Prinsjesdag: Willem en Maxima een ongekozen gekroonde nutteloze opvreters-bende

Prinsjesdag: Willem en Maxima een ongekozen gekroonde nutteloze opvreters-bende

13 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Tijdens een eerder “staatsbezoek” van een ongekozen staatshoofd met ingevlogen gebrekkig Nederlands hakkelend huppeltje aan de bakermat van het nazisme, de Duitse deelstaat Bayern, heeft het “koningspaar” hun masker laten vallen.

Het destijds – na bemiddeling van Nazi Bernhard – ijlings aangerukte huppeltje had zich voor de gelegenheid in een grijze dwangbuis gehesen, versierd met symbolische tekens, waaronder een swastika, een hakenkruis. Beledigend? Wij vrezen dat het nog veel erger is.

U zou het (onverplicht) als volgt kunnen zien.

Dit over het paard getilde tweetal nietsnutten pleegt burgerschennis. Uw “koningin” draait haar rug naar u toe en lacht u in het gezicht uit. De lijfspreuk van het onwettige, op criminele grondslag gevestigde “koningshuis” luidt: “FUCK DE BURGER!“. Men doet doodleuk en ongestraft waar diezelfde burger voor zou worden aangeklaagd. Wij zijn het daarmee eens. Het is zeer wenselijk dat leden van het ‘koningshuis” hun mening hardop vertolken. Het maakt immers niets uit gezien hun wettelijk geregelde “onschendbaarheid”.  Met hun lijfspreuk kunnen wij deze parasitaire sekte niet juridisch aanpakken. Nog afgezien van het feit, dat “de koning” zijn onwettige handtekening al of niet zet onder wetten, benoemingen en ontslagen.

De burgerij onderhoudt financieel de monarchie en alles wat er omheen hangt, zoals de Staten-Generaal en de Haagse ambtelijke chique clique. Een miljarden operatie.

Het geluk van deze onwettige vakantievierders (staatsbezoeken zijn frivole privé reisjes met commerciële inslag, lees: 100% eigen belang) is, dat wij ons niet beledigd of gekwetst kunnen of willen voelen door hun verholen uitingen. Door een representant” van Nederland op deze manier in een dwangbuis rond te laten lopen kan door sommigen als een belediging worden opgevat; een gevolg van een bewuste eigen, vrije keus.

Lees ook:  KUT-Monarchie: Studenten hoge schulden door KUT leenstelsel maar voor Prinses Amalia ligt '1,5 miljoen p/j klaar

De ijzerwaren op die muisgrijze dwangbuis dikken het “Fuck You” gehalte alleen maar aan. Want wij betalen die rotzooi met inhoud natuurlijk ook gewoon. Nederlanders hebben een masochistische inslag, dat is het geluk van deze gekroonde nutteloze opvretersbende.

Ze zetten zichzelf met hun gedrag en onnozelheid geheid voor paal. Op uw kosten.

Met hun zelf aangemeten lijfspreuk kwalificeren zij zichzelf en het systeem: “FUCK DE MONARCHIE!”

Wij voelen ons in het geheel niet aangesproken. De uitdossing van deze Argentijnse is verhelderend en laat zien waar men voor staat. Men heeft schijt aan alles en iedereen, zolang de dociele minderheid in dit “koninkrijk” het hoogste woord voeren. Met deze indirecte scheldpartij jegens hun broodheren hebben deze parasieten echter hun hand overspeeld.

En de “koning”?

Hij staat er bij, kijkt er naar en vindt er niets van. De man vindt nergens iets van. Gelukkig is hij onschendbaar, dus je kunt hem uitmaken voor rotte vis, alles ketst af op zijn laag onschendbaarheid. Maar hij vindt blijkbaar wel, dat de “koningin” een statement mag maken met als inhoud “Fuck de monarchie!”  Geen knip voor de neus waard. Een béétje staatshoofd houdt enigzins rekening met zijn broodheren. Een béétje staatshoofd laat zijn opgedrongen geblondeerde broedkip thuis om het thuisfront niet al te zeer te chockeren. Een béétje staatshoofd had zich al lang en breed vertoond tussen de Dwaze Moeders in Buenos Aires, vindt u dat nu ook?  Nee, niet deze “koning”. Hij weet niks, doet niks, ziet niks, hoort niks, vindt niks en kan al helemaal niks. Geknipt dus voor ’s lands hoogste publieke functie.

Lees ook:  Van harte gecondoleerd, Nederland met uw koninklijk huis

Deze afstammeling van een deserteur-verzetsheld-collaborateur-oplichter SS-er Zur Lippe B., de grondlegger van het misdaadsyndicaat, waar “Nederlanders” zo mee weg lopen, laat u groeten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Een jaar na de staatsmoord van Khashoggi doen onze foute Maxima, Willem en Rutte of hun neus bloed
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments