Als Donald Trump wordt beschuldigd, moet je verwachten dat de moeder van alle beurscrashes zal gebeuren

Als Donald Trump wordt beschuldigd, moet je verwachten dat de moeder van alle beurscrashes zal gebeuren

25 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het nieuws dat een onderzoek naar beschuldigingen wordt gestart, stuurde de aandelenkoersen op dinsdag onmiddellijk naar beneden, maar die kleine schok is niets vergeleken met wat we zullen ervaren als Donald Trump daadwerkelijk wordt beschuldigd.

In de afgelopen paar jaar hebben we een enorme stijging van de aandelenkoersen gezien, en een van de grote redenen voor die stijging is het feit dat de mensen op Wall Street weten dat Trump altijd op zoek gaat naar hun beste belangen. Trump begrijpt dat zijn kansen om opnieuw te winnen in 2020 enorm zullen worden vergroot als de aandelenkoersen stijgen en de meeste Amerikanen geloven dat we een “bloeiende economie” hebben, en daarom wil hij er alles aan doen om te proberen die dingen te laten gebeuren. Dat betekent dat de kortetermijnbelangen van Trump perfect zijn afgestemd op de kortetermijnbelangen van Wall Street, maar dingen zullen drastisch veranderen als iemand als Elizabeth Warren of Bernie Sanders in het Witte Huis terechtkomt. Wall Street weet dat ze een vriend in Donald Trump hebben, en het verliezen van die vriend zou potentieel absoluut verwoestend zijn.

Onnodig te zeggen dat veel investeerders dinsdag zenuwachtig waren toen House Speaker Nancy Pelosi aankondigde dat een formeel onderzoek naar impeachment wordt gestart. Het volgende is een fragment uit de officiële opmerkingen van Pelosi …

De afgelopen maanden hebben we in onze commissies onderzoek gedaan en voor de rechtbank gedaagd, zodat het Parlement alle relevante feiten kan verzamelen en kan overwegen of het zijn volledige bevoegdheden uit hoofde van artikel I, inclusief een grondwettelijke macht met uiterste ernst, kan uitoefenen – goedkeuring van artikelen van beschuldiging. ‘

En deze week heeft de president toegegeven dat hij de president van Oekraïne heeft gevraagd om acties te ondernemen die hem politiek ten goede zouden komen. De actie van – de acties van het Trump-presidentschap onthulden het oneerlijke feit van het verraad van de president aan zijn ambtseed, verraad aan onze nationale veiligheid en verraad aan de integriteit van onze verkiezingen.

Daarom kondig ik vandaag aan dat de Tweede Kamer vorderingen maakt met een officieel onderzoek naar beschuldigingen. Ik geef onze zes commissies opdracht om hun onderzoek voort te zetten onder die paraplu van onderzoek naar beschuldigingen.

De president moet aansprakelijk worden gesteld. Niemand staat boven de wet.

In de nasleep van die aankondiging braken liberale beroemdheden in heel Amerika feestvierend uit .

Maar kan Nancy Pelosi eenzijdig een formeel onderzoek instellen zonder enige vorm van stemming? Volgens vertegenwoordiger Doug Collins heeft ze die macht eigenlijk niet …

In reactie op de aankondiging van de Spreker tweette Rep Doug Collins (R-Ga.): “Het besluit van spreker Pelosi verandert absoluut niets. Zoals ik wekenlang tegen voorzitter Nadler heb gezegd, maakt alleen beweren dat het Parlement een onderzoek naar beschuldigingen uitvoert, dat niet. Tot het voltallige Huis stemt om een ​​onderzoek goed te keuren, voert niemand een formeel onderzoek uit. ‘

Hoe dan ook, de Democraten gaan door met hun onderzoek en ze lijken vastbesloten alles op te graven dat ze maar kunnen.

Als reactie op de aankondiging van Pelosi heeft het Witte Huis een verklaring afgegeven waarin de congresdemocraten ervan worden beschuldigd “in strijd met hun grondwettelijke plicht” te zijn …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Soros en Koch hebben samen een nieuwe denktank om het Iran-beleid van Obama te herstellen

‘Ver weg van al het werk en de resultaten van deze president, hebben de huisdemocraten alle kansen op wetgevende vooruitgang voor de bevolking van dit land vernietigd door al hun energie te blijven richten op partijdige politieke aanvallen. Hun aanvallen op de president en zijn agenda zijn niet alleen partijgericht en zielig, ze zijn in strijd met hun grondwettelijke plicht ‘, zei de perssecretaris van het Witte Huis Stephanie Grisham in een verklaring.

We zullen zien hoe alles zich de komende maanden afspeelt, maar op dit moment lijkt het redelijk zeker dat we een impeachment-stemming op de vloer van het Parlement zullen zien, en het lijkt ook redelijk zeker dat de stemming grotendeels langs partij zal worden verdeeld lijnen.

Omdat in deze tijd de waarheid er niet echt toe doet. Zelfs als er helemaal geen bewijs is tegen Trump, zullen de meeste Democraten stemmen om te beschuldigen, want dat wordt van hen verwacht. En zelfs als Trump 100 procent schuldig is, zullen de meeste Republikeinen tegen afzetting stemmen omdat ze bang zijn om door boze kiezers thuis te worden gestemd.

Dus uiteindelijk zal het waarschijnlijk neerkomen op wat de Senaat besluit te doen, en op dit moment hebben de Republikeinen 53 zetels.

Helaas voor Trump worden sommige van die 53 zetels ingenomen door zeer “gematigde” Republikeinen die helemaal geen fans van Trump zijn.

Helaas zal het lot van het Trump-presidentschap waarschijnlijk in handen komen van een kleine groep diep corrupte politici die ik niet zou vertrouwen om de vloeren in mijn lokale Dairy Queen goed te dweilen.

Met dat in gedachten denk ik dat Trump-fans absoluut reden hebben voor wat pessimisme.

Democraten likken hun karbonades bij het vooruitzicht om Trump te beschuldigen en vervolgens Joe Biden of Elizabeth Warren naar het Witte Huis te krijgen na de volgende verkiezingen.

Joe Biden zou proberen samen te werken met Wall Street, maar een Warren-administratie zou een absolute ramp zijn voor investeerders en nu zit ze in de peilingen.

Elizabeth Warren heeft oorspronkelijk naam gemaakt door Wall Street aan te vallen. Vrijwel al haar economische voorstellen zouden slecht nieuws zijn voor de top 1 procent, en het feit dat ze het nu zo goed doet, is slechts een van de factoren die de markten momenteel onrustig maken …

In de eerste plaats lijkt het erop dat democraten in het Parlement momentum hebben om afzettingsprocedures te starten. Ten tweede heeft een voorheen robuuste economische achtergrond plaatsgemaakt voor kriebels over de wereldwijde groei en vreest dat de Amerikaanse economie het einde van een langdurige expansie nadert. Minder zelfverzekerde beleggers kunnen in het aangezicht van politieke krantenkoppen nerveuzer zijn dan voorheen het geval was.

Ook kunnen afzettingsprocedures centraal staan ​​in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2020, waardoor het herverkiezingsbod van Trump mogelijk wordt geschaad. Angsten voor een minder bedrijfsvriendelijk democratisch bestuur – versterkt door de recente kracht van senator Elizabeth Warren, die Biden in sommige peilingen vooruit is gegaan – zou ook deel kunnen uitmaken van de mix, zeiden analisten.

Natuurlijk moeten we ons op de korte termijn gezondheid van Wall Street niet echt zorgen maken.

Op dit moment daalt de hele wereldeconomie in een aanzienlijke recessie , en wie in 2020 wint, zal die realiteit onder ogen moeten zien.

En verder worden we geconfronteerd met langetermijncrisis na langetermijncrisis waar geen van onze politici echt mee te maken hebben, en uiteindelijk gaan we een geweldige prijs betalen voor ons korte-termijndenken.

Maar voor de nabije toekomst zullen de reguliere media geobsedeerd zijn door het politieke drama dat zich afspeelt in Washington.

En ik weet dat de meeste Republikeinen dit niet willen horen, maar er is een zeer reële kans dat Donald Trump door het Huis wordt beschuldigd.

Dan komt het allemaal neer op de Senaat en is het lot van Trump in handen van gematigde Republikeinen zoals Susan Collins, Lisa Murkowski, Marco Rubio en Mitt Romney.Lees ook:  Trump-functionarissen vallen Anthony Fauci aan. Duizenden artsen slaan terug.

Comments

comments