Begint een nieuwe wereldorde? Voor de eerste keer zijn de VS / VK wereldwijd geïsoleerd

Begint een nieuwe wereldorde? Voor de eerste keer zijn de VS / VK wereldwijd geïsoleerd

13 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Na de schade van twee tankers in de Golf van Oman is het verbazingwekkend om te zien: de “Westerse waardengemeenschap” beschouwde kritiek op de schuld van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië aan Iran. Sommige vooraanstaande politici hebben zelfs de leugens durven herinneren waarmee de VS de aanval op Irak heeft gerechtvaardigd. Zelfs “Tonkin” (Vietnamoorlog) werd genoemd.

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk staan ​​opnieuw stevig aan de kant. Ze bazuinen hun overtuiging dat Iran verantwoording moet afleggen voor de aanvallen op de twee tankers. Dat Israël en Saoedi-Arabië in dezelfde hoorn blazen, is nauwelijks het vermelden waard, omdat beiden Iran als hun belangrijkste vijand zien. Bijgevolg maakt dit niet geopolitiek uit. Vanaf het begin werden valse rapporten verspreid, de tankers werden geraakt door torpedo’s. Maar dit weefsel van leugens is snel ingestort door ooggetuigenverslagen. Niet alleen dat, voor iedereen die zijn hersenen gebruikt, was het duidelijk dat torpedo’s geen gaten boven water veroorzaken. Zo snel werd een video in slechte zwart-witte kwaliteit aangevuld en werd het verhaal van Iraanse magneetmijnen gepresenteerd.

Twee tankers in nood – een verhaal vol inconsistenties

Maar daarna niet overtuigen, hebben de heren in Washington dezelfde video in Photoshop gekleurd en opnieuw gepresenteerd. Ze hebben echter niet vanaf het begin de moeite genomen om een ​​plaats of tijdstempel te integreren. De video kan overal en altijd worden opgenomen. Als het echt echt is, is het nog steeds niet duidelijk of deze speedboot de tanker niet heeft benaderd met een help aanbieding. De Iraniërs hebben tenslotte de bemanning van een van de schepen geëvacueerd en in veiligheid gebracht. Helemaal belachelijk, maar de opname van een handafdruk in de buurt van de schade – ook zonder plaats of tijdstempel. Is het niet logisch dat je de schade van dichterbij bekijkt, terwijl je met je hand op het wuivende schip leunt? Bewijs voor de Amerikaanse versie? Zero!

Voor iedereen die iets over maritiem recht weet, waren de incidentmeldingen meer dan twijfelachtig. Waarom werden de bemanningen überhaupt geëvacueerd in plaats van het vuur aan boord te bestrijden? Het kleine vuur midscheeps zag er niet echt catastrofaal uit en het brandde niet op het andere schip. Maar hoe zit het met de kapiteins? Ben je aan boord gebleven? Als ze hun schepen ook hadden verlaten, zouden deze waardevolle tankers flotsam zijn geworden, dat toebehoort aan iedereen die het opraapt en verbergt. Het hele verhaal zit vol met inconsistenties en de enige duidelijke boodschap komt uit Teheran: we hebben er niets mee te maken. Waarom zouden zij?

De haat tegen Trump verandert de kijk op politiek in Washington

Laten we de zaak “Skripal” kort onthouden. De hele ‘westerse waardengemeenschap’ is tegelijkertijd in dezelfde hoorn geblazen als Londen, heeft Russische diplomaten verdreven en de sancties aangescherpt. Welnu, het was tegen Rusland, niet tegen Iran. Desondanks heeft Londen nog geen afdoend bewijs geleverd voor zijn aantijgingen tegen Moskou. Integendeel, er zijn steeds meer inconsistenties aan het licht gekomen. Zo kunnen enkele ingewijden zich achteraf hebben gerealiseerd dat ze waarschijnlijk op een verzonnen verhaal zitten. Natuurlijk publiceren ze hun twijfels niet, maar ze blijven zeuren in het onderbewustzijn. Hoe, natuurlijk, de verzekerde kennis van de opzettelijk verzonnen leugens die hebben geleid tot de vernietiging van Irak en dus uiteindelijk tot de zogenaamde IS en de massale migratie naar Duitsland / Europa.

Ik was verbaasd om te zien hoe de rapportage over het tankerincident vanaf het begin kritisch was. Zelfs in de grote media GEZ en Co. Nee, de Amerikaanse versie werd deze keer niet als onbehandelde waarheid overgenomen. In tegenstelling tot script. Wat gebeurt hier Is het de haat van president Trump die plotseling Amerikaanse posities twijfelachtig maakt? Dit speelt zeker een rol, maar zowel (voormalige) vazallen van de Verenigde Staten als andere politieke figuren willen nu degelijk bewijs zien voordat ze Iran als dader willen noemen. Dat is nieuw. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Zelfs vanuit Brussel waren er grote twijfels. Alleen de Britten staan ​​achter de Amerikaanse versie – en natuurlijk Israël en de Saoedi’s.

De VS heeft bloederige oorlogen gerechtvaardigd met verraderlijke leugens

We ervaren een compleet nieuwe staat. VS / VK staan ​​geïsoleerd tegen de rest van de wereld, met hun oorlog tegen Iran. Dit is 120 jaar niet gebeurd. Vanaf de Eerste Wereldoorlog zijn Londen en later de Verenigde Staten altijd in staat geweest om “coalities van de gewillige” te organiseren om hun claim van wereldheerschappij met geweld af te dwingen tegen landen die hen als een bedreiging voor hun status hebben gezien. Tegen landen die ze nooit alleen zouden kunnen verslaan. Met spookachtige geheime diplomatie hebben ze proxy-oorlogen georkestreerd waarin hun sterkste concurrenten elkaar hebben verminkt. Nee, Duitsland is niet ‘bevrijd’ van Groot-Brittannië of de VS van de nazi-terreur, het was het Sovjet Rode Leger dat de dupe was van miljoenen doden,Lees ook:  Een neoliberale erfenis: Amerika's fascistische probleem loopt veel dieper dan Trump

Het waren de VS die Irak en Saddam bewapende en in 1980 vochten tegen Iran. Ze bleven Iran bevoorraden via de Mossad. Deze oorlog heeft beide landen grote schade aangericht en heeft acht jaar geduurd. Zonder deze vooroorlogse oorlog zouden de Verenigde Staten het niet zo gemakkelijk hebben gehad in hun aanval op het zwaar verzwakte Irak in 1991. Ook deze oorlog was goed voorbereid en georkestreerd, gerechtvaardigd door de “incubator-leugen” (perfide uitvinding van een Amerikaans PR-bureau). De Verenigde Staten konden dit alleen maar leiden en het daaropvolgende 2003, dat nu met de meest brutale leugens is vastgesteld, omdat Rusland in een ellendige staat verkeerde en China nog niet was teruggekeerd naar het politieke wereldtoneel. De vernietiging van Libië in 2011 ging zonder tegenstand door.

De echte oorlogszucht in de VS is het militaire industriële complex

Als er al een versterkte frons was toen Trump afstand deed van de nucleaire deal van Iran, zien we nu hoe China en Rusland hebben aangekondigd dat ze niet langer verdere destructieve oorlogvoering in de VS zullen tolereren. Rusland heeft tenminste in Syrië aangetoond dat het in staat is de woorden met daden te volgen. Poetin heeft voorkomen dat Syrië Libië en Irak in totale chaos volgt. Maar wat kan de reden zijn dat Europa / Duitsland afstand houdt van de Amerikaanse oorlogsmisdaden? Heeft het “America First” -beleid van Trump met noodmaatregelen zoals invoerrechten veel ogen geopend voor het feit dat het Amerikaanse rijk op zijn minst economisch onzeker is? Dat strafmaatregelen tegen (niet-Amerikaanse) landen, Bedrijven en banken zijn niet langer aanvaardbare schade aan hun eigen economie? Dat het voor iedereen behalve de VS voordelig kan zijn om zich onvoorwaardelijk te onderwerpen aan Amerikaanse (willekeurige) rechten? Dat je Boeing-vliegtuigen van dichtbij moet bekijken in plaats van de goedkeuring van de Amerikaanse FAA te accepteren?

Donald Trump is een geschenk aan de wereld. Haat tegen hem heeft het Amerikaanse beleid kritisch bekeken en, als het ware, nevenschade tot het verleden. Ik kan me niet herinneren dat een Duitse systeempoliticus ooit verwees naar de leugens die werden gebruikt voor de oorlog in Irak. En zeker geen verwijzing naar de oorlog ligt “Tonkin”, met de VS heeft de toetreding tot de oorlog in Vietnam gerechtvaardigd. Verschillende premiers van Duitse deelstaten eisen de onmiddellijke opheffing van Russische sancties. Ex-kanselier Schröder durft openlijk de annexatie-leugen van de Krim te bekritiseren en hij is niet de enige. “Het Westen” wordt langzaam wakker en beseft dat de VS geenszins democratie en vrede exporteren? Dat het altijd over economische macht en olie ging?

Nogmaals, de kanselier is ook in stilte gewikkeld over de huidige kwestie van Iran, met uitzondering van een flagrante dreiging als ze de nucleaire overeenkomst niet naleven. Zij, die altijd de leider is geweest als het ging om het verlengen van sancties tegen Rusland of het vrijen van haar vriend Poroshenko. Welke rol speelt zij? Waarom volgt het niet het voorbeeld van vooraanstaande politici die de oorlogszuchtige acties van de VS tegen Iran afwijzen? Jij, die zich anders zo duidelijk tegen Trump verzet? Ik zie maar één verklaring: zelfs mevrouw Merkel is geen ‘transatlantische’, ze is een vazal van de MIK, het militaire industriële complex, en het is precies deze die oorlog met Iran wil, evenals de overstroming van Europa met migranten.

Europese politici verzetten zich tegen Amerikaanse almachtsfantasieën

Lees ook:  China ging gewoon nucleair in de handelsoorlog, en er is nu geen weg meer terug

Ervaren we het begin van een nieuw tijdperk? Een tijd die het einde markeert van unilateralisme, het einde van de “Amerikaanse eeuw”? Is het mogelijk dat de westerse landen gewoon niet kunnen meedoen als de VS het volgende land willen vernietigen en onder zijn absolute controle willen brengen? Hier is tenminste een sprankje hoop voor, omdat we nog niet hebben ervaren dat Europese politici openlijk tegen het Amerikaanse oorlogsbeleid zijn. VS en VK zijn nu althans geïsoleerd van de rest van de wereld. Japan en China negeren het Amerikaanse exportverbod op Iraanse olie. Meer en meer landen keren de Amerikaanse dollar de rug toe en handelen in lokale valuta. Rusland heeft bijna alle dollarobligaties afgestoten. Turkije is de wankele kandidaat van de NAVO geworden. China staat tegenover Washington in het handelsgeschil en dreigt tot nu toe zijn zeldzame aardmetalen niet meer aan de VS te willen leveren, waarvan deze voor 80 procent afhankelijk zijn. Het systeem is verbluffend. Zal het breken?

Twee jaar heeft Trump de wereld veranderd. Overal breken bevroren conflicten en beweegt er iets. Meestal niet slecht, zie Noord-Korea. De wereld begint kritisch naar de VS te kijken. Ook dat is een – waarschijnlijk niet geplande – ‘verdienste’ van Donald Trump. Zullen de Europeanen – de Britten zijn nooit echt toegetreden – opnieuw kritiekloos toestaan, aangezien Iran na 1952 opnieuw door de VS wordt vernietigd? Zo nee, zullen ze ook lang naar de willekeurige sancties tegen Cuba kijken? Ja, er zou veel te verbeteren zijn in deze wereld als de Amerikaanse nutteloze fantasieën niet langer worden geaccepteerd. Ik kan alleen maar hopen dat Donald Trump in staat zal zijn om zijn havik te weerstaan ​​en zijn belofte te vervullen om het Amerikaanse interventionisme te staken. Eindelijk zei hij duidelijk hij wilde geen oorlog voeren met Iran. Moge God hem helpen zijn belofte na te komen.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Voorkennis? EU-elite voorspelde migratie en massamigratie nauwkeurig voor 2015

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments