Brief aan de redacteur op vrijdag voor de toekomst: “U bent de meest verwende kinderen op aarde”

Brief aan de redacteur op vrijdag voor de toekomst: “U bent de meest verwende kinderen op aarde”

22 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Waarom rollen doorgewinterde politici van een 16-jarige Greta Thunberg de rode loper uit en willen ze zo graag berispt worden door dit kind? Ze vertelt onze leiders wat we moeten veranderen. Als een kleine god. Zijn we echt zulke vrije denkers?

Beste klimaatkinderen,

Je zegt dat je demonstreert voor een beter klimaat – mensen hebben zich sinds hun bestaan ​​moeten aanpassen aan een veranderend klimaat op aarde, omdat klimaatveranderingen altijd op aarde hebben bestaan ​​sinds ze landmassa’s, zeeën en een atmosfeer hadden heeft. Critici van klimaatonderzoek komen echter ook van experts waarvan niet kan worden aangenomen dat ze een populistische intentie hebben.

Het is moeilijk te geloven dat de aarde niet wilder en dunner wordt als gevolg van de toename van CO2 in de atmosfeer en de “voortschrijdende” klimaatverandering, maar groener en vruchtbaarder. Dit is een bevinding die wetenschappers hebben verkregen door de analyse van satellietgegevens in de afgelopen vier decennia. Zelfs als de media en klimaatimpact onderzoekers anders zeggen.

Een 2016-studie gepubliceerd in Nature Climate Change toont aan dat de aarde de afgelopen decennia groener is geworden, en zelfs aanzienlijk. Om erachter te komen wat precies verantwoordelijk is voor deze toename van plantmateriaal, voedden wetenschappers tien wereldwijde ecosysteemmodellen met gegevens over broeikasgasemissies, landgebruik en de ontwikkeling van klimatologische factoren zoals temperatuur of neerslag.

Het resultaat: 70 procent van de vergroening van de aarde is te wijten aan het bemestingseffect van stijgende CO2-niveaus en 30 procent aan klimaateffecten en andere effecten, zoals klimaatverandering, stikstofafzetting en verandering van landbedekking. Dus in de hoge breedtegraden en in Tibet en andere hoge berggebieden is de stijging van de temperatuur verantwoordelijk voor de overvloediger vegetatie daar.

“De opwarming bevordert de fotosynthese en verlengt het groeiseizoen,” verklaren de onderzoekers. In de Sahel en Zuid-Afrika daarentegen is een toenemende neerslag merkbaar. De regio wordt vruchtbaarder en groener.

CO2-toename en klimaatverandering bevorderen dus de vergroening van de aarde en de plantengroei. Wie had dat gedacht?

Bovenal beweren onderzoekers in de media en klimaatimpact precies het tegenovergestelde ervan en wijzen ze op droogtes en mislukkingen van gewassen, bijvoorbeeld in Syrië en ook hier in Duitsland, en associëren ze oorlogen en vluchtelingenstromen. Hier is de realiteit.

Volgens historische en huidige geopolitieke normen, ben je een van de geschatte 1 procent van de meest bevoorrechte mensen die ooit deze planeet hebben bevolkt. Je hebt meer comfort, gemak, rechtszekerheid, vrijetijdsbesteding, sport, hobby’s, gezond eten, onderwijs, reisopties, consumptieopties, medische zorg, enz. Dan welke generatie dan ook. En nog nooit in de menselijke geschiedenis zijn er zoveel kostbare, efficiënte en wijdverbreide maatregelen voor milieubescherming geweest als nu.

Als je ze ziet demonstreren en schreeuwen, denk je misschien dat je op verbrande velden moet spelen, moet je bevriezen of drinken uit vervuild water.

Maar het tegenovergestelde is het geval. Bovendien worden al uw gadgets in China en Co. vervaardigd, de batterij gedeeltelijk zonder milieubescherming zonder arbeidsveiligheid, zonder eerlijke lonen. Kinderen produceren sommige componenten van uw apparatuur, die helaas niet zo bevoorrecht zijn als die van hen, en als ze in plaats daarvan naar school zouden kunnen gaan, zouden ze niet zoals u op straat schreeuwen en klagen. En het verkrijgen van lithium voor de productie van batterijen in Zuid-Amerika, Afrika, enz. Veroorzaakt enorme milieuschade, zodat je altijd voldoende batterijvermogen hebt om selfies te plaatsen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  ZIE EN HUIVER: Frans Timmermans - De gevaarlijke Nederlandse globalist

Heb je haar ooit super-slim gegoogeld? U bent de iPhone-generatie die 24 × 7 uur internettoegang nodig heeft. Zodat u ook op elk gewenst moment kunt posten. Zelfs in je hoofdtelefoon zitten batterijen. Ook deze reisden natuurlijk met het vrachtschip de halve wereld rond.

Je coole kleding komt uit Bangladesh, Vietnam, China. Toppen van h + m. Kan iemand van jullie nog steeds een naaimachine gebruiken? Kleding repareren? Weet jij zoiets? Waarschijnlijk vind je dat ouderwets. Je gooit liever alles weg en koopt iets nieuws. Dus jij, de meest bevoorrechte van de meest bevoorrechte, die nog geen dag hebt gewerkt, je wilt de samenleving vertellen wat er misgaat? U bent ontevreden? Geen wonder! Je bent de meest verwende kinderen die de aarde ooit heeft voortgebracht. Velen hebben geen idee over werk, politiek, economie of wetenschap.

Bescherm het regenwoud! De longen van de aarde! Investeer in onderzoek! Elektro zal niet de redder van de wereld worden! Verbetert bestaande concepten in plaats van ze te demoniseren en uiteindelijk te verbieden.

Hoe kun je tegelijkertijd uit kernenergie en steenkool komen en geloven dat alle kracht voor de smartphones van de FFF Kids uit hernieuwbare energiebronnen komt? We hebben de veiligste kerncentrales in Europa, zo niet in de wereld.

Dit is totaal aanmatigend en aanmatigend om zoiets te doen. Waar moet de kracht voor de vele e-auto’s vandaan komen, die binnenkort in Duitsland zou moeten zijn. Als ze allemaal tegelijk worden geladen, welterusten. Dus mijn volgende auto is absoluut een diesel, dus dat is duidelijk hun Flitzpiepen van FFF.

Milieuvriendelijker dan een diesel met de nieuwste emissienorm 6D-Temp’s momenteel niet. E-auto’s, ik moet lachen. Als ze een bereik hebben zoals een diesel en betaalbaar worden, dan zal ik er misschien over nadenken, en als het milieuvriendelijk en eerlijk is in die landen waar de grondstoffen voor de batterijen van deze elektrische auto’s worden gepromoot, dan zou het haalbaar zijn ,

Ja, lieve groenen! Om water te prediken en wijn te drinken, dat zou heel anders kunnen zijn dan jij! Ga dan met de Rad’l naar de volgende Bundestag-bijeenkomst (als u in Rangsdorf, Köpenick, Potsdam of ergens anders buiten Berlijn woont)!

Maar je hebt iets ontdekt. Je moet dat aan jou overlaten.

Je hebt vastgebonden dat de generatie van je ouders zwart beschikbaar is. Wij, de generatie die de controle heeft, zijn zelf zwak en decadent geworden. We hebben een slecht geweten en leven in het “klimaat van angst”. We zijn zo geïntimideerd door het hele klimaatverhaal dat we doodsbang zijn om als een zondaar tegen het klimaat te worden aangeklaagd.

Wij geloven dat we goed geïnformeerde en onafhankelijke mensen zijn. Wij zijn niet.

Waar ooit de kerk over de hel vertelde, en alle gelovigen geloofden op zichzelf schuldig te zijn, geloven we tegenwoordig in klimaatverandering, de opwarming van de aarde die we zouden hebben veroorzaakt of aan het doen zijn. We zijn iedereen verschuldigd, wat we ook doen en vertrekken. Voor altijd schuldig en veroordeeld om de nieuwe klimaatpausen te gehoorzamen.

Dit is de enige manier om uit te leggen dat doorgewinterde politici van een 16-jarige Greta Thunberg de rode loper uitrollen en zo gretig zoeken om niet de schuld te krijgen van dit kind. Ze vertelt onze leiders wat we moeten veranderen. Als een kleine god. Zijn we echt zulke vrije denkers?

En zelfs een moderne verwennerij is in de nieuwe klimaatreligie, waarin Greta de rol van Onze-Lieve-Vrouw heeft overgenomen. Als je genoeg geld hebt, kun je CO2-certificaten kopen, die je vergeven voor je zonden in het milieu. Wow! Geld voor vergeving van zonden. Dank de klimaatgod. Dus jullie kinderen houden van het klimaat, hier moet je aan denken.

Een democratie gedijt bij het omgaan met het standpunt van de andere kant.

Ik ben klaar om uit te nodigen en we praten erover.

Met vriendelijke groet

Wendelin SchmückerLees ook:  Fauci waarschuwt dat het een averechts effect kan hebben op de Trump-campagne als ze hem in een andere advertentie gebruiken

Comments

comments