Carola Rackete bracht criminelen naar Europa – Salvini eist excuses van Italië

Carola Rackete bracht criminelen naar Europa – Salvini eist excuses van Italië

26 september 2019 0 Door Indignatie redactie

De arrestatie van migranten aan de Noord-Afrikaanse kust gevolgd door transport naar Italië bracht blijkbaar ook moordenaars, verkrachters en folteraars met zich mee. Nu blijkt dat het waarschijnlijk Carola Rackete was met de “Sea-Watch 3” die de criminelen aan boord had.

De voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Italië, Matteo Salvini, benadert de Duitse kapitein Carola Rackete momenteel met zware beschuldigingen. Eind juni nam ze 53 Sea-Watch 3 migranten van de Middellandse Zee naar Noord-Afrika en bracht ze naar Italië. Tegen de 31-jarige een onderzoek wegens medeplichtigheid aan illegale immigratie, zoals het “Kr één” , aldus de Italiaanse krant “Il Giornale” gemeld uit Milaan.

‘Niet alleen heeft ze de wet overtreden en een boot van de financiële politie overvallen: op 29 juni zou Carola Rackete’s Sea-Watch 3 drie migranten in Italië hebben gedumpt die zijn beschuldigd van geweld, verkrachting, ontvoering en moord in Italië, “Zei Salvini, de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Italië en leider van de Lega-partij.

Matteo Salvini on Twitter

🔴PRONTI A DENUNCIARLI Non solo ha violato le leggi e speronato una motovedetta della Guardia di Finanza: il 29 giugno scorso la Sea Watch 3 di Carola Rackete avrebbe scaricato in Italia tre immigrati accusati di violenze, stupri, sequestro, omicidio.

Salvini vraagt ​​in een ander bericht op Twitter om een ​​verklaring van het voorzitterschap van de Raad, de ministeries van Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken en Justitie. “We zijn klaar om Rackete en de parlementariërs die de landing tegen elke prijs wilden, te veroordelen. Excuses aan Italië! “

“Sea-Watch”: bijkomende schade?

De organisatie “Sea-Watch” zelf is kalm tegenover het onbewuste transport van criminelen. Hun woordvoerder vertelde het persbureau DPA donderdag dat men dat niet kan uitsluiten, maar zelfs geen veilige informatie had, de “kroon” op.

We kunnen niet scannen wie de mensen zijn. Ze komen zonder passen! “, Ruben Neugebauer is een” Sea-Watch “woordvoerder.

De criminelen werden herkend door andere migranten die later door het Italiaanse schip “Alex” in het Siciliaanse opvangcentrum in Messina naar Italië werden gebracht en vervolgens door de politie werden gearresteerd. Half september meldde de Italiaanse politie dat de mannen in Libië migranten hadden verkracht, gemarteld of zelfs vermoord. Er was sprake van stokken, elektrische schokken en geweerschoten.

Ze kwamen ook op 29 juni aan in Lampedusa, de dag waarop Carola Rackete en de Sea-Watch 3 zonder toestemming de haven binnenkwamen.

Ondertussen wordt Captain Rackete het hof gemaakt in Europa en geëerd met prijzen. Ze wordt ook gevierd als een heldin door delen van de Duitse Vereniging, zoals op 6 september tijdens de Kapiteinsdag in Bremen in het stadhuis van de Hanzestad, waar ze een toespraak hield. (Sm)

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Zaterdag 19 oktober organiseerde Matteo Salvini zijn grote manifestatie ‘Italiaanse Trots’

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Rechterlijke macht in haast om zich tegen Salvini te bewegen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments