“Prinses” Mäbel en AIDS

“Prinses” Mäbel en AIDS

25 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Gisteren per ongeluk ook nog een politiek correct praatprogramma gezien? Die blonde mevrouw met dat rare aangemeten Amerikaanse accentje voert het hoogste woord en heeft verdomd ook nog een mening. Of die er iets toe doet. We wilden net uitschakelen toen we een andere blonde mevrouw in het snotje kregen.

Ze werd door de presentatrice met “U” aangesproken en “prinses” genoemd. Zeer herkenbaar aan weer een ander aangemeten accentje, dat van de geïmporteerde Duitsche Verzetsprinz, deserteur Ohne Ballen. Het schijnt dat deze Mäbel bij gebrek aan een zinvolle invulling van haar bestaan een kruistocht tegen AIDS aan het voeren is. Mäbel ziet haar kans schoon om haar besmeurde blazoen wat op te vijzelen, na de dramatische verdwijnings-truc van “prins-ik-ben-geen-homo” Friso en haar maar niet weg te poetsen hardnekkige imago van gangsterhoertje in Yab Yum verband. Of haar bemoeienissen met de wapenhandel in Soros verband. Nu staat Mäbel op de barricaden: “Voorwaarts, mars!”  Die Maebeltje toch – hoe zat het nou in Libië in 2011?

En natuurlijk: AIDS is vooral in het Rusland van Putin een probleem.

Het vrouwelijke establishment soldaatje van Soros voert een moderne kruistocht naar Moskou aan met als doel de erfvijand van het Westen ten val te brengen. Als het met oorlogen en blokkades niet lukt, dan maar met de verspreiding van een anti-AIDS virus. Onder aanvoering van de blonde weduwe waar we allemaal medelijden mee moeten hebben.

Lees ook:  Big Brother stap dichterbij door coronapandemie

Het is weer een typisch voorbeeld van demagogische desinformatie.

Waarom voert dat mens bijvoorbeeld geen kruistocht tegen de ziekte van Lyme?

Als u dat wilt weten zou u eerst een artikel van Hugo van der Zee moeten lezen, die heel voorzichtig, doch onbarmhartig de oorsprong van beide door mensen in elkaar geknutselde zeer besmettelijke ziekten bloot legt.

Let op: niet op zijn “partij” stemmen, want als je figuren als Herman Wijffels (Wereldbank) en Arnout Boot (Bankraad) neerzet als “betrokken en sustainable”, verdien je het predicaat “kritisch meeloper”.  Als je het standaard hebt over “Europa” als je Nazi-EU bedoelt, heb je nog steeds niet begrepen dat Rusland ook Europa is.

Neemt niet weg, dat zijn analyse over Lyme en AIDS hout snijdt.

Een citaat:

De eerste HIV infecties zijn geconstateerd in de jaren vijftig van de vorige eeuw in Congo-Kinshasa, wat toen Belgisch Congo was. Het HIV virus stamt af van het SIV virus dat bij chimpansees voorkomt (de S van SIV staat voor ‘Simian’ wat aapachtig betekend, en de H van HIV voor ‘Human’). De Chimpansee wordt echter niet ziek van het SIV virus, en de mens wel van HIV.

De plotselinge uitbraak van HIV infecties in Congo zou beter te verklaren zijn wanneer er in die periode op grote schaal bloed contact tussen mens en chimpansee zou zijn geweest. Nu blijkt er inderdaad in de jaren vijftig direct contact tussen mensen en chimpansees te zijn geweest, op zeer grote schaal zelfs, en precies in het gebied waar de eerste HIV infecties ontdekt zijn. Er zijn namelijk in die tijd in de regio die Congo en een deel van Burundi en Rwanda beslaat, rond een miljoen mensen ingeënt met een poliovaccin dat gemaakt was op basis van bloed en organen van chimpansees.

https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/lyme-en-aids-menselijke-uitvindingen/

Dus we hebben ons met apenbloed laten inspuiten om polio te voorkomen? Kan het nog gekker? De gevolgschade is onder anderen een kankerverwekkend virus S-40. Overheden noemen dit allemaal bangmakerij en de boodschappers worden verketterd zoals alleen de Inquisitie in de Middeleeuwen dat kon.

..

Die prinses Mäbel kan haar tijd beter besteden aan onderzoek naar de oorzaken van allerlei eigenaardige zeer besmettelijke ziekten. Mevrouw kan de rest van haar leven in de besmettingshaard doorbrengen: The United States of America en meer bepaald het Rockefeller Institute.

De propaganda om ons “verplicht” te laten vaccineren wordt steeds dwingender. Waarom? We mogen niet eens weten waar we mee worden geïnjecteerd, daar zijn rechtszaken op verloren. Het is trouwens ook al lang bekend dat vaccinaties (zoals het pokkenvaccin) pas werkzaam worden als de epidemie zo’n beetje is uitgewoed…. Ook weten we allang dat de “Spaanse Griep” helemaal geen griep was, maar een tyfus variant, verspreid via een vaccinatie-campagne tijdens de Eerste Wereldoorlog in Amerikaanse legerkampen.

Heel Amerika ligt vol met biologische wapens, maar Rusland is het probleem?

https://www.publicintegrity.org/2001/09/12/3222/us-biological-weapons-lab-locked-down-50-miles-pentagon

De “medische wetenschap” is in handen van kwakzalvers en het grootkapitaal.

Deze instanties stimuleren samen met overheden symptoombestrijding. Daar is altijd geld voor. Voor het elimineren van de oorzaken niet.

Degene die wat aan de oorzaken wil doen wordt voor gek verklaard of erger.

Zo rolt onze democratische verworvenheid.

Bron;https://herstelderepubliek.wordpress.comComments

comments