Hongaarse inlichtingenexpert: moslimleger bevindt zich in Europa

Hongaarse inlichtingenexpert: moslimleger bevindt zich in Europa

11 september 2019 1 Door Indignatie redactie

De Hongaarse inlichtingenexpert László Földi waarschuwt voor een “moslimleger” in Europa, dat is gebouwd in de no-go zones van Europese steden. Daar ziet hij ook het startpunt voor toekomstige burgeroorlogen.

Tegelijkertijd is hij ervan overtuigd dat moslims met hun eigen partijen binnenkort aan de parlementen zullen deelnemen.

Volgens Földi zit er een dubbele strategie achter deze ontwikkeling – de verovering van Europa met geweld en vreedzame middelen. Dit werd mogelijk gemaakt door de open waanzin van Merkel & Co. In de nasleep van de migratiestorm die hierdoor werd veroorzaakt, vielen duizenden islamitische terroristische soldaten ongecontroleerd ons continent binnen. In de Hongaarse staatstelevisie gaf Földi afgelopen oktober een interview en rapporteert sindsdien kritisch.

Olielanden willen een moslimmassabasis in Europa

Földi vraagt: waarom werden deze ‘vluchtelingen’ niet ontvangen in de aangrenzende oliestaten, waarmee ze cultureel en geografisch veel dichterbij zijn? Hij is overtuigd: omdat deze landen niets kunnen doen met de “vluchtelingen”. Daar is geen werk voor haar. Omgekeerd hebben deze olielanden een nieuwe massabasis in Europa nodig. Want wat als de olie eraf is? Dus investeren ze veel geld in de islamitische infrastructuur in Europa. Moskeeën, kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen, culturele instellingen, bedrijfsnetwerken. Met de oprichting van islamitische partijen wordt de politieke machtsgreep voorbereid. Het stijgende aantal moslimstemmers zal hen binnenkort aan het roer van de macht plaatsen. Tot zover het “vreedzame deel” voor de verovering van Europa.

Lees ook:  5 manieren waarop "het nieuwe normaal" steeds erger wordt

Vijandige landroof in no-go zones

Het “martiale deel” is al realiteit. Islamitische terreur destabiliseert Europa steeds meer, Frankrijk bevindt zich in een permanente noodtoestand, in Manchester blies de IS kinderen op in Manchester. De angst verdwijnt en leidt tot de afwijzing van de islam – en, paradoxaal genoeg, tot de onderdrukking van de burgers door linkse regeringen omdat zij zich ertegen verzetten. Földi ziet de “no-go zones” in Europese steden als het startpunt voor burgeroorlogen. Daar, waar de directeur vandaag niets meer te zeggen heeft. Waar eigen wetten prevaleren en locals zich moeten aanpassen aan de “nieuwe cultuur”. Daar vindt “vijandige landroof” plaats en daar zitten de toekomstige leden van het moslimleger: de tweede en derde generatie migranten. Omdat een groot deel ervan geen interesse heeft in integratie.

Europa kan zijn eigen veiligheidsbelangen niet langer handhaven

Plannen van Turkije

Volgens Földi speelt Turkije ook een sleutelrol in deze bedrijfsspellen. Hoewel Erdogan nog steeds woedt – de EU en vooral Duitsland – zullen de betrekkingen met Turkije op de een of andere manier worden gehandhaafd. Omdat er nog een explosief punt is: Turkije heeft een belangrijke invloed op de veiligheid van Europa via het NAVO-lidmaatschap. Je leger is goed voor 10% van de totale NAVO-sterkte, 75% voor de VS en de resterende 15%! toerekenbaar aan de andere leden. Bijna de helft van het NAVO-budget wordt gefinancierd door de VS en Turkije. Dit betekent dat Földi Europe zijn eigen veiligheidsbelangen niet langer kan afdwingen. De enige uitweg voor hem: Turkije uit de NAVO gooien.

Lees ook:  Totale immuniteit? Vaarwel maskers? Weer een golf van covid-19? Vaccinatie begint met 7 vragen
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Ze willen 'sociale afstand' tot een permanent onderdeel van ons leven maken
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments