De ondergang van de Duitse politie

De ondergang van de Duitse politie

23 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Alleen mogelijk in de kleurrijke republiek van sleepbootkoningin Angela Merkel: migranten die geen Duits spreken en ernstige onderwijstekorten hebben, worden bij voorkeur hier in Duitsland aangeworven voor politiediensten. Inclusief dienstwapen en ambtenaren voor het leven.

De Duitse politie was decennia lang een van de meest gerespecteerde instellingen in het land. Bijna geen enkele autoriteit heeft de politie kunnen bereiken op het gebied van geloofwaardigheid en reputatie binnen de bevolking. Aangezien linkse politici hun aandacht echter richten op een meervoudige houding van migranten bij de politie, die moet worden gehandhaafd door de wervingscriteria met alle macht te verlagen, volgt een slecht nieuws over de volgende.

Het prestatieidee heeft deze samenleving volledig verloren. Het gaat niet langer om het werven van de beste en meest gekwalificeerde, maar de migratieachtergrond wordt uitgeroepen tot het beslissende criterium. Dit komt vooral tot uiting in de duidelijke voorkeur voor migranten, die later doorgaat in promoties en zorgt voor slecht bloed binnen veel afdelingen.

Claims gestaag afgebroken

Het politieke leiderschap van de politie meet de mate van hun moderniteit door hoeveel migranten een hogere functie krijgen, terwijl de eenvoudige politieman moet trainen in met asbest vervuilde schietbanen, zoals in Berlijn. Vanwege de enorme nakomelingenproblemen werden de claims “steeds verder verpest”, zeggen ze. Een openbare woordvoerder van de Berlijnse Politieacademie moest bijvoorbeeld bevestigen dat er ook politieagenten zijn die geregistreerd staan ​​voor eerder gepleegde misdaden. Op de Academie is het aandeel politiestudenten met een migratieachtergrond al 45 procent. In 2015 lag hun aandeel nog op 27 procent. Het academiebestuur bleef toegeven dat 20 procent van de 1200 politiestudenten problematisch was. In 2017 zijn 35 disciplinaire zaken gestart, waaronder maar niet beperkt tot mishandeling, belediging, onderzoeksfraude en verzuim. Het is te vrezen dat honderden politieagenten in uniform en met vuurwapens binnenkort in Berlijn patrouilleren, wat zelfs de linkse politieleiding als problematisch beschouwt.

Berlijnse politiestudenten willen meer discipline

De rood-rood-groene senaat in Berlijn lijkt de politieacademie te willen transformeren in een soort uitgebreide school. De omstandigheden op de politieacademie wijzen in deze richting. 50 leraren worden vermist, 30 aangewezen leerplaatsen staan ​​open en 20 leraren zijn permanent ziek geweest. Zestig procent van de Duitse lessen wordt geannuleerd, en tweederde van de leerlingen schrijft een 6 in hun dictaat.

Lees ook:  Dresden kondigt officieel "Nazi Emergency" aan: "Versterking van de democratische alledaagse cultuur"

De linkse autoritaristen en uniformhaters hebben hun ochtendoptreden afgeschaft als een van de eerste officiële handelingen. Vergeleken met de aangestelde speciale onderzoeker Strobl, die de afgelopen schandalen aan de Academie gaat onderzoeken, hebben de politiestudenten de dringende wens uitgesproken voor meer discipline. “De jongeren willen ondersteuning, ze willen een lijn, bepaalde vangrails”, zegt Strobl. Om de ochtendaanpak opnieuw te introduceren, hebben de politiestudenten een naamswijziging voorgesteld aan hun linkse leiderschap – ‘ochtendrond’ in plaats van ‘aftrap’.

De multiculturele renovatie verloopt op volle snelheid

De politiek gedreven focus op meer buitenlanders binnen de politie leidt tot meer en meer verontrustende incidenten. Zo ontwikkelt de Berlijnse politieschool zich tot een echte schandaalacademie. Conflicten tussen Arabische en Turkse politiestudenten moeten daar telkens opnieuw met geweld worden gehouden. Het politieke leiderschap probeert deze incidenten in het algemeen te verdoezelen, maar dat lukt niet altijd: ooit moest een hele Einsatzhundschaft vertrekken omdat er een massale vechtpartij was geweest in de kantine tussen de twee etnische groepen.

Ondanks deze omstandigheden, ondanks deze enorme problemen, worden gerichte migranten nog steeds aangeworven voor de politie. Hoewel de officiële taal nog steeds Duits is in 2018, worden flyers geadverteerd in vreemde talen en advertenties in buitenlandse kranten. Veel deelstaten hebben zelfs expliciet de werving van immigrantenpolitieagenten in hun overheidsprogramma’s opgenomen. Daarnaast worden reclamespots over ‘Migranten bij de federale politie’ gemaakt en verspreid via YouTube. Op de website polizeitest.de wordt gerapporteerd over verdere inspanningen van het beleid om specifiek migranten te werven. In Noord-Rijnland-Westfalen werd het geval van drie Turken bekend en vormde een afzonderlijke groep binnen een strook van vijftien ambtenaren.

Hoe ver de politiek gedwongen bekering van de politie al is gevorderd, moest een politieagente ervaren in Rijnland-Palts. Ze wilde een moslim-collega feliciteren met een promotie met een handdruk, maar deze weigerde de handdruk omdat ze een vrouw is. De tuchtprocedure tegen hem werd afgesloten met een boete van 1000 euro en een schriftelijke toezegging aan de Grondwet, zoals het politiehoofdkwartier van Koblenz aankondigde. Deze disciplinaire procedure zal zeker zijn islamistische overtuiging niet hebben veranderd. De moslimpolitieagent is al levenslang benoemd tot ambtenaar.Lees ook:  Politielessen uit Cuba een voorbeeld voor de VS

Comments

comments