‘Je bent niet onze pooier’: Tulsi Gabbard beschuldigt Trump van het plaatsen van Amerikaanse troepen onder bevel van ‘islamistische dictator’

‘Je bent niet onze pooier’: Tulsi Gabbard beschuldigt Trump van het plaatsen van Amerikaanse troepen onder bevel van ‘islamistische dictator’

18 september 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Rep. Tulsi Gabbard vergeleek president Trump met een pooier en bekritiseerde een van zijn tweets die aangaf dat hij Saoedi-Arabië zou volgen bij een aanval op een van de belangrijkste oliefaciliteiten van het koninkrijk.

“Ik heb nooit haatdragende retoriek tegen jou of je familie gehad, en dat zal ik ook nooit doen, maar je biedt onze militaire middelen aan de dictator van Saoedi-Arabië om te gebruiken zoals hij goeddunkt is een verraad van mijn broer en zussen in uniform die klaar om ons leven te geven voor ons land, niet voor de islamitische dictator van Saoedi-Arabië, ‘zei de Hawaii-democraat maandag in een video op Twitter. “Het is schandelijk voor u om te denken dat u onze trotse mannen en vrouwen voor de prins van Saoedi-Arabië kunt pimpen en het bewijst eens te meer dat u ongeschikt bent om als opperbevelhebber te dienen.”

Gabbard, een veteraan uit de oorlog in Irak die nog steeds in de Nationale Garde van het Hawaï-leger dient, vervolgde: “Mijn collega’s en ik, wij zijn geen prostituees. Je bent niet onze pooier. ‘

Tulsi Gabbard on Twitter

@realDonaldTrump Despicable. Offering to place our military assets under the command of a foreign country-Saudi Arabia-is a disgrace and betrayal of my patriotic brothers and sisters in uniform and to our Constitution. We are not your prostitutes. You are not our pimp. https://t.co/Cu1OewEMOC

De video van Gabbard was een reactie op een Trump-tweet van zondag, waarin de president schreef: “Er is reden om aan te nemen dat we de dader kennen, opgesloten en geladen zijn afhankelijk van verificatie, maar wachten om te horen van het Koninkrijk over wie ze zijn geloof was de oorzaak van deze aanval, en onder welke voorwaarden zouden we doorgaan! ”

Donald J. Trump on Twitter

Saudi Arabia oil supply was attacked. There is reason to believe that we know the culprit, are locked and loaded depending on verification, but are waiting to hear from the Kingdom as to who they believe was the cause of this attack, and under what terms we would proceed!

Drone-aanvallen hebben woensdag grote oliefaciliteiten in Saoedi-Arabië getroffen, wat volgens de Wall Street Journal resulteerde in een halvering van een dag in de olieproductie, ongeveer 5% van de dagelijkse hoeveelheid ruwe olie in de wereld.

In de video zei Gabbard dat de tweet van Trump een aanbod was “om ons leger, onze broeders en zusters in uniform te plaatsen, onder het bevel van Prins Mohammed bin Salman, de dictator van het islamitische koninkrijk Saoedi-Arabië.”

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments