Maarten van Rossem over Het Koningshuis

Maarten van Rossem over Het Koningshuis

10 september 2019 7 Door Indignatie redactie
5
(3)

Een verademing om Maarten van Rossum te horen spreken. Iedere zichzelf respecterende koning of koningin zou zichzelf per direct uit zijn of haar ondemocratische ambt moeten ontslaan. Hoe is het mogelijk dat anno 2019 nog zoveel mensen kritiekloos een oranje opblaaskroon op hun domme kop zetten?

Hoe is het mogelijk dat iemand anno 2018 het woord koning of koningin of prinses of prins serieus in de mond kan nemen….tenzij er voorgelezen wordt uit een sprookjesboek aan kleuters? Hoe is het mogelijk dat dit gezin als voorbeeldfunctie moet dienen? Met een schuinsmarcheerder als de wapen-geile Bernard von Lippe die jarenlang de sfeer bepaalde?
Hoe is het mogelijk dat mensen anno 2018 een openbare functie mogen uitoefenen puur vanwege geboorte of huwelijk? En nu weer Willem de Dikke ( of is het Willem de Domme?) met zijn al even volgevreten dochters en dan krijgt die Amalia straks nog 4000 euro per dag uitkering een SCHANDE. Dochters die moeten opzitten en pootjes geven. Waarvan de oudste klaargestoomd wordt om haar pa op te volgen. Er zijn kinderen voor minder uit huis geplaatst. Ik vind het allemaal onbegrijpelijk en heb inmiddels een bloedhekel gekregen aan de kleur oranje.

Maarten van Rossem heeft helemaal gelijk. Beatrix heeft het op zich niet zo slecht gedaan. Een echte koning of koningin dient echter niet te vertrekken, wanneer het land wordt aangevallen. De hele koninklijke familie zat in Canada tijdens W.O. II. Ten tweede is het koningshuis niets anders dan een sprookje, vooral voor degenen die erbij betrokken zijn.
Amalia strijkt vanaf haar achttiende meteen iedere dag een bedrag op van meer dan 4000 euro zonder dat zij daar iets tegenover stelt. Voorstanders van het koningshuis zullen beweren dat er ook anderen zijn die dergelijke bedragen binnen slepen. Dat zijn dan in mijn ogen vrijwel allemaal criminelen. Let op het woordje ‘vrijwel’.
Van mij mogen ze die dikke vetklep wel afzetten. Het Nederlandse koningshuis is rijk geworden met slavenhandel. En nu profiteren ze van de Nederlandse maatschappij. Duizenden Nederlanders kunnen eigenlijk maar een beetje met moeite rondkomen en Maxima koopt nog eens een disigners jurkje van ons belastinggeld. Hoezo een democratisch land en hoezo een grondwet als iemand van geboorte meer rechten heeft dan een ander???? Hoe lang laten die domme makke schaapjes zich nog onderdanen noemen?
Er bestaan immers mensen die iets erven. Ze kunnen er daardoor niets aan doen. Het verschil is wel dat de belastingbetaler direct moet dokken voor Amalia, terwijl de willekeurige erfgenaam dat krijgt van zijn voorouders. Kortom: schaf het koningshuis af.
donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  De kruiwagen van prinses Mabel


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments