De organisaties van George Soros werken onvermoeibaar door om het Europese continent te overspoelen met illegale migranten

De organisaties van George Soros werken onvermoeibaar door om het Europese continent te overspoelen met illegale migranten

11 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het netwerk van organisaties van George Soros werkt onvermoeibaar om het Europese continent met migranten te overspoelen. De Hongaarse ” Stop Soros ” -wetten zijn bedoeld om zijn inspanningen te dwarsbomen.

De Open Society Foundations (OSF), de subversieve globalistische organisatie onder leiding van de beruchte internationale plutocraat George Soros, wil de soevereiniteit van natiestaten over de hele wereld ondermijnen.

Onlangs is vernomen dat de wereldwijde groep aanvragen heeft ingediend waarin wetten zijn aangevochten die in Hongarije zijn aangenomen en die gericht zijn op individuen en burgergroepen die met vluchtelingen en asielzoekers werken om door de Hongaarse regering vastgestelde hervormingsmaatregelen voor immigratie te ondermijnen.

OSF ondersteunt en financiert een aantal in Hongarije opererende groepen en organisaties die doelwit zijn geworden van de wetten, aangenomen in de nasleep van de grote verkiezingsoverwinning van premier Viktor Orban en zijn Fidesz-partij eerder dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer, zoals gemeld door deze krant.

Orban, die in de westerse pers steeds meer wordt gedemoniseerd als een racistische, xenofobe autocraat, is al lang een criticus van de Europese Unie, niet-Europese immigratie naar Hongarije, hervestiging van vluchtelingen en de heersende liberale orde, die hij als een aanval beschouwt over de mensen, tradities en cultuur van Hongarije in het bijzonder en van Europa meer in het algemeen.

De vernietiging van Europa

Orban heeft de activisten die OSF ondersteunt correct beschreven als ” door Soros betaald om ‘Hongarije te transformeren in een immigrantland ‘,” die de populistische premier en zijn regerende partij willen voorkomen.

Eind augustus diende OSF juridische uitdagingen in bij de Hongaarse wetgeving bij zowel het Europese Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg, Frankrijk als het Constitutionele Hof van Hongarije.

“De regering heeft de rechterlijke onafhankelijkheid ondermijnd, de media getemd en probeert nu maatschappelijke organisaties het zwijgen op te leggen, die tot de laatste kritische publieke stemmen in Hongarije behoren,” zei de organisatie in een verklaring.

Andere globalistische organisaties en mediakanalen hebben ook de gezond verstandmaatregelen die door Orban’s Hongarije zijn vastgesteld, op de proef gesteld.

“De Hongaarse regering heeft een verhaal verzonnen van leugens om mensen blind te maken voor de waarheid: dat deze wetten zijn ontworpen om onafhankelijke maatschappelijke organisaties te intimideren, in een andere stap naar het tot zwijgen brengen van alle afwijkende meningen,” verklaarde OSF-president Patrick Gaspard hysterisch.

De ” Stop Soros ” -wetgeving, een reeks wetten die in juni is aangenomen, dreigt met tot een jaar gevangenisstraf “iedereen die vluchtelingen helpt die geen recht hebben op bescherming, vraagt ​​asiel aan of helpt illegale migranten de status te krijgen om in Hongarije te blijven. ”

Lees ook:  Hoe LGBT-non-profitorganisaties en hun miljardairs de wereld hervormen

Vluchtelingenzwendel is een groot probleem geworden in de hele westerse wereld , als wanhopige en opportunistische immigranten uit de Derde Wereld – vaak met de actieve hulp van subversieve burgergroepen en NGO’s- liegen en verfraaien hun immigratiedocumenten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan bepaalde voorwaarden voor permanent of tijdelijk politiek asiel.

In juli stemde het Hongaarse parlement ook om een ​​speciale belasting van 25% te heffen tegen niet-gouvernementele organisaties die’ migratie ondersteunen of positief weergeven ‘door financiële of materiële middelen te verstrekken ondersteuning voor groepen die migratie promoten.

OSF-advocaat Daniela Ikawa zei dat de maatregelen de EU-verdragen over vrijheid van meningsuiting en vereniging schenden en “een breed scala aan legitieme activiteiten blootstellen aan het risico van strafrechtelijke vervolging.”

“De belastingwetgeving is zo breed geschreven dat de Hongaarse regering vrijwel alle financiering voor rechtengroepen en het maatschappelijk middenveld kan targeten, zelfs als een klein deel van de financiering naar migratie gaat,” vertelde James Goldston, de directeur van het juridische team van OSF, aan de internationale pers na de aankondiging van de juridische uitdaging.

De Hongaarse regering heeft uitdagend vastgehouden aan haar premier en de wetten die zijn vastgesteld om subversieve en vijandige organisaties die op Hongaars grondgebied opereren te bestrijden.

Populaire Britse publicatie The Independent meldt een woordvoerder van de Hongaarse regering:

“De regering houdt zich aan het Stop Soros-pakket met wetten … omdat de wetgeving de wil van het Hongaarse volk en de veiligheid van Hongarije en Europa dient. De Soros-organisatie valt het Stop Soros-pakket met alle mogelijke middelen aan, omdat de wetgeving illegale immigratie in de weg staat. Het doel van George Soros en door hem ondersteunde organisaties is Europa te overspoelen met migranten . ”

‘Lijst met Soros’ namen 226 Europarlementariërs in Europa die onder de volledige controle van George Soros staan

De “lijst van Soros” onthult de EU als niets meer dan een mechanisme voor de elitaire miljardair om zijn neoliberale beleid te bevorderen dat bestaat uit massamigratie zonder grenzen, huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht, integratie van Oekraïne in de EU en oorlog met Rusland .

Er zijn 751 leden van het Europees Parlement en George Soros beheert meer dan een derde van die zetels in het Europees Parlement.

“Europese democratie is een façade om de activiteiten van machtsstructuur dicht bij het feodale systeem te verbergen, waarbij de lokale heer de teugels in handen heeft.”

Het is een publiek geheim dat het “Soros-netwerk” een grote invloedssfeer heeft in het Europees Parlement en in andere instellingen van de Europese Unie. De lijst met Soros is onlangs openbaar gemaakt. KLIK HIER

om naar de leden van uw land te zoeken en zoek met CTRL + F naar de naam van uw land.

Lees ook:  Nieuwe bom op Europa: "Griekenland kan migranten niet langer verwelkomen"

Het document bevat een lijst van 226 EP-leden van alle kanten van het politieke spectrum, waaronder voormalig voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz, voormalig Belgische premier Guy Verhofstadt, zeven vice-voorzitters en een aantal commissieleiders, coördinatoren en quaestoren.

Deze mensen promoten de ideeën van Soros, zoals het binnenhalen van meer migranten, homohuwelijken, integratie van Oekraïne in de EU en het tegengaan van Rusland. Er zijn 751 leden van het Europees Parlement. Het betekent dat de Soros-vrienden meer dan een derde van de stoelen hebben.

George Soros, een Hongaars-Amerikaanse investeerder en de oprichter en eigenaar van Open Society Foundations NGO, was in staat om voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker te ontmoeten met “geen transparante agenda voor hun besloten deuren”, en wees erop hoe EU-voorstellen voor de herverdeling van quota van migranten in de EU zijn griezelig bekend met het zelf gepubliceerde plan van Soros om de crisis aan te pakken.

De miljardair financier gelooft dat de Europese Unie miljoenen immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika zou moeten ontvangen, elk jaar een bedrag van 15.000 euro aan hulp zou moeten verstrekken en deze migranten zou moeten hervestigen in lidstaten waar zij niet willen gaan en niet noodzakelijk welkom zijn.

Hongaarse premier Viktor Orbán heeft de EU ervan beschuldigd “uit de hand te eten” van Soros . Hij gelooft dat de miljardair open-grenzen-campagnevoerder achter de aanvallen op Hongarije zit.

De reden is de poging van de regering om gerechtelijke stappen te ondernemen in verband met een nieuwe wet die door het buitenland ondersteunde ‘maatschappelijke organisaties’ vereist – veel door Soros gefinancierd – om hun grote buitenlandse donoren in een openbaar register op te nemen en transparant te zijn over hun financieringsbronnen in hun publicaties. De Hongaarse regering spant zich in om de door Soros gestichte Centraal-Europese universiteit in Boedapest te sluiten.

“De hele Europese Unie zit in de problemen omdat haar leiders en bureaucraten dergelijke beslissingen nemen”, aldus Orbán. “De mensen steunen het ideaal van de Europese Unie. Tegelijkertijd kunnen ze niet tegen het leiderschap van de EU, omdat het de lidstaten hiermee beledigt en misbruik maakt van haar macht. Iedereen in Europa kan dat zien. Daarom wordt het Europese leiderschap niet gerespecteerd. ”

De Visegrad-groep probeert op te staan ​​onder de EU-druk op het beleid van migranten. De Europese Commissie voor migratie en binnenlandse zaken drukt een nieuwe wet in om migrantenquota verplicht te stellen. Ten minste 30 Soros-supporters werken voor de commissie.

Veel mensen in het document staan ​​bekend om aanvallen op Rusland . Rebecca Harms, een Europarlementariër van de Duitse Groene Partij, roept het Europees Parlement bijvoorbeeld regelmatig op om het sanctieregime tegen Moskou aan te scherpen. Guy Verhofstadt geeft Rusland de schuld van bijna alles wat misgaat in Europa.

Zijn artikel Putin op zijn plaats zetten maakte vorig jaar veel lawaai. In 2012 sloeg de voormalige Kroatische Primer Tonino Picula, die het hoofd was van een waarnemersmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), de Russische presidentsverkiezingen van 2012 als oneerlijk dicht en zei dat deze ‘scheef’ was in het voordeel van Vladimir Poetin .

De Soros-lijst werpt licht op de vraag waarom de EU-leiders beleid voeren dat in strijd is met de belangen van Europeanen . Het antwoord is corruptie. De door Soros omgekochte politici dansen op zijn melodie. Ze vechten tegen de pogingen van nationale leiders om de belangen van hun volkeren te beschermen.

Heel vaak moeten degenen die zich tegen een dergelijk beleid verzetten, worden geconfronteerd met het verzet van politieke elites in hun eigen land. De afstand tussen de Hongaarse premier Orbán en het Soros-netwerk is een goed voorbeeld om te illustreren hoe het werkt. Het Europees Parlement onder invloed van Soros-vrienden duwt Europa tot zelfmoord door miljoenen migranten binnen te laten.

Het laat zien dat de veelgeprezen Europese democratie een façade is om de activiteiten van macht te verbergen structuur dichtbij feodaal systeem met lokale heer die de teugels houdt . Het kan nauwelijks de kracht van mensen worden genoemd. De publicatie van de Soros-lijst geeft een idee van wie de EU regeert en wie anti-Rusland sentimenten in Europa aanzet.

Dit is eigenlijk het geval wanneer EU-lidstaten zoals Hongarije zich in dezelfde boot bevinden als Rusland en zich verzetten tegen dezelfde in de VS gevestigde troepen, terwijl hun soevereiniteit en onafhankelijkheid worden beschermd. Dit is de tijd voor Europeanen om na te denken over het transformeren van het systeem om externe druk weg te nemen.Lees ook:  Wat er in de VS gebeurt, is een ware kleurenrevolutie

Comments

comments