Boycot Alle Amerikaanse bedrijfsmedia!

Boycot Alle Amerikaanse bedrijfsmedia!

14 september 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Nu is Twitter net zo corrupt (propaganda-organisaties) als Google en Facebook en MSNBC en CNN en Fox en de  Washington Post  en  de Atlantische Oceaan  en al de rest.

Caitlin Johnstone heeft het op 12 september genageld onder de kop  “Heb je gemerkt hoe sociale media zuiveringen zich altijd aanpassen aan het Amerikaanse rijk?”  En ze opende:

Twitter  heeft  meerdere grote  Cubaanse media-accounts opgeschort  om redenen die het sociale mediaplatform vanaf dit moment nog moet uitleggen, een stap die journalist Dan Cohen  heeft beschreven  als “het equivalent van het tot zwijgen brengen van de rekeningen van CNN, Fox, WaPo en NPR” voor die natie. De Union of Cuban Journalists  heeft  de verhuizing als censuur aan de kaak gesteld .

Voordien had ze op 12 juli de kop  “Top Assange Defense Account verwijderd door Twitter” en ze rapporteerde dat “een van de grootste Twitter-accounts gewijd aan het verspreiden van informatie en belangenbehartiging voor WikiLeaks-oprichter Julian Assange, @ Unity4J, volledig verwijderd van de site. De exploitanten van het account melden dat ze geen reden hebben gekregen om het door Twitter-personeel te verwijderen en geen reactie op hun beroep hebben ontvangen. “Vier dagen later kopte ze  ” Twitter herstelt Assange Activism-account in reactie op terugslag ” en Twitter zullen dit keer waarschijnlijk hetzelfde doen, maar hoe zit het met alle keren dat ze dit doen tegen  minder prominente   entiteiten of stemmen dan Cuba of Julian Assange?

Lees ook:  'Beerput van haat' 8Chan gaat offline na schietpartij

Iedereen weet – Google en Facebook hebben zelfs hulp-gewilde advertenties voor – Amerikaanse sociale media-baronnen die censoren inhuren om te beperken wat die ‘sociale’ media (aka VS-imperialistische propaganda-organisaties) toestaan ​​van ‘samenleving’ ( de door miljardairs goedgekeurde leden) daarvan , dat wil zeggen) melden.

En wat de gedrukte en uitgezonden Amerikaanse media betreft, ze zijn allemaal venters van ofwel de propagandalijn van het Republikeinse Nationale Comité, ofwel de propagandalijn van het Democratische Nationale Comité (elk gecontroleerd door de miljardairs van die Partij, haar megadonoren); en maakt het echt enig fundamenteel verschil of men propaganda ziet van miljardairs van de Republikeinse partij of van miljardairs van de Democratische Partij?

Waarom verduistert de hele wereld nu niet die media – die agentschappen van het Amerikaanse internationale bedrijfsimperium?

Waarom ontwikkelen China en Rusland, en Iran, en misschien zelfs India, hun eigen concurrenten tegen de media van de Amerikaanse miljardairs?

Oké, je zou kunnen zeggen,  RT.com  was al enigszins dat (en meer waarheidsgetrouw dan een van de Amerikaanse en aanverwante versies waren), voordat de Amerikaanse regering verklaarde dat het een “buitenlandse agent” was, en toch doet het Amerikaanse regime niet hetzelfde (in feite) verbieden tegen de BBC, of ​​tegen andere (door het Amerikaanse regime gelieerde) omroepen van de overheid. Maar wat vooral nodig is, over de hele wereld, zijn  niet- VS-regime concurrenten (Russisch of anderszins), tegen Google en Facebook en Twitter, enz., En niet  alleen  tegen de ‘nieuws’-media van het Amerikaanse regime (NYT, CBS, CNN, NPR of andere).

Wanneer verschijnen die startups – en waarom zijn ze niet al verschenen? Zou de concurrentie niet geweldig zijn voor het publiek! Immers: RT is ‘verbannen’ maar is nog steeds toegankelijk.

De Amerikaanse en aanverwante ‘nieuws’-media propageerden de hele wereld om Irak binnen te vallen in 2003 alleen op basis van leugens van de Amerikaanse regering, en herhaalden die slechte prestaties voor de invasie van Libië in 2011, en van Syrië in 2012 tot vandaag . Krijgt niemand het? Die ‘nieuws’-media zijn de belangrijkste nep-‘news’-propagandisten van allemaal – nu decennium na decennium! Hun leugens produceren en ‘rechtvaardigen’ deze oorlogen.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Recessie komt er aan: hier zijn 14 tekenen dat de Amerikaanse economie gestaag verzwakt


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments