Arjan Lubach neemt trutten politiek Sylvana Simons op de hak met video Woke

Arjan Lubach neemt trutten politiek Sylvana Simons op de hak met video Woke

27 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Video! Lubach neemt SJW’ers op de hak met Woke – “Vind je iets een beetje anders nou dan ben je dus trash!”

“Ik volg Twitter, dus weet precies wat er mankeert, ook al heb ik alles rechts van mij de tyfus geblokkeerd!” Hij is leuk! Arjen Lubach plaatste zijn nieuwe muziekvideo, waarin hij SJW’ers op de hak neemt, op YouTube.

De hypocrisie van Social Justice Warriors (SJW’ers) wordt flink aangepakt door Arjen Lubach. Diverse stereotypen passeren de muziekvideo, van de 20-jarige  psychologiestudente die al snapt hoe de wereld werkt, tot het oogje dichtknijpen voor moslimmannen die vrouwen onderdrukken. Ook het alles als fascistisch bestempelen en het creëren van een bubbel door andersdenkenden te blokkeren, komt voorbij.

Lubach laat hiermee zien dat hij goed weet te duiden wat er de laatste paar jaar op internet de boventoon is gaan voeren in het Nederlandse politieke klimaat. Het gaat namelijk niet alleen om de Sylvana Simonsjes en de Gloria Wekker’s van tv. Er is een behoorlijke groep van mafketels ontstaan die, na een jaartje les aan de UvA, met een morele verhevenheid van jewelste de ‘strijd’ aan proberen te gaan met alles wat maar op ongelijkheid lijkt. Wie beter af is dan de ander is onderdrukker, de rest is slachtoffer.

Lees ook:  U, meneer Rutte bent een nachtmerrie voor het Nederlandse Volk en zal moeten vertrekken

De hypocrisie van Social Justice Warriors (SJW’ers) wordt flink aangepakt door Arjen Lubach. Diverse stereotypen passeren de muziekvideo, van de 20-jarige  psychologiestudente die al snapt hoe de wereld werkt, tot het oogje dichtknijpen voor moslimmannen die vrouwen onderdrukken. Ook het alles als fascistisch bestempelen en het creëren van een bubbel door andersdenkenden te blokkeren, komt voorbij.

Lubach laat hiermee zien dat hij goed weet te duiden wat er de laatste paar jaar op internet de boventoon is gaan voeren in het Nederlandse politieke klimaat. Het gaat namelijk niet alleen om de Sylvana Simonsjes en de Gloria Wekker’s van tv. Er is een behoorlijke groep van mafketels ontstaan die, na een jaartje les aan de UvA, met een morele verhevenheid van jewelste de ‘strijd’ aan proberen te gaan met alles wat maar op ongelijkheid lijkt. Wie beter af is dan de ander is onderdrukker, de rest is slachtoffer.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Racistische FED-voorzitter trots lid van eliteclub

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  VIDEO: Politieagent hoest expres in de buurt van Afro-Amerikaanse burgers in de VS. midden in de covid-19 pandemie

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments