DUIVELSKIND GRETA THUNBERG VERSTOORT VN-KLIMAATTOP


 4 total views,  4 views today

De VN-klimaattop in New York is verstoord door een duistere macht. Deskundigen vrezen dat een demoon zijn intrek heeft genomen in het lichaam van het 16-jarige meisje.

Het bezeten kind beklom het podium en schold de aanwezige wereldleiders uit. Het duivelse wezen sprak over de ondergang van de aarde, helse CO2-emissies en het einde der tijden. Pas na vijf minuten kon het bezeten kind worden verwijderd.

Terrence K. Williams on Twitter: “Another CLIMATE CHANGE ACTIVISTGreta Thunberg is not the only one!This 15 year old boy is pissed off about Climate Change! We may Need to listen to #LittleTyrone pic.twitter.com/xFE9vg72zo / Twitter”

Another CLIMATE CHANGE ACTIVISTGreta Thunberg is not the only one!This 15 year old boy is pissed off about Climate Change! We may Need to listen to #LittleTyrone pic.twitter.com/xFE9vg72zo

De aanwezigen zijn erg geschrokken. “Het duistere wezen beklom het podium in de gedaante van een 16-jarig meisje. Minutenlang spuwde het monster onheilspellende woorden door de zaal. Het was een diep, grommend geluid. Heel angstaanjagend”, aldus een getuige.

Het duistere wezen is inmiddels met stikstof verdoofd en wordt later per vliegtuig naar Zweden gebracht. De VN-klimaattop duurt nog de hele week. Gesproken wordt onder meer over geld en eeuwige economische groei.

Wereld reageert op Greta’s apocalypsspeech

Volgens Greta gaan we weer eens allemaal dood en wel morgen, hoe durft u. Maar goed, hier onze vragen, graag uw antwoorden en suggesties in de comments.

1- Er is ongetwijfeld heus wel iets aan de hand met de planeet, en wat we allemaal in de atmosfeer dumpen is ongetwijfeld ongunstig en ongezond. Maar wie of wat spreekt er nu eigenlijk door Greta en de gehele infrastructuur die haar draagt? Zoals Jung zei, mensen hebben geen ideeën, ideeën hebben mensen. Zijn ze gewoon compleet bevangen geraakt door het zondvloedmotief? Heel vreemd zou dat niet zijn. Wereldwijd zijn er minstens 38 grote zondvloedmythes, waarvan degene op verschillende continenten waarschijnlijk onafhankelijk van elkaar zijn ontstaan. De mensheid lijkt dus letterlijk hard wired  om het archetypische zondvloedmotief te zoeken en te vinden, en er is psychologisch dus wel nét iets meer gaande is dan #UniteBehindTheScience.

2- Is de psyche eigenlijk wel in staat van “de planeet” te houden? Of zeggen/denken mensen dat vooral, maar speelt er eigenlijk iets anders? Kun je meer van de mensheid dan van mensen houden? 1 dood is een tragedie, miljoenen doden een statistiek, een beetje dat idee, zeg maar. Zijn we wel echt in staat tot liefde voor zoiets als “de planeet”? Het voelt te abstract ergens.

3- Is het in plaats van liefde voor de planeet niet ook vooral een haat voor mensen? De Greta-kliek spreekt de wereld aan alsof het de nazaten van Kaïn zijn, en niet die van Noah. Maar in de lore is Kaïns bloedlijn al uitgeroeid en wel door de vorige zondvloed. Nja, moeilijk moeilijk, en nu memes.

greta

Internet Historian on Twitter: “When mom catches me sneaking a Mars Bar in the basket and says I have to put it back. pic.twitter.com/eC9QFuKfmg / Twitter”

When mom catches me sneaking a Mars Bar in the basket and says I have to put it back. pic.twitter.com/eC9QFuKfmg

euronews on Twitter: “Greta Thunberg watched quietly as the U.S. President Donald Trump stole the show at the United Nations General Assembly, while the highly anticipated Climate Summit was taking place. https://t.co/5ig2mymjRw pic.twitter.com/7P9RR242Mm / Twitter”

Greta Thunberg watched quietly as the U.S. President Donald Trump stole the show at the United Nations General Assembly, while the highly anticipated Climate Summit was taking place. https://t.co/5ig2mymjRw pic.twitter.com/7P9RR242Mm

 

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Reacties 1

Geef een antwoord