Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door…..

Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door…..

10 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Rutte blijft liegen over de kosten koningshuis En het gaat maar door….. Wij Nederlandse burgers betalen miljoenen aan een ZEER rijke familie die schijt hebben aan alles!.

De Nederlandse overheid betaalt niet alleen dubbel voor het onderhoud van de paleisinboedel, maar heeft ook dubbel betaald voor het eigendom van honderden – zeer kostbare – meubelstukken. De Staat der Nederlanden kocht namelijk inventaris over waar het al eigenaar van was, schrijft NRC dinsdag.

Het gaat om tientallen miljoen. De Staat der Nederlanden heeft met belastinggeld hun eigen bezittingen nog maar een keer betaald. En natuurlijk zeggen de gebruikers van die leenstukken helemaal niets. Al 40 jaar niet. Wat hebben wij gemist?

Landgenoten, u moet het als volgt zien.

Het is logisch dat de staat het onderhoud van de oranje meubeltjes twee keer betaalt. De eerste betaling is voor de bedrijven die dat onderhoud (hoe onderhoud je een bankje eigenlijk, afstoffen of zo?) uitvoeren. De tweede betaling is voor het feit dat deze voorname en belangrijke mensen er op gaan zitten of er aan gaan zitten. Als u dat niet begrijpt, dan moet u Rutte (niets aan de hand, alles volgens afspraak) maar eens bellen. Hij is woordvoerder van de oplichtersfamilie in hun kraakpanden. Wacht maar tot hij gaat beweren dat hij de onderste steen boven gaat halen, dan weet u zeker dat u er niets meer over hoort. Je vraagt je werkelijk af, met welke stiekeme fotootjes hij steeds weer wordt gechanteerd.

“Ik zeg niks, stelletje kloothommels!”

En als de staat de roerende goederen, die al een keer onder dreiging van abdicatie zijn overgenomen voor de zekerheid later nog maar eens betaalt, dan is dat ook te verklaren. Het mag die voorname en belangrijke mensen aan niets ontbreken. Ze zitten al zo krap, zijn dag en nacht in de weer voor hun volk, dus daar mag je geen enkel risico mee nemen. Dan doe je iets “extra’s” voor die arme zielepoten. En nee, natuurlijk wordt er geen huur voor de staatseigendommen betaalt, wat dacht u nou. Wat een stelletje kloothommels, die ambtenaren van de Staat der Nederlanden!

Lees ook:  Prins Bernhard, zijn moeder en het Vaticaan

Waar zouden we zijn zonder de monarchie.Comments

comments