Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door…..

Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door…..

10 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door….. Wij Nederlandse burgers betalen miljoenen aan een ZEER rijke familie die schijt hebben aan alles!.

De Nederlandse overheid betaalt niet alleen dubbel voor het onderhoud van de paleisinboedel, maar heeft ook dubbel betaald voor het eigendom van honderden – zeer kostbare – meubelstukken. De Staat der Nederlanden kocht namelijk inventaris over waar het al eigenaar van was, schrijft NRC dinsdag.

Het gaat om tientallen miljoen. De Staat der Nederlanden heeft met belastinggeld hun eigen bezittingen nog maar een keer betaald. En natuurlijk zeggen de gebruikers van die leenstukken helemaal niets. Al 40 jaar niet. Wat hebben wij gemist?

Landgenoten, u moet het als volgt zien.

Het is logisch dat de staat het onderhoud van de oranje meubeltjes twee keer betaalt. De eerste betaling is voor de bedrijven die dat onderhoud (hoe onderhoud je een bankje eigenlijk, afstoffen of zo?) uitvoeren. De tweede betaling is voor het feit dat deze voorname en belangrijke mensen er op gaan zitten of er aan gaan zitten. Als u dat niet begrijpt, dan moet u Rutte (niets aan de hand, alles volgens afspraak) maar eens bellen. Hij is woordvoerder van de oplichtersfamilie in hun kraakpanden. Wacht maar tot hij gaat beweren dat hij de onderste steen boven gaat halen, dan weet u zeker dat u er niets meer over hoort. Je vraagt je werkelijk af, met welke stiekeme fotootjes hij steeds weer wordt gechanteerd.

“Ik zeg niks, stelletje kloothommels!”

En als de staat de roerende goederen, die al een keer onder dreiging van abdicatie zijn overgenomen voor de zekerheid later nog maar eens betaalt, dan is dat ook te verklaren. Het mag die voorname en belangrijke mensen aan niets ontbreken. Ze zitten al zo krap, zijn dag en nacht in de weer voor hun volk, dus daar mag je geen enkel risico mee nemen. Dan doe je iets “extra’s” voor die arme zielepoten. En nee, natuurlijk wordt er geen huur voor de staatseigendommen betaalt, wat dacht u nou. Wat een stelletje kloothommels, die ambtenaren van de Staat der Nederlanden!

Lees ook:  Ook het koningshuis zal moeten mee betalen aan de corona-crisis

Waar zouden we zijn zonder de monarchie.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Paleisfraude: Als wij fraude plegen moeten we terug betalen koninklijk huis niets!
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments