Gezocht: professionele hulp voor genderneutrale minister

Gezocht: professionele hulp voor genderneutrale minister

27 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Als u denkt – na het lezen van het artikel gisteren – dat we alleen nog maar schrijven over personen die van het padje zijn, dan heeft u het mis. Hoewel. Minister Van “eh-eh-eh” Engelshoven (Emancipatie) wil graag dat speelgoedfabrikanten geen rolbevestigend speelgoed meer gaan produceren. Dat is volgens haar één van de oorzaken dat vooral vrouwen in deeltijd werken. Alles moet genderneutraal. Je vraagt je af hoe de mensheid zich in het verleden heeft kunnen manifesteren..

Zonder enig mandaat van de Nederlandse burgers geven onze “maatschappelijk betrokken” politici zich over aan een kleine groep ijveraars, die zijn gericht op de ondermijning van onze maatschappij. Het meest meelijkwekkende bericht over de teloorgang van de intelligentie bij onze bestuurders vinden we op de website van o.a. de NOS.
Vanmorgen meldde de staatsomroep dat onze minister Van “eh-eh-eh” Engelshoven af wil van “rolbevestigend” speelgoed. We lezen:

De oproep van de minister komt op het moment dat in Frankrijk speelgoed ‘genderneutraal’ wordt. Het AD schrijft over het verdwijnen van de aparte afdelingen voor jongens en meisjes in Franse speelgoedwinkels en over het verbod om apart voor een van beide groepen te adverteren. Vanaf volgend jaar mag winkelpersoneel kopers ook niet meer vragen of iets voor een jongen of voor een meisje is.

Het feit dat zij nu tegelijk met het bericht over de gekte in de Franse speelgoedwinkels hiermee voor het voetlicht komt, doet meteen vrezen voor een verborgen agenda, en zou wel eens een aanzet kunnen vormen om dit op EU-niveau door te drukken.

Het is een vervolg op de zogenaamde “genderneutrale” taal die door de mainstream media is afgesproken om vooral geen aanstoot te geven aan kinderen die hun identiteit “in twijfel trekken”. Zo moeten kapsters voortaan “kappers” of, nog erger, “hairstylisten” worden genoemd, en zijn er geen verkoopsters meer maar verkopers, want een “verkeerde interpretatie kan voor de betrokken persoon erg pijnlijk zijn”. We moeten dan ook spreken van bestuursvoorzitters (want vrouwen moeten hier toch voor 50% deel van uit maken), terwijl we gerust kunnen blijven spreken over vuilnismannen (want daarvoor geldt het gelijkheidsprincipe kennelijk niet). En in diezelfde winkels moeten dan natuurlijk de jongens-, meisjes-, mannen- en vrouwenkleding wel door elkaar gehangen worden…… nou, vooruit, gesorteerd op maat kan er nog net mee door, hoewel dat voor sommigen natuurlijk ook erg kwetsend kan zijn en tot zware depressies zou kunnen leiden.

Zulk taalgebruik laat in ieder geval zien hoe ook vanuit de politiek de Nederlandse taal steeds minder belangrijk wordt gevonden, en de zinnen die “hun” zelf zeggen klinken bijna als een parodie op politiek correct dogma, maar is uiteraard tragisch genoeg. We kunnen trouwens, nu we het toch over politici hebben, aan de Tweede Kamer al zien waar een ver doorgevoerd transgenderisme toe leidt: er zitten alleen nog maar watjes in die volksvertegenwoordiging en regering, “daadkrachtige mannen” en “zorgzame vrouwen” ontbreken in het geheel.

Lees ook:  Ieder die Trump hoog had zitten moet zich nu eens diep gaan schamen

En dan lezen we ook nog dat de minister vindt dat vrouwen door genderstereotypen ongewild vast komen te zitten in parttime banen en dat zij zich niet meer persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. En kunnen ze zelfs, door financiële afhankelijkheid, niet meer weg uit hun relatie als ze dat willen. Dat veel vrouwen gewoon kiezen voor een parttime baan, naast een privé-leven, dat kan onze minister zich kennelijk niet voorstellen. Omgekeerd geredeneerd is het kennelijk zo dat veel Nederlandse vrouwen parttime werken, omdat zij vroeger met rolbevestigend speelgoed hebben gespeeld.Wereldvreemd. Mevrouw de minister heeft volgens ons professionele hulp nodig.
gender
De  minister en in haar kielzog de transgenderbeweging pretendeert progressief te zijn, maar het is precies het tegenovergestelde. De hele leer lijkt op wreedheid, vrouwenhaat en onverdraagzaamheid te zijn gebouwd. Het lijkt erop of het vooral vrouwen en meisjes uit de maatschappij wil airbrushen.
Dezelfde kwaadaardige, seksistische impuls bracht de British Medical Association er vorig jaar toe de afschaffing van de uitdrukking “aanstaande moeders” te overwegen om geslachtscategorieën helemaal te verwijderen. Dit soort vooroordelen dreigt alle vorderingen die vrouwen hebben gemaakt op weg naar gelijkheid ongedaan te maken. Transgender-aanhangers beweren dat ze “genderstereotypen” willen vermijden, maar zij zijn juist degenen die een verwrongen, oppervlakkige kijk op vrouwelijkheid handhaven.

Voor Van “eh-eh-eh” Engelshoven (en haar partij D’666) is seksuele identiteit waarschijnlijk niet gebaseerd op biologie, maar op uiterlijk en “gevoel”. Dat is de reden waarom ze zo saai gefixeerd is op haar bewering dat “meisjes verzorgend zijn en jongens avontuurlijk”. Ze zal ongetwijfeld ook vinden dat er door veel meer mannen make-up gebruikt moet worden, omdat dergelijke attributen nu nog steeds vrouwelijkheid definiëren. Hoe het precies zit met mannen, nog steeds met mannelijke geslachtsdelen, die zichzelf identificeren als “vrouwen”, dat zouden we ook wel graag van haar horen.

De ontwikkelingen op dit vlak zullen steeds verder door uw strot worden gedrukt. Nadat de toiletten allemaal genderneutraal zijn gemaakt, zullen ongetwijfeld de paskamers in de kledingwinkels worden aangepast…. een droom voor perverts, want een stap in een door een gordijn afgeschermd pashokje is toch gauw gemaakt.

De transgendergekte is ook een existentiële bedreiging voor de integriteit van de vrouwensport. In een typisch gekunstelde stap verklaarde het Internationaal Olympisch Comité twee jaar geleden dat mannen die zich als vrouw identificeren, moeten worden toegestaan om in vrouwelijke categorieën te kunnen concurreren, zelfs zonder een operatie te hebben ondergaan, zolang hun testosterongehalte maar onder een bepaald niveau is.

Lees ook:  Als Trump de staat van beleg verklaart vanwege het coronavirus, kan hij dan de verkiezingen opschorten?

Van “eh-eh-eh” Engelshoven heeft ons inziens geen enkel benul hoe de transgenderlobby juist vrouwen onderdrukt. Maar net als de doctrinaires legt ook zij haar tirannie op aan kinderen, dwingt hen meedogenloos om hun identiteit in twijfel te trekken en mogelijk zelfs – als het aan haar organenpartij ligt – zelfs een medisch leven te beginnen van chirurgie, therapie en drugsverslaving.

Deze door de overheid aangestuurde, dus officiële manie voor trans-indoctrinatie is verantwoordelijk voor de fenomenale toename van het aantal kinderen dat nu aan het twijfelen wordt gebracht over hun geslacht. Het lijkt wel of het woord “geslacht” nu een smerig woord is geworden en het geslacht dat je bij de geboorte door Moeder Vader Persoon Natuur wordt toegewezen is iets dat je in twijfel moet trekken.

Politici zijn ijverig op zoek naar problemen als zij denken ergens een oplossing voor gevonden te hebben. Als het om kinderen gaat mogen als het aan onze regering ligt meisjes er niet tevreden mee zijn dat ze meisjes zijn en jongens jongens. Ah. Althans, als de culturele dictaten en seksuele minderheidsactivisten hun zin krijgen.

We zijn omringd door politici die vastbesloten zijn om conventionele jeugd en zelfontdekking te ontmantelen om er een verborgen agenda doorheen te drukken. Het opvoeden van een geslachtloos kind is nu dus de “standaard” geworden, zo pijnlijk modieus dat het de realiteit probeert te verbergen dat kinderen hun eigen gang kunnen gaan vóórdat ze voor zichzelf kunnen spreken.

Van “eh-eh-eh” Engelshoven wil ook uitgevers van schoolboeken op dit onderwerp aanspreken, waarbij we dus de situatie krijgen dat de inhoud van lesmateriaal door politici wordt medebepaald. Wel vreemd dat onze regering niet zo voortvarend te werk gaat als het gaat om afzonderlijk lesmateriaal voor jongens en meisjes op islamitische scholen, om maar wat te noemen. Of de situatie van meisjes en vrouwen in de islam, om maar eens een zijstraat in te slaan (dat laatste in dit verband dan natuurlijk figuurlijk bedoeld).

Het beleid van onze regering laat op veel vlakken zien dat we ons begeven in een verwende maatschappij in verval. Kinderen in ontwikkelingslanden hebben deze “luxe” niet. Waarom zouden we een geslachtloze wereld hebben – wie wil dat?

Juist het omarmen van de verschillen tussen man en vrouw maakt ons mens. Geen enkele wetenschapper heeft een manier gevonden om het X- en Y-chromosoom uit te wissen en te vervangen door een G voor geslachtsloos. Gelukkig niet. Kinderen moeten hun eigen anatomie als relevant beschouwen en is iets om te koesteren, totaal niet beschamend of overbodig. Stuur Van “eh-eh-eh” Engelshoven weg en laat kinderen gewoon zijn wie ze zijn. Houdt rekening met wetenschappelijke onderzoeksresultaten, waaruit blijkt dat meisjes anders in elkaar ziten dan jongens. We moeten gewoon wachten tot de natuur haar gang gaat.

Lees ook:  Stop met hem een 'stotteraar' te noemen: hier zijn tientallen voorbeelden van Biden's dementiesymptomen
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments