzoekschriftsupplement is bedoeld om de speciale Grand Jury te helpen door een routekaart te bieden voor een zinvol onderzoek naar de nog te vervolgen 9/11 WTC crimest die de advocatencommissie in onze verzoekschriften heeft gemeld en gedocumenteerd”, advocaat David Meiswinkle , Zei de voorzitter van de raad van bestuur van het advocatencomité.

Eindelijk, na bijna twee decennia van spot, ontslag en regelrechte intolerantie voor informatie in tegenstelling tot het ‘officiële verhaal’ van wat er op 9/11 is gebeurd, kan het publiek eindelijk de waarheid leren kennen over wat er is gebeurd en wie erachter zat.

 Comments

comments