Zweedse gedragswetenschapper stelt voor mensen te eten om de planeet te redden

Zweedse gedragswetenschapper stelt voor mensen te eten om de planeet te redden

7 september 2019 0 Door Indignatie redactie

  • Volgens Söderlund zou een mogelijke oplossing de Soylent Green-oplossing zijn om in plaats daarvan dode lichamen te eten.

Een Zweedse gedragswetenschapper heeft gesuggereerd dat het nodig kan zijn om zich tot kannibalisme te wenden en mensen te gaan eten om de planeet te redden.

Op de Zweedse televisie verschenen om te praten over een evenement rond het  “voedsel van de toekomst”, zei  Magnus Söderlund dat hij seminars zou houden over de noodzaak om menselijk vlees te consumeren om de klimaatverandering te stoppen.

Milieuactivisten geven de vlees- en landbouwindustrie de schuld voor een groot deel van wat zij beweren is de opwarming van de aarde.

Volgens Söderlund zou een mogelijke oplossing de Soylent Green-oplossing zijn om in plaats daarvan dode lichamen te eten.

Hij vertelde de gastheer van de show dat een van de grootste obstakels voor het voorstel de taboe-aard van lijken zou zijn en het feit dat velen het zouden beschouwen als het verontreinigen van de overledene.

Söderlund erkende ook dat mensen “enigszins conservatief” zijn als het gaat om het eten van dingen waar ze niet aan gewend zijn, zoals kadavers.

De discussie vond plaats vergezeld van een afbeelding van menselijke handen op het uiteinde van de vorken. Heerlijk.

Een ander voorstel om de aarde te redden, dat is gepromoot door talloze massamedia en milieuactivisten, is slechts iets minder walgelijk – insecten eten.

Ongetwijfeld zullen Greta Thunberg en Prins Harry de eerste zijn in de rij voor wanneer kakkerlakken en menselijk vlees worden uitgedeeld op de volgende internationale klimaattop.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Een verhaal over twee prinsen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Broer Josef B.: Mijn broer voelde zich beter dan Jezus
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments