Baudet onthult ware bedoeling van “stikstofcrisis”: ‘Feestvieren voor klimaatlobbyisten!’

Baudet onthult ware bedoeling van “stikstofcrisis”: ‘Feestvieren voor klimaatlobbyisten!’

27 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Thierry Baudet gelooft er geen sikkepit van, dat alle heisa rondom stikstof ineens betekent dat we kampen met een “crisis”. Integendeel: dit is dezelfde soort hysterie als wat er door klimaatalarmisten wordt losgelaten op het land. “Fijn dat de klimaatlobby hier zo transparant over is,” merkt de FVD-leider op.

Het gebeurt niet iedere dag dat Thierry Baudet zichzelf tevreden toont na een opmerking van NOS-weerman Gerrit Hiemstra. De twee zijn bekende kemphanen op het gebied van klimaat, en Baudet heeft zelfs wel eens aangedrongen op het ontslag van Hiemstra bij de NPO. Bloeit er hier nu een onverwachtse bromance op? Nee, geenzins. Het enige dat de Forum voor Democratie-voorman tevreden stemt, is het feit dat Hiemstra (nog altijd met Arjen Lubachs “klimaatkonijn” in zijn Twitter handle) z’n kaarten open en bloot op tafel legt.

Gerrit Hiemstra 🐰 on Twitter

Veel #stikstofmaatregelen zijn ook #klimaatmaatregelen en vice versa: langzamer rijden, elektrisch rijden, minder veehouderij, van het gas af, minder vliegen, biobased bouwen, energiebesparing. Er kunnen veel vliegen in 1 klap geslagen worden. https://t.co/tdStgPjA1m via @NOS

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWant half Nederland ligt momenteel op z’n gat vanwege een door de rechter afgedwongen “stikstofverbod”. De huizenbouw ligt stil, en economie loopt veel schade op. Met name in de landbouw. Allemaal vanwege de stikstof? Nee, de hele klimaatheisa blijkt behoorlijk mee te spelen, aldus Hiemstra: “Veel stikstofmaatregelen zijn ook klimaatmaatregelen en vice versa: langzamer rijden, elektrisch rijden, minder veehouderij, van het gas af, minder vliegen, biobased bouwen, energiebesparing.”

Lees ook:  Rikus Spithorst - De moffenhoeren van Baudet

Precies wat Thierry Baudet al vermoedde: “Fijn dat de klimaatlobby hier zo transparant over is. De eigenlijke reden dat commissie-Remkes (VVD) volstrekt irrationeel stikstofverbod in stand wil houden. Terwijl 18.000 bouwprojecten stil liggen en agrarische sector in de knel zit vieren klimaatlobbyisten feest.”

Nou, Gerrit, plop. Laten we dan maar proosten op onze gezondheid?!

Thierry Baudet on Twitter

Fijn dat de klimaatlobby hier zo transparant over is. De eigenlijke reden dat commissie-Remkes (VVD) volstrekt irrationeel #stikstofverbod in stand wil houden. Terwijl 18k bouwprojecten stil liggen en agrarische sector in de knel zit vieren klimaatlobbyisten feest. #FVD https://t.co/2WaAS27pY7Comments

comments