Deep State MAGA & MIGA: oorlog in de 2nd Term

Deep State MAGA & MIGA: oorlog in de 2nd Term

26 september 2019 0 Door Indignatie redactie

  • De kans dat Iran wordt aangevallen en binnengevallen door de VS en zijn bondgenoten, huurlingen en terroristische cellen is gevaarlijk hoog.

MIGA is een propaganda-inspanning die in omvang groeit, althans online, gezien de escalerende situatie tussen het B-Team en Iran. MIGA staat voor Make Iran Great Again, en het wordt geleid door een verbannen Iraanse die in de VS woont – Seyed Mohammad Hosseini, leider van de oppositiegroep genaamd “Restart”. De groep beschrijft zichzelf als Iraanse nationalisten. Nationalisten? Meer als shills in dienst van een oorlogvoerende rijk dat een economische oorlog voert tegen het vaderland.

In deze  MIGA-tweet  gericht aan de Amerikaanse president wordt een acoliet van Restart op video getoond, zij het met een wazig gezicht. Hij beweert dat er vóór Trump duisternis was op het wereldtoneel, maar met de hemelvaart van Trump naar de politiek bracht hij hoop en ontwaken voor de mensheid. Inderdaad, ass-zoenen niveaus zijn uit de hitlijsten met deze jongens … Hoe dan ook, de Restart-man wil een “4 juli” voor Iran, en wil ook voor altijd “Rusland, Engeland en radicale islamisten ontslaan.”

Ali Eghbali (New) on Twitter

@realDonaldTrump Dear patriots, plz watch the video below and share it. Follow our leader’s new account @restartleader ❤❤❤ #PatriotsUnited #RestartMIGA #MIGA https://t.co/SLW56GwHok

Wikipedia  stelt het volgende:

Seyed Mohammad Hosseini werd geboren in Iran en trad in 1994 toe tot de omroep van de Islamitische Republiek Iran als gastheer van een tv-programma. Tijdens zijn jaren bij de IRIB was Hosseini actief als producent, regisseur en organiseerde hij een aantal spelshows tot 2010 toen hij IRIB verliet. In 2011 emigreerde Hosseini naar de Verenigde Staten als een politieke vluchteling en werd hij een pleitbezorger van de Islamitische Republiek Iran.

In de VS is hij een oppositiegroep gestart met de naam “Restart” die momenteel actief is tegen de Islamitische Republiek. Sinds het begin van zijn oppositiegroep heeft Hosseini geprobeerd jonge Iraniërs naar zijn groep te trekken met het uiteindelijke doel van regime-verandering. Hosseini moedigt zijn volgelingen aan om de Islamitische Revolutionaire Garde Corps en Basij-bases en overheidsgebouwen in het hele land aan te vallen als onderdeel van zijn plan om de ineenstorting van de regering te veroorzaken.

Lees ook:  De Verenigde Staten: een recordhouder in politieke moorden

Na de aankondiging van het ministerie van Buitenlandse Zaken om Amerikaanse troepen naar Saoedi-Arabië te sturen, roosteren anti-oorlog Trump-aanhangers de president in de commentarensecties van verschillende pro-Trump-publicaties en noemen hem een ​​uitverkoop en eedbreker. Maar zoals bij elke groep, zijn er pro-oorlogse MAGA-mensen en ze hebben dubbele gymnastiek verdubbeld om te proberen zich te verontschuldigen voor de beslissing van Trump en pleiten voor verdere escalatie met Iran. Een ‘hersen scheet theorie’ die ik onder deze MAGA kippenbuikers heb gezien, is dat de aanvallen op Saoedische olie-installaties een ‘aanval op ons allemaal’ is, omdat de Amerikaanse economie wordt aangedreven door olie; en als de prijs van ruwe olie omhoog gaat, kan dit de VS in een recessie doen crashen en leiden tot de deselectie van Trump. Oke dan. Dit is volslagen onzin. De VS is een netto-exporteur van olie, het is zelfs een van ‘s werelds grootste exporteurs van ruwe olie  en de  nummer één  exporteur van  geraffineerde aardolie . Hogere olieprijzen op de internationale markt zouden een economische boom in de VS veroorzaken, geen crash. Concurrenten zouden ook wegvallen van het marktaandeel van Saudi-Arabië, gezien zijn brok van arbeidsongeschikte output om bestellingen te honoreren. Een andere idiote theorie is dat de aanvallen op Saoedische olie-installaties een valse vlag waren, bedoeld om de waardering van Aramco te verhogen via de stijging van de olieprijzen. Ook dit is onzin. De aanvallen waarderen Aramco’s waarde, ze verhogen het niet. Wie wil een premie betalen voor aandelen in een land dat extreem kwetsbaar is voor aanvallen op de belangrijkste industrie en infrastructuur?

Tijdens een  vergadering met premier Imran Khan op de Algemene Vergadering van de VN, verzuimde Trump zijn visie over Pakistan als een “knooppunt van terrorisme” over te brengen en wees in plaats daarvan op Iran als de “nummer één terreur in de wereld”. Trump zei dat ook eerder hij aantrad, Iran was een zeer grote bedreiging, maar sinds zijn aantreden doet Iran het heel slecht. Interessant hoe deze verzwakte staat die Trump projecteert, of althans probeert te projecteren, niet stoelt op zijn eerdere verklaring, dat Iran de nummer één terroristische staat ter wereld blijft. En als de Iraniërs zo zwak zijn, hoe hebben ze dan in vredesnaam de helft van de effectieve oliecapaciteit van Saudi-Arabië ‘s nachts en met een kleine kosteninspanning kunnen verlammen? Washington en Riyad zeiden tenslotte dat Iran het “deed.” Erger nog, Saoedi-Arabië heeft het op twee na grootste militaire budget en koopt oorlogsmateriaal uit het Westen, inclusief uit de VS, de ‘beste ter wereld’ zoals Trump zegt. Al deze gemengde signalen helpen het Witte Huis niet, in feite maakt het de president en inherent de Amerikaanse staatsmachine volledig schizofreen. Zo’n oneerlijke uitspraak, een herhaling ervan, gezien de context en de plaats, laat ons duidelijk zien dat Trump geen Rouhani wil ontmoeten en geen diplomatieke oplossing met Iran wil, tenzij de Iraniërs op hun knieën komen kruipen, onvoorwaardelijke overgave aanbieden.

Gezien de Anon-achtige MIGA-propagandacampagne, plus de inspanningen van  valse  anti-globalistische commentatoren op MAGA-platforms of kringen, plus Trump’s duidelijke dubbele handel, cynisme, gebroken beloften en algemeen opportunistisch presidentschap … de kansen dat Iran wordt aangevallen en binnengevallen door de VS en hun bondgenoten, huurlingen en terroristische cellen zijn gevaarlijk hoog. Ik twijfel er niet aan dat Trump niet zal doen wat Bush Jr en Obama deden in hun tweede ambtstermijn. Wanneer de oorlogsoperaties beginnen [in de 2e Trump-regering], zullen de Deep State en de reguliere media [ook Big Tech] beginnen met het verzinnen van de nieuwe,  minder kwaadaardige  kandidaat, terwijl Trump samen met Obama en anderen de zaal van beruchte misleiding zal vervoegen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  500 miljard voor een nieuw likje verf

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Hoe de westerse pers loog over de staatsgreep van 2014 in Oekraïne en deed alsof het in plaats daarvan een echte democratische revolutie was
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments