Dezelfde Gov’t die nu gearomatiseerde e-sigaretten verbiedt, goedgekeurde snoep-gearomatiseerde amfetamine voor kinderen

Dezelfde Gov’t die nu gearomatiseerde e-sigaretten verbiedt, goedgekeurde snoep-gearomatiseerde amfetamine voor kinderen

16 september 2019 0 Door Indignatie redactie

In het geval dat je de laatste tijd onder een rots bent geweest, heb je waarschijnlijk gezien dat zowel de Amerikaanse regering als de reguliere media een uitgesproken mening hebben ingenomen over gearomatiseerde e-sigaretten of vapen. 

Vorige week heeft de administratie Trump kondigde een algeheel gearomatiseerde e-sigaretten onder de schijnbare zorg notie van het stoppen van kinderen uit vaping. Jeugd roken is zeker een zorg, maar het idee van een verbod van de overheid op gearomatiseerde sigaretten is ronduit lachwekkend gezien de dingen die deze regering al heeft goedgekeurd voor kinderen om in hun lichaam te stoppen. Wat meer is, het verbieden van deze e-sigaretten zal een enorme zegen zijn voor de reguliere sigarettenindustrie die honderdduizenden doden elk jaar.

“Veel ex-rokers zullen weer gaan roken”, zegt dr. Michael Siegel, professor en expert op het gebied van tabakscontrole aan de universiteit van Boston.

“Ze zijn verslaafd aan nicotine. Als hun producten uit het schap worden gehaald, kunnen de meeste niet stoppen met cold turkey. Ze kunnen hun producten niet krijgen, dus gaan ze weer roken, ‘voegde hij eraan toe.

Volgens rapporten zijn zes doden toegeschreven aan vapen. Zes doden. En de directe toeschrijving aan vapen is nog onduidelijk. Ondertussen sterven er in Amerika elke dag 1500 mensen aan sigarettenrookgerelateerde ziekten en dit is prima en elegant.

Het idee dat de overheid om de burgers geeft als ze dingen wil verbieden, is net zo beledigend als asinine. Zoals TFTP bij meerdere gelegenheden heeft aangetoond, doet verbanning niets om de vraag te beteugelen. Het maakt het product alleen op de zwarte markt – vaak gevaarlijker en wordt het op schaduwrijke markten verkocht, wat een toename van criminaliteit veroorzaakt.

Wat meer is, een verbod doet niets om het probleem te achterhalen. Als dit sla of rundvlees zou zijn, zou er een onderzoek worden gedaan om de bron van het besmette product te vinden, maar omdat het een e-sigaret is, zegt de volstrekt onwetende en brutale reactionaire staat eenvoudig: “VERBODEN!”

Het komt erop neer dat deze mensen dit doen voor publieke goedkeuringspunten en dat ze niet om je geven. Al deze krokodillentranen die door politici worden vergoten, zijn nep en zijn weinig meer dan campagnestrategieën bedoeld om het eruit te laten zien als deze elite dikke katten in marmeren gebouwen die onze kinderen sturen om te sterven in oorlogen voor winst, op de een of andere manier zorgen voor uw kind dat vapen.

Je hoeft alleen maar te kijken naar de lange lijst van door de overheid goedgekeurde ‘medicijnen’ voor kinderen om te beseffen dat deze regering er geen belang bij heeft je te beschermen. Zoals we in 2015 hebben gemeld , keurde de FDA het gebruik van oxycontin goed – ja, het medicijn achter de epidemie dat jaarlijks tienduizenden doodt – voor gebruik bij kinderen . Maar dat is niet alles. Als we nader kijken naar de schijnbare bezorgdheid van de overheid met gearomatiseerde tabak die kinderen aantrekt, kunnen we zien hoe groot de oplichting is wanneer we kijken naar het medicijn Adzenys XR-ODT.

Voor degenen die het niet weten, is Adzenys XR-ODT een medicijn vergelijkbaar met Adderall en Ritalin. Maar wat Adzenys XR-ODT onderscheidt, is de gelijkenis met gearomatiseerde vapen omdat het letterlijk in een fruitige snoepsmaak komt – en is te kauwen. Deze gekonfijte amfetamine is sinds 2016 in de Verenigde Staten goedgekeurd. Als de regering zich zo druk maakte over kinderen die vapen vanwege de snoeparoma’s, waarom zwijgen ze dan over amfetamine met snoepsmaak?

Het presenteren van amfetamine in een smakelijk, handig pakket is “een recept voor mensen om het aan te vragen en vervolgens te verkopen”, zegt dr. Mukund Gnanadesikan, een kinder- en jeugdpsychiater in Napa, Californië.

“Ik ben geen grote fan van gereguleerde stoffen die voorkomen in vormen die gemakkelijk kunnen worden misbruikt – en zeker een kauwmiddel valt in die categorie,” zei Gnanadesikan.

Wat meer is, is het feit dat deze ADHD-medicijnen bijna identiek zijn aan meth.

Iedereen die ooit een Adderall van een vriend heeft gekregen, kent de krachtige effecten van deze kleine, niet-intimiderende roze pil. Meer energie, verbeterd concentratievermogen en een euforisch gevoel van zijn zijn de meest voorkomende effecten van dit medicijn.

Toevallig zijn verhoogde energie, verbeterd concentratievermogen en een euforisch gevoel – ook de meest voorkomende effecten van crystal meth.

Waarom lijken deze effecten zo op elkaar? Omdat de medicijnen bijna identiek zijn in hun chemische structuur.

Dr. Carl Hart is professor in de psychologie en psychiatrie aan de Columbia University. Hart staat bekend om zijn onderzoek naar drugsmisbruik en drugsverslaving. Hart was ook de eerste vaste Afrikaanse professor in de wetenschappen aan de Columbia University. Hij ontving een bachelor of science en een master of science aan de University of Maryland en hij behaalde zijn Ph.D. in neurowetenschappen van de Universiteit van Wyoming. In alle opzichten is hij de expert op het gebied van drugsgebruik.

Lees ook:  Beschuldiging zou niet het doel van impeachment moeten zijn

In een artikel op zijn website theinfluence.org legt Hart uit dat het enige grote verschil tussen crystal meth en ADHD-medicijnen de publieke perceptie is.

Hart legt uit dat deze perceptie van ongeoorloofde meth grotendeels te wijten is aan verkeerde informatie die wordt verspreid door openbare berichten.

Misschien heeft het iets te maken met openbare ‘educatieve’ campagnes om het gebruik van methamfetamine te ontmoedigen. Deze campagnes laten meestal, in grafisch gruwelijke details, een arme jonge persoon zien die het medicijn voor de eerste keer gebruikt en vervolgens ongebruikelijke handelingen verricht, zoals prostitutie, stelen van ouders of vreemden aanvallen voor geld om het medicijn te kopen. Aan het einde van de advertentie, versierd op het scherm, is: “Meth – zelfs niet één keer.” We hebben ook die beruchte “meth-mond” -afbeeldingen (extreem tandbederf) gezien, ten onrechte gepresenteerd als een direct gevolg van het gebruik van methamfetamine.

Dit soort mediacampagnes voorkomen noch verminderen het gebruik van de drug; noch bieden ze echte feiten over de effecten van meth. Ze slagen er alleen in valse veronderstellingen in stand te houden.

Gestoord door deze berichten blijft het publiek vrijwel volledig onwetend over het feit dat methamfetamine bijna identieke effecten heeft als de effecten van het populaire ADHD-medicijn d-amfetamine (dextroamfetamine). Je kent het waarschijnlijk als Adderall®: een combinatie van gemengde amfetamine en d-amfetaminezouten.

Hart gaf toe dat hij ook geloofde dat methamfetamine veel gevaarlijker was dan d-amfetamine, ondanks het feit dat de chemische structuur van de twee geneesmiddelen vrijwel identiek is. Na grondig onderzoek van het bewijsmateriaal heeft Hart deze overtuiging echter vernietigd.

Om zijn beweringen te ondersteunen, hebben Hart en zijn team een ​​onderzoek uitgevoerd bij 13 mannen die regelmatig methamfetamine gebruiken. Tijdens de dubbelblinde studie kregen de mannen een hit van methamfetamine, van d-amfetamine of van placebo. Volgens de studie:

Net als d-amfetamine verhoogde methamfetamine de energie van onze proefpersonen en verbeterde hun concentratievermogen; het verminderde ook de subjectieve gevoelens van vermoeidheid en de cognitieve verstoringen die meestal worden veroorzaakt door vermoeidheid en / of slaaptekort. Beide geneesmiddelen verhoogden de bloeddruk en de snelheid waarmee het hart klopte. Ongetwijfeld zijn dit de effecten die het voortdurende gebruik van d-amfetamine door de militaire strijdkrachten van verschillende landen rechtvaardigen, waaronder die van onszelf.

En toen ze de gelegenheid kregen om de medicijnen of verschillende hoeveelheden geld te kiezen, kozen onze proefpersonen ervoor om d-amfetamine bij eenzelfde aantal gelegenheden te nemen als ze ervoor kozen om methamfetamine te nemen. Deze reguliere gebruikers van methamfetamine konden geen onderscheid maken tussen de twee. (Het is mogelijk dat de methylgroep de oplosbaarheid van de lipiden in methamfetamine verhoogt, maar dit effect lijkt niet waarneembaar voor menselijke consumenten.)

Het is ook waar dat de effecten van het roken van methamfetamine intenser zijn dan die van het doorslikken van een pil die d-amfetamine bevat. Maar die verhoogde intensiteit is te wijten aan de toedieningsroute, niet aan het medicijn zelf. Het roken van d-amfetamine heeft vrijwel dezelfde intense effecten als het roken van methamfetamine. Hetzelfde zou waar zijn als de medicijnen intranasaal werden gesnoven.

De betekenis van Hart’s onderzoek heeft een paradigma-verbrijzelingseffect. Aan de ene kant laat het zien dat een medicijn, dat legaal door miljoenen kinderen in de VS wordt ingenomen, identiek is aan een illegale stof die gepaard gaat met een hele reeks negatieve eigenschappen. Aan de andere kant toont het aan dat meth-gebruikers niet veel verschillen van de miljoenen Amerikanen die hun rechtsvorm aannemen.

Het gebruik van methamfetamine in de Verenigde Staten neemt volgens de Amerikaanse National Drug Control Policy Director R. Gil Kerlikowske zelfs af. Er zijn echter meer dan 3,5 miljoen Amerikaanse kinderen die momenteel een ADHD-medicijn gebruiken, een toename van bijna 500% sinds 1990 – en deze aantallen zijn enkele jaren oud. Als we naar de procentuele toename in de tijd kijken, is het aantal kinderen dat momenteel een van deze medicijnen gebruikt, waarschijnlijk veel hoger. Inderdaad, de ADHD-geneesmiddelenindustrie zal volgend jaar maar liefst 17,5 miljard dollar bedragen .

De farmaceutische industrie heeft een manier bedacht om ADHD op de markt te brengen in een poging om hun legale versie van meth te verkopen en dat doen ze met snoeparoma’s. En hierin ligt de ironie van de hele situatie. De overheid die zichzelf paradeert als de redders van onze kinderen door sommige gearomatiseerde e-sigaretproducten te verbieden, is dezelfde regering die niets zegt, omdat miljoenen kinderen verslaafd zijn aan amfetamines met snoepsmaak. In feite zeggen ze er niet alleen niets over, ze promoten het ook.Lees ook:  Globalistische hersenspoeling: binnen het nieuwe educatieve netwerk van George Soros

Comments

comments