De 10 veiligste steden in de Verenigde Staten

De 10 veiligste steden in de Verenigde Staten

20 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Bij het zoeken naar de beste plekken om te wonen in de VS, speelt onze veiligheid en die van onze geliefden een grote rol in het besluitvormingsproces. Vragen zoals Hoe is het verkeer? en mag het water drinken? zijn zelden de eersten die we stellen – nee, de meest voorkomende eerste vraag bij het verhuizen naar een nieuw gebied is Wat zijn de misdaadcijfers? en is de stad veilig om in te wonen?

 Om je te helpen bij het kiezen van je nieuwe stad, hebben we een lijst samengesteld van de veiligste steden in Amerika met behulp van de gegevens die vorig jaar beschikbaar waren in het FBI Crime in the VS-rapport .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren 

vsComments

comments