Democraten haasten zich om stukken van impeachment klaar te hebben om te stemmen rond Thanksgiving

Democraten haasten zich om stukken van impeachment klaar te hebben om te stemmen rond Thanksgiving

27 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Veel conservatieven daar zijn nog steeds in ontkenning over wat er gebeurt. Uit een recente online enquête van het Drudge-rapport bleek zelfs dat de meeste respondenten geloofden dat er in de Tweede Kamer nooit echt een stemming zou komen over artikelen van beschuldiging. 

Welnu, het blijkt dat Democraten in het Huis volledig van plan zijn president Trump te beschuldigen. In feite proberen ze de zaken zo snel te verplaatsen dat we over twee maanden mogelijk een stemming kunnen zien. Zoals u hieronder zult zien, is het plan om de zaken zo snel mogelijk af te ronden zodat ergens rond Thanksgiving kan worden gestemd. Dus degenen die zich een lange sage als het Mueller-onderzoek voorstelden, waren gewoon fout. De Democraten zijn van plan om heel snel te gaan, omdat ze geloven dat het tijd is om Donald Trump neer te halen.

Natuurlijk staat het Congres er niet om bekend snel iets te doen, maar wat dit betreft wordt Huisspreker Nancy Pelosi door collega-democraten aangespoord om dit onderzoek “beperkt gericht en gedisciplineerd” te houden …

De Democratische leiders van het huis zien een snel onderzoek naar de mogelijke beschuldiging van president Donald Trump en geven de commissies die de sonde hanteren opdracht om hun bevindingen binnen enkele weken af ​​te ronden in de hoop om voor de feestdagen af ​​te ronden.

Meerdere democratische wetgevers en congresmedewerkers zeiden dat er geen formele tijdlijn is voor het onderzoek, maar de ‘behoefte aan snelheid’, zoals een assistent het stelt, komt als spreker Nancy Pelosi, D-Calif., Onder druk staat van kwetsbare eerstejaarsstudenten om de onderzoek nauw gericht en gedisciplineerd.

Als de Democraten dingen ‘voor de feestdagen’ kunnen afronden, zou dat zeker een klein wonder zijn.

En eigenlijk wordt gemeld dat het doel is om artikelen van afzetting “klaar voor een huisstemming” te hebben rond Thanksgiving …

Na de twee weken durende pauze staat het huis gepland voor de laatste drie weken van oktober, daarna na nog een pauze van een week, nog twee weken voor Thanksgiving. Sommige democratische wetgevers en assistenten zeiden donderdag, sprekend op de voorwaarde van anonimiteit om privé-beraadslagingen te beschrijven, dat ze geloofden dat beschuldigingsartikelen rond die tijd klaar zouden zijn voor een stemming in het Huis.

Als je een Trump-fan bent, kun je blijven hopen dat deze crisis zal verdwijnen, maar op dit punt wijst alles op een afzettingstemming tegen het einde van 2019.

Ons wordt verteld dat dit onderzoek zal worden geleid door de House Intelligence Committee, en dat betekent dat mentaal instabiele Adam Schiff de clownshow zal leiden …

De inlichtingencommissie stelde snel onderzoeksdoelen op. Adam B. Schiff, de voorzitter van de commissie, sprak donderdag met verslaggevers en zei dat de klacht de komende weken een duidelijke “routekaart” opleverde voor congresonderzoekers en dat zijn commissie het recessie van twee weken van het congres zou doorlopen dat op vrijdag begint.

Bovenaan zijn agenda, zei hij, interviewt hij de klokkenluider en een andere sessie met de inspecteur-generaal, Michael Atkinson, om beter te begrijpen wat vooronderzoek hij had gedaan voordat hij het Congres op de hoogte bracht van de klacht. Maar er waren talloze aanwijzingen verscholen in de klacht, en nieuwe vragen over de rol van Rudolph W. Giuliani, de persoonlijke advocaat van de heer Trump, en William P. Barr, de procureur-generaal, in deze zaak.

Schiff haat Trump met een passie, en hij is zo vastbesloten om de president tegen de muur te spijkeren dat zijn commissie daadwerkelijk door het komende reces van het congres zal werken.

Lees ook:  Criminal Big-Pharma krijgt de leiding over Covid-19 “Vaccine”

En voor degenen die het niet weten, hebben congresleden er meestal een hekel aan om in de stad te blijven wanneer het tijd is voor een pauze.

Dit is natuurlijk buitengewoon verontrustend nieuws voor de regering Trump, en NBC News meldt dat ambtenaren in het Witte Huis momenteel in een “totale paniek” verkeren …

Ambtenaren van het Witte Huis waren donderdag aan het klauteren om erachter te komen hoe het beschuldigingsonderzoek van de Huisdemocraten kon worden tegengegaan. Eén bron die bekend was met de situatie die de afgelopen week een gevoel van “totale paniek” beschreef bij het ontbreken van een plan om de nieuwe realiteit aan te pakken.

Er lijkt steeds meer sprake te zijn van “angst, onrust en bezorgdheid” – zoals een persoon in de buurt van het Witte Huis de stemming in de Westvleugel beschreef – dat de beschuldigingen van de klokkenluider de president en sommige mensen om hem heen ernstig zouden kunnen verwonden. “Er is niet veel vertrouwen dat er daar geen is,” zei deze persoon.

Persoonlijk, zelfs als alles wat wordt beweerd waar is, zie ik niet in hoe iemand kan concluderen dat Trump een onaantastbaar misdrijf heeft begaan.

Dus in een perfecte wereld zou deze kwestie onmiddellijk worden opgeheven.

Maar de Democraten zijn absoluut geobsedeerd om Trump uit het Oval Office te krijgen, en aangezien ze een aanzienlijke meerderheid in het Huis hebben, zullen ze stemmen om Trump te beschuldigen wanneer de artikelen van afzetting de vloer van het Huis bereiken.

Dan zal deze kwestie naar de Amerikaanse Senaat worden verplaatst en zullen er 67 stemmen nodig zijn om Trump te verwijderen.

Aangezien de Democraten momenteel slechts 47 zetels in de Senaat hebben, hebben ze 20 Republikeinen nodig om met hen te stemmen om succesvol te zijn.

Als de Republikeinse Partij volledig achter Trump zou zijn verenigd, zou deze duw naar beschuldiging volledig dood in het water zijn, maar er zijn al barsten ontstaan.

In feite vertelde een voormalige adviseur van senator Mitt Romney Andrea Mitchell woensdag dat er 30 Republikeinse senatoren zijn die mogelijk tegen Trump kunnen stemmen …

Mike Murphy, een voormalig senior adviseur van Sens. Mitt Romney (R-UT) en John McCain (R-AZ), verscheen woensdag op MSNBC’s Andrea Mitchell Reports en beweerde dat een republikeinse senator hem vertelde dat 30 van de Amerikaanse senatoren de afzetting zouden ondersteunen President Donald Trump in een ‘geheime stemming’ in het licht van het telefoongesprek van de president met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.

Laten we hopen dat we nooit tot een dergelijk scenario komen, maar als een door de republikeinen gecontroleerde senaat Trump uit zijn ambt stemde, zou de republikeinse partij aan flarden scheuren en zou het misschien nooit meer herstellen.

Zonder twijfel zijn er veel “gematigde” Republikeinen in de Senaat die helemaal niet van Trump houden. Als ze de kans krijgen om Trump in de rug te steken, kunnen ze het gewoon doen.

Zolang de Verenigde Staten bestaan, zullen mensen het hebben over dit kritieke moment in onze geschiedenis . De Democraten denken dat ze gewoon achter Trump aan gaan, maar deze saga dreigt onze samenleving nog meer te verdelen dan het al is, en de waarheid is dat ons hele politieke systeem uit elkaar begint te vallen.

Nancy Pelosi neemt de grootste gok van haar hele politieke carrière , en ze kan zelfs geloven dat deze drang naar afzetting succesvol zal zijn.

Maar of de Democraten nu succesvol zijn of niet, de waarheid is dat niemand in deze crisis zal ‘winnen’, en de schade aan ons regeringssysteem is waarschijnlijk onherstelbaar.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Neem de staatsgreep van Trump serieus. Het is geen grap - en Biden's overwinning was gewoon een suikerklontje

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump gaat 'voor een paar dagen' naar het Walter Reed-ziekenhuis
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments