Arjan Lubach neemt trutten politiek Sylvana Simons op de hak met video Woke

Arjan Lubach neemt trutten politiek Sylvana Simons op de hak met video Woke

27 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Video! Lubach neemt SJW’ers op de hak met Woke – “Vind je iets een beetje anders nou dan ben je dus trash!”

“Ik volg Twitter, dus weet precies wat er mankeert, ook al heb ik alles rechts van mij de tyfus geblokkeerd!” Hij is leuk! Arjen Lubach plaatste zijn nieuwe muziekvideo, waarin hij SJW’ers op de hak neemt, op YouTube.

De hypocrisie van Social Justice Warriors (SJW’ers) wordt flink aangepakt door Arjen Lubach. Diverse stereotypen passeren de muziekvideo, van de 20-jarige  psychologiestudente die al snapt hoe de wereld werkt, tot het oogje dichtknijpen voor moslimmannen die vrouwen onderdrukken. Ook het alles als fascistisch bestempelen en het creëren van een bubbel door andersdenkenden te blokkeren, komt voorbij.

Lubach laat hiermee zien dat hij goed weet te duiden wat er de laatste paar jaar op internet de boventoon is gaan voeren in het Nederlandse politieke klimaat. Het gaat namelijk niet alleen om de Sylvana Simonsjes en de Gloria Wekker’s van tv. Er is een behoorlijke groep van mafketels ontstaan die, na een jaartje les aan de UvA, met een morele verhevenheid van jewelste de ‘strijd’ aan proberen te gaan met alles wat maar op ongelijkheid lijkt. Wie beter af is dan de ander is onderdrukker, de rest is slachtoffer.

Lees ook:  BEKIJK: The Gates Foundation en de ondermijning van het volksgezondheidsbeleid in India

De hypocrisie van Social Justice Warriors (SJW’ers) wordt flink aangepakt door Arjen Lubach. Diverse stereotypen passeren de muziekvideo, van de 20-jarige  psychologiestudente die al snapt hoe de wereld werkt, tot het oogje dichtknijpen voor moslimmannen die vrouwen onderdrukken. Ook het alles als fascistisch bestempelen en het creëren van een bubbel door andersdenkenden te blokkeren, komt voorbij.

Lubach laat hiermee zien dat hij goed weet te duiden wat er de laatste paar jaar op internet de boventoon is gaan voeren in het Nederlandse politieke klimaat. Het gaat namelijk niet alleen om de Sylvana Simonsjes en de Gloria Wekker’s van tv. Er is een behoorlijke groep van mafketels ontstaan die, na een jaartje les aan de UvA, met een morele verhevenheid van jewelste de ‘strijd’ aan proberen te gaan met alles wat maar op ongelijkheid lijkt. Wie beter af is dan de ander is onderdrukker, de rest is slachtoffer.Comments

comments