Eerlijk Delen Prinsjesdag: maar over zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree geen woord

Eerlijk Delen Prinsjesdag: maar over zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree geen woord

18 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het Kabinet met de Troonrede: Het is feest! De Crisis is voorbij! 500 duizend kinderen krijgen amper een normale maaltijd per dag. 200 duizend Zorgmijders.  2,5 miljoen arme sloebers moeten dagelijks zien te overleven onder de armoedegrens!

Bejaarden zitten in de pis in de PvdA Tehuizen van ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’,enz.,enz.,enz., Leve Koning Graai-Willem Alexander en gaat er op vooruit – Ook meer Taxfree-belastinggeld voor Queen Exotica Máxima en Shell-Beatrix’. Rutte is vooral bezorgt dat Amalia als iedere gezonde puber haar Taxfree Staats zakgeld van 1.5 miljoen in één keer opmaakt aan Iphone’s,drugs en drank.

Of erger in handen valt van Loverboy’s zoals Prins Claus of Prins Bernhard.  Tja, je weet het maar nooit ,niet dan? Geen  Bakenende norm voor de Royals. Prinses Amalia is met haar 1,5 miljoen Taxfree Staaats-uitkering de jongste Super-Graaier in NL  die haar Zakken zonder een dag werk Mega-vult.

Wanneer de Biljonair prinses Amalia in 2021 18 jaar oud wordt trapt de Prinses af met een startsalaris van 1.495.000 euro belasting vrij.  Dit noemt men eerlijk Delen in dienst van de VVD-misdaadgroep.

Dat staat in de ‘Graai-Taxfree-begroting’ van de ‘Graai-Koning’, onderdeel van de misdadige Miljoenennota. Daarvan is 263.000 euro inkomen, 1.232.000 euro is bedoeld voor de ‘personele en materiële uitgaven’ van wat officieel heet ‘de vermoedelijke opvolger van de Graai-Koning’.’

Lees ook:  Prinsjesdag: Prinses Amalia krijgt volgend jaar €263.000,00 uitkering plus 1,2 miljoen euro BELACHELIJK

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet Grote Graai-Feest’: Koning Willem-Alexander gaat er vanaf volgend jaar jaarlijks 23000 euro op vooruit en komt dan uit op een totaaluitkering van 949.000. Ook de vorstin en  de hoogbejaarde prinses Beatrix gaan er op vooruit omdat zij al jaren met Pensioen is.

Haar pensioen is meer dan waarde vast! En dan te bedenken dat deze lieden van huis uit Biljonairs zijn en nooit een cent zelf hoeven te betalen voor hun dagelijkse leven.

Tot slot vragen wij ons nog af of deze miljoenen uitkering wellicht een Royal studie financiering is? De jonge 18 jarige Zakkenvuller Amalia gaat immers nog jaren studeren. Als dat het geval is moet zij dan ook deze miljoenen terug betalen zoals ieder ander student?Comments

comments