Lafaards van “Oranje”

Lafaards van “Oranje”

12 september 2019 2 Door Indignatie redactie

Iin ons  “het koninkrijk” worden we geregeerd door afstammelingen van vluchtgevaarlijke landverraders. Waar je maar trots op kunt zijn. Die onderdanen daar moeten een grondige hekel aan zichzelf hebben of geloven alles wat ze wordt voorgelogen.

Vanaf de eerste Oranje tot en met de laatste bastaarden uit de Benno Zur Lippe Bilderberg dynastie is het één aaneengeschakelde periode van crisis na crisis, staatsgreep na staatsgreep, diefstal na onteigening, omkoping na corruptieschandaal. Heulen met de vijanden en liegen dat het gedrukt staat, het is hun bestaansrecht. Met uitzondering van de stadhouderloze tijdperken. Dat was de tijd voor de regenten om meer exclusief te roven en graaien. Ook met uitzondering van de Franse tijd en de Nazi bezetting. Toen was het de beurt aan de buurlanden om de Nederlanden te knechten en leeg te roven. De Oranjes echter kwamen telkens weer terug, ongevraagd en dus onwettig. Deserteurs als koning Willem I, koningin Wilhelmina en Benno Zur Lippe B. werden als helden, als bevrijders ingehaald.

De Oranjes en hun erfgenamen zijn per definitie vluchtgevaarlijk en gaan letterlijk over lijken om hun hachje en vooral hun gestolen rijkdommen veilig te stellen. Staatsgrepen, moordaanslagen en verraad zijn synoniem voor “Je Maintiendrai”- ik zal handhaven. Linksom of rechtsom, goedschiks of kwaadschiks.

Lees ook:  ‘Koninklijk Huis blijft ontkennen’ Blijvende mysteries in de zaak-Poch ‘pijnlijk voor Máxima’.

Willem van Oranje raakte door zijn huichelachtige stilzwijgen al zijn bondgenoten kwijt, wist de dans te ontspringen en alle macht naar zich toe te trekken. Dat hij als superketter uiteindelijk door een vrijwilliger is doodgeschoten is de basis voor zijn nakomelingen om hier de baas te spelen. Die nakomelingen werden standaard legeraanvoerder, waarmee ze het geweldsmonopolie hadden en staatsgrepen konden plegen en tegenstanders uit de weg konden ruimen. Nimmer zijn ze als eindbaas in de Nederlanden gekozen door het volk.

Er is een machtssyndicaat om deze bastaardkliek gebouwd van ongekende proporties. De huidige telg is staatshoofd, legeraanvoerder, opperrechter en superambtenaar met een kostenplaatje van € 300 miljoen en bezittingen van meer dan € 100 miljard. Het kan meer zijn, want meestal was het geroofde kapitaal van de Oranjes ongeveer gelijk aan de staatsschuld van “het koninkrijk”.

Een leger van hulptroepen moet hen op de been houden door te voorkomen dat ze de ene na de andere blunder maken. De totale gelijkgeschakelde oranje pers moet het sprookje in leven houden dat het helden zijn en dat alleen zij de bindende factor van het volk zijn. Dat is dan allemaal gebaseerd op hun heldendaden in het verleden en hun historische goedgevigheid. Hun heldendaden sinds de meidagen 1940 zijn welhaast niet op te noemen, zoveel zijn het er.

Lees ook:  Hoe het Koningshuis ontsnapte aan de grootste belediging van Theo van Gogh aller tijden

Deserteren naar Engeland, kraaien in een microfoon in London, Japan hysterisch “den eurloch verklaeren”, bezet Nederland een toekomstige militaire junta beloven zodra ze van de moffen zijn bevrijd. Onder leiding van die andere deserteur Benno Zur Lippe B. Als ze dan weer in het zadel zitten is de litanie van schandalen en constitutionele crisissituaties het standaard leefpatroon van Nederland. Er gaat geen dag voorbij of de sullen van Oranje moeten worden bijgestaan, want ze doen niets, kunnen niets.

Deze kliek is groot geworden door de opiumhandel, dat wordt maar al te vaak vergeten. Een Nederlands kabinet kan geen kant op, anders dan na toestemming van een onnozele erf-zetbaas voor het gekoloniseerde “koninkrijk”. Zij zijn niet geïnteresseerd in de Nederlanders. Zij zijn alleen geïnteresseerd in het handhaven van zichzelf en hun buit na een eeuwenlange rooftocht. Komt puntje bij paaltje dan zijn ze gedeserteerd en als de kust veilig is, dan ploffen ze weer op hun gestolen troon. Lafbekken zijn het, altijd al geweest.

Er is nooit bewijs geleverd dat de huidige “koning” grondwettelijk in rechte lijn afstamt van koning Willem I. Je kunt ze dus het best vergelijken met een koekoeksjong.

Het wordt inderdaad tijd dat de onderdanen in het “koninkrijk” die lui het nest uitkieperen en de boel overdoen aan De Bataafsche Republiek als enig rechtmatig eigenaar.

Lees ook:  Foute Prins Bernhard voor, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog

Zeg mij na:

Opgesodemieterd, weg ermee!

Willem-Alexander

Wij kunnen het zelf wel en heel wat beter/goedkoper….Comments

comments