Media Break Down: Waarom Bolton en waarom nu?

Media Break Down: Waarom Bolton en waarom nu?

15 september 2019 0 Door Indignatie redactie

In de onderstaande video proberen de mannen van ‘Right Angle’ het mysterie achter het plotselinge ontslaan van Bolton te achterhalen, maar konden echt geen antwoord geven. Een van de gastheren Bill Whittle, met betrekking tot de voortdurende onenigheid tussen Trump en Bolton, maakte een goed punt dat we soms een adviseur nodig hebben om het niet met ons eens te zijn en de leider mentaal uit te dagen. Maar het is zeer onwaarschijnlijk dat Trump iemand heeft aangeworven om zichzelf uit te dagen, de echte reden is veel praktischer voor zijn specifieke presidentschap.

De mannen van Right Angle lijken, zoals velen in de media, te vergeten dat de president geen almachtige dictator is. Heel vaak en vooral onder continue media-aanvallen moet de man in het hoogste kantoor van het land bal spelen in het systeem, net als iemand anders. Kantoorpolitiek kan leiden tot een ellendige werkervaring of zelfs ontslag, als je ooit op je werk of op school je ware mening hebt geuit, stel je dan eens voor hoe het is om de POTUS te zijn.

Trump kwam aan de macht te midden van een orkaan van waanzin die beweerde dat hij de volgende Hitler zou zijn, dat hij de economie zou verdoemen en het meest krankzinnige van alles dat hij een Russische Manchurische kandidaat was die gewoon wachtte om zich over te geven aan Moskou. In dit soort klimaat was het cruciaal voor Trump om aan te tonen dat hij één was met het moeras. Deze situatie is als een conservatieve professor aan een universiteit in Californië, je kunt beter een ‘divers personeel’ inhuren om toekomstige beschuldigingen tegen jou af te wenden.

Kandidaat Trump was erg boos op de verspillende buitenlandse oorlogen van Amerika, beschouwde de NAVO als achterhaald en wilde met Rusland werken, niet uit liefde voor Poetin of pelmeni, maar waarschijnlijk als een hefboom tegen China. Dit soort radicale opvattingen kunnen slecht zijn voor je gezondheid op de Beltway, dus Trump heeft onmiddellijk de defensie-uitgaven met 54 miljard dollar verhoogd na zijn aantreden. Het brengen van goede old betrouwbare pro status quo Bolton, na zijn spuug met pro status quo McMaster gaf Trump waarschijnlijk nog meer ademruimte.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De grote klap voor Trump gaat nog komen

Vermoedelijk was McMaster’s norse houding en agressie jegens de hoofdredacteur zijn reden om ontslagen te worden. Trump reageert heel scherp op kritiek en wat hij als verraad ziet, dus misschien wilde The Donald gewoon een nieuwe stillere mompelende oorlogszuchter die gemakkelijker te negeren was. Merkwaardig genoeg heeft Trump nog meer mogelijkheden voor defensie-uitgaven vlak voor Bolton wordt gedumpt. Misschien heeft hij zijn weg gevonden uit de behoefte aan een militair industrieel complex kindermeisje?

We moeten ook niet vergeten dat, Trump ondanks zijn “reputatie” geen nieuwe conflicten is begonnen en min of meer vanuit een militair standpunt stagneert als een leider, hij heeft echt niets anders gedaan dan bedreigingen maken en de staat negeren of toestaan Afdeling blijft zijn ding doen in regio’s als Venezuela en Hong Kong.

2017 en 2018 Trump moest bal spelen, 2019 Trump die het mediaveld van alle krankzinnige ongegronde beschuldigingen tegen hem heeft opgeruimd, heeft veel meer vrijheid om te handelen. Hij is nu vrijer om een ​​adviseur te ontslaan, wiens advies hij eigenlijk toch niet luisterde en verder ging. We moeten met enige optimisme naar het vuren van de broze kipkreeft kijken.

Als Trump in staat is om “een van de jongens” te ontslaan uit de consensus van Washington, dan moet hij al genoeg deals hebben uitgewerkt om de dingen op zijn minst gedeeltelijk te doen zoals hij ze wil doen. Toegegeven, er is niet veel tijd voor de volgende verkiezingen, maar Trump is nu weg van onder het juk van beschuldigingen.

De mannen in de video van Right Angle beëindigden hun gesprek met de mening van Scott Ott dat Trump gewoon slecht is in het maken van een team. Het lijkt moeilijk te geloven dat een titan van onroerend goed die op zijn hoge leeftijd ook een sleutelfiguur in de televisie is geweest, geen idee heeft hoe een team te bouwen. In dit opzicht weet Trump precies wat hij doet en voor wie hij een effect moet kiezen.

McCain koos Palin om een ​​jongere vrouwelijke kandidaat te hebben om meer stemmen te trekken. Obama koos Biden als een generieke blanke om raciale problemen te bagatelliseren. Trump kan adviseurs kiezen op dezelfde manier als presidenten hun rug ophalen – puur voor PR, het is alleen dat Trump’s PR meer intern is en niet gericht op kiezers.Lees ook:  Capitulatie zal de staatsgreep van Trump niet stoppen

Comments

comments