Dit is waarom zoveel Amerikanen dodelijk bang zijn om naar het ziekenhuis te gaan …

Dit is waarom zoveel Amerikanen dodelijk bang zijn om naar het ziekenhuis te gaan …

11 september 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

Wat je in dit artikel gaat lezen, zal je waarschijnlijk heel boos maken. Er was eens de primaire missie van onze ziekenhuizen om mensen te helpen, maar vandaag zijn ze vicieuze financiële roofdieren geworden. 

Veel Amerikanen proberen heel hard om te voorkomen dat ze het ziekenhuis bezoeken vanwege wat het zou kunnen kosten, maar als er een noodgeval gebeurt, is er geen keuze. Ze krijgen ons vaak als we het meest kwetsbaar zijn, en ze leggen ons nooit van tevoren uit hoeveel hun diensten daadwerkelijk zullen kosten. En uiteindelijk, wanneer de rekeningen beginnen te arriveren, ontdekken we dat ze ons 30 dollar hebben aangerekend voor een enkele aspirine of “$ 2.000 voor een voedingssonde van $ 20”. Het is een gigantische zwendel, maar ze komen er al tientallen jaren mee weg, en dus blijven ze het gewoon doen. En veel ziekenhuizen gaan achter degenen aan die hun belachelijke rekeningen niet extreem agressief kunnen betalen. Overweeg het volgende voorbeeld dat ons vandaag uit USA komt …

Heather Waldron en John Hawley verliezen hun huis met vier slaapkamers in de heuvels boven Blacksburg, Virginia. Een tienerdochter, een van hun vijf kinderen, verkocht haar kleding voor het uitgeven van geld. Ze maakten zich zorgen over het betalen van de elektriciteitsrekening. Volgens hen droeg de financiële ramp bij aan hun scheiding, die in april werd afgerond.

Hun geldproblemen begonnen toen het University of Virginia Health System het paar achtervolgde met een rechtszaak en een retentierecht bij hen thuis om $ 164.000 terug te vorderen voor de kosten van Waldron’s spoedoperatie in 2017.

Ik kan me geen operatie voorstellen die ooit $ 164.000 zou moeten kosten. Je kunt een heel huis kopen voor dat bedrag. Het is snelwegoverval, en degenen die zich bezighouden met dit soort roofprijzen zijn letterlijk oplichters.

Helaas hebben Heather Waldron en John Hawley veel gezelschap. In de afgelopen zes jaar heeft het University of Virginia Health System 36.000 patiënten aangeklaagd …

De familie heeft veel gezelschap: meer dan zes jaar eindigend in juni 2018, hebben het gezondheidssysteem en zijn artsen 36.000 rechtszaken aangespannen tegen patiënten, op zoek naar een totaal van meer dan $ 106 miljoen, beslag op lonen en bankrekeningen, pandrechten op onroerend goed en huizen en dwingen families in faillissement, een analyse van Kaiser Health News gevonden.

Ja, het University of Virginia Health System redt elke dag levens, maar de manier waarop ze opereren, schaamt de hele staat Virginia enorm.

Natuurlijk zijn er veel andere ziekenhuizen in het hele land die zich op een vergelijkbare manier gedragen. Dit volgende voorbeeld komt van CNN …

Toen Donna Hernandez vorig jaar griep had, ging ze naar haar plaatselijke meldkamer in New Mexico, waar ze twee infuuszakken zoutoplossing kreeg, een dosis antivirale medicatie en een medicijn om haar misselijkheid te helpen.

Ze zegt dat ze na ongeveer twee en een half uur onderweg was.

Hernandez herstelde van de griep, maar is nog steeds niet hersteld van de schok van de rekening die ze daarna ontving. Het was voor meer dan $ 6.000.

Maak je een grapje?

Hernandez bleef niet overnachten en ze werd niet geopereerd.

Hoe ter wereld kan dat ziekenhuis een rekening voor meer dan $ 6.000 rechtvaardigen?

Zoals ik al zei, het zijn een boef oplichters.

Lees ook:  Hoe Amerika de aarde verovert

Maar hun racket is volkomen legaal en de deelnemers worden buitengewoon rijk op onze kosten. Als je het kunt geloven, heeft het University of Virginia Health System de afgelopen zes jaar een winst gemaakt van $ 554 miljoen, en de CEO brengt een buitengewoon hoog salaris binnen …

UVA Medical Center, het vlaggenschip van UVA Health System, verdiende $ 554 miljoen winst over de zes jaar eindigend in juni 2018 en bezit aandelen, obligaties en andere investeringen ter waarde van $ 1 miljard, volgens de jaarrekening. CEO Sutton-Wallace verdient een salaris van $ 750.000, met bonusprikkels die haar jaarloon bijna $ 1 miljoen zouden kunnen opbrengen, volgens een kopie van haar arbeidsovereenkomst , verkregen volgens de wet op de openbare informatie.

Ons ‘gezondheidszorgsysteem’ is diep, diep gebroken en het vernietigt levens in heel Amerika.

Een enkele reis naar het ziekenhuis kan je financieel de rest van je leven verpesten, en een recent onderzoek wees uit dat gezondheidskosten ‘de belangrijkste financiële zorgen’ zijn voor Amerikanen van 25 tot 45 jaar …

Volgens een onderzoek onder 1.000 Amerikanen van 25-45 jaar maken financiële stress en zorgen mensen letterlijk ziek. Respondenten noemden gezondheidszorg als de belangrijkste financiële zorg van hun leven, en drie op de vier gaf toe dat ze een ‘negatieve ervaring’ hadden vanwege financiële stress. Ironisch genoeg zei 39% dat financiële stress een negatieve invloed op hun gezondheid heeft gehad; wat wijst op een verontrustende cyclus van financiële stress veroorzaakt door de kosten van de gezondheidszorg , die op zijn beurt leidt tot meer gezondheidsproblemen.

En datzelfde onderzoek ontdekte dat een aanzienlijk percentage van de respondenten het ‘gezondheidszorgsysteem’ eigenlijk heeft vermeden vanwege wat het zou kunnen kosten …

In feite meldden drie op de vier ondervraagde jongvolwassenen ‘risicovolle’ acties te ondernemen om geld te besparen op medische kosten. Meer in het bijzonder stelde 33% het zoeken van medische hulp uit in de hoop dat hun toestand gewoon zou verdwijnen, 27% overwoog medische aandacht te vermijden vanwege hoge aftrekbare bedragen en 22% plande een medische afspraak maar kwam niet opdagen na de rekening te hebben overwogen.

Vandaag de dag is 66,5 procent van alle faillissementen gerelateerd aan medische rekeningen en hebben de meeste faillissementen een ziektekostenverzekering.

Degenen die mijn werk volgen regelmatig weten dat ik heb geschreven over deze dingen voor een lange tijd , en ik ben diep gefrustreerd dat de dingen lijken alleen maar erger met elk voorbijgaand jaar krijgen.

Eens was de medische professie een nobele weg, en degenen die zoveel opofferden om anderen te helpen, werden enorm bewonderd.

Maar nu is het ‘gezondheidszorgsysteem’ in Amerika een beerput van hebzucht geworden, en voor veel van degenen die ertoe worden aangetrokken, is het belangrijkste doel om zoveel mogelijk geld te verdienen.

Alleen omdat het momenteel legaal is, betekent dit niet dat het roofzuchtige gedrag van de industrie moreel is.

Het Amerikaanse ‘gezondheidszorgsysteem’ is goed voor bijna een vijfde van onze hele economie, en als het een land was, zou het het op vier na grootste bbp op de hele planeet hebben .

Maar op dit punt is het een grote schande voor de hele natie geworden en het moet volledig worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Jeffrey Epstein: Babylon's Bankster?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments