Prinsjesdag: Willem en Maxima een ongekozen gekroonde nutteloze opvreters-bende

Prinsjesdag: Willem en Maxima een ongekozen gekroonde nutteloze opvreters-bende

13 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Tijdens een eerder “staatsbezoek” van een ongekozen staatshoofd met ingevlogen gebrekkig Nederlands hakkelend huppeltje aan de bakermat van het nazisme, de Duitse deelstaat Bayern, heeft het “koningspaar” hun masker laten vallen.

Het destijds – na bemiddeling van Nazi Bernhard – ijlings aangerukte huppeltje had zich voor de gelegenheid in een grijze dwangbuis gehesen, versierd met symbolische tekens, waaronder een swastika, een hakenkruis. Beledigend? Wij vrezen dat het nog veel erger is.

U zou het (onverplicht) als volgt kunnen zien.

Dit over het paard getilde tweetal nietsnutten pleegt burgerschennis. Uw “koningin” draait haar rug naar u toe en lacht u in het gezicht uit. De lijfspreuk van het onwettige, op criminele grondslag gevestigde “koningshuis” luidt: “FUCK DE BURGER!“. Men doet doodleuk en ongestraft waar diezelfde burger voor zou worden aangeklaagd. Wij zijn het daarmee eens. Het is zeer wenselijk dat leden van het ‘koningshuis” hun mening hardop vertolken. Het maakt immers niets uit gezien hun wettelijk geregelde “onschendbaarheid”.  Met hun lijfspreuk kunnen wij deze parasitaire sekte niet juridisch aanpakken. Nog afgezien van het feit, dat “de koning” zijn onwettige handtekening al of niet zet onder wetten, benoemingen en ontslagen.

De burgerij onderhoudt financieel de monarchie en alles wat er omheen hangt, zoals de Staten-Generaal en de Haagse ambtelijke chique clique. Een miljarden operatie.

Lees ook:  De familie Spencer is een Britse adel op hoog niveau die politiek en media in het VK beheert voor de Britse kroon. Ze zijn extreem slecht

Het geluk van deze onwettige vakantievierders (staatsbezoeken zijn frivole privé reisjes met commerciële inslag, lees: 100% eigen belang) is, dat wij ons niet beledigd of gekwetst kunnen of willen voelen door hun verholen uitingen. Door een representant” van Nederland op deze manier in een dwangbuis rond te laten lopen kan door sommigen als een belediging worden opgevat; een gevolg van een bewuste eigen, vrije keus.

De ijzerwaren op die muisgrijze dwangbuis dikken het “Fuck You” gehalte alleen maar aan. Want wij betalen die rotzooi met inhoud natuurlijk ook gewoon. Nederlanders hebben een masochistische inslag, dat is het geluk van deze gekroonde nutteloze opvretersbende.

Ze zetten zichzelf met hun gedrag en onnozelheid geheid voor paal. Op uw kosten.

Met hun zelf aangemeten lijfspreuk kwalificeren zij zichzelf en het systeem: “FUCK DE MONARCHIE!”

Wij voelen ons in het geheel niet aangesproken. De uitdossing van deze Argentijnse is verhelderend en laat zien waar men voor staat. Men heeft schijt aan alles en iedereen, zolang de dociele minderheid in dit “koninkrijk” het hoogste woord voeren. Met deze indirecte scheldpartij jegens hun broodheren hebben deze parasieten echter hun hand overspeeld.

En de “koning”?

Hij staat er bij, kijkt er naar en vindt er niets van. De man vindt nergens iets van. Gelukkig is hij onschendbaar, dus je kunt hem uitmaken voor rotte vis, alles ketst af op zijn laag onschendbaarheid. Maar hij vindt blijkbaar wel, dat de “koningin” een statement mag maken met als inhoud “Fuck de monarchie!”  Geen knip voor de neus waard. Een béétje staatshoofd houdt enigzins rekening met zijn broodheren. Een béétje staatshoofd laat zijn opgedrongen geblondeerde broedkip thuis om het thuisfront niet al te zeer te chockeren. Een béétje staatshoofd had zich al lang en breed vertoond tussen de Dwaze Moeders in Buenos Aires, vindt u dat nu ook?  Nee, niet deze “koning”. Hij weet niks, doet niks, ziet niks, hoort niks, vindt niks en kan al helemaal niks. Geknipt dus voor ’s lands hoogste publieke functie.

Lees ook:  ‘MÁXIMA’S VERLEDEN KLOPT NIET...’

Deze afstammeling van een deserteur-verzetsheld-collaborateur-oplichter SS-er Zur Lippe B., de grondlegger van het misdaadsyndicaat, waar “Nederlanders” zo mee weg lopen, laat u groeten.Comments

comments