Onderzoek: de geheime veroveringsstrategie van de politieke islam in Europa


 12 total views,  4 views today

Het feit dat de islam in Europa en de verspreiding ervan is gebaseerd op een zeer concrete veroveringsstrategie is nu bewezen door onderzoeksjournalisten uit Frankrijk. De focus ligt op de landen Italië, Engeland, Spanje, Frankrijk en Duitsland, de islamisering gepromoot door Qatar en de Moslim Broederschap.

De islamitische NGO »Qatar Charity« verkoopt zichzelf publiekelijk als een liefdadigheidsorganisatie, die wereldwijd actief is tot 260 miljoen euro. Maar volgens het onderzoeksonderzoek van Franse arte-journalisten is er niet veel meer over van de vermeende welwillende agenda van de organisatie. Qatar Charity wordt eerder blootgesteld als een spin in het web van een strategisch geplande islamisering. West-Europa, met name Italië, Engeland, Spanje, Frankrijk en Duitsland, is vooral in het vizier van de veroveringsplannen van de islamisten uit het stenen tijdperk. De zeer informatieve artedocumentaire “Qatar: Millions for Europe’s Islam” had door elke burger van dit land moeten worden gezien.

Een klokkenluider overhandigde de Franse verslaggevers een USB-stick via interne documenten van de islamitische NGO: overdrachten, e-mails, logboeken, bouwplannen, donorlijsten – de totale hoeveelheid gegevens bestaat uit enkele duizenden documenten. Deze verplaatsen Qatar Charity aanzienlijk in de islamitisch-ideologische nabijheid van de Moslim Broederschap. De documenten vermelden 140 projecten, die in totaal 260 miljoen euro zullen worden gefinancierd. De arte-journalisten publiceerden een lijst met donoren voor de strategische islamisering van West-EuropaBovenaan staan ​​leden van de heersende familie. De geheime agenda van de Qataris wordt duidelijk gemaakt in een document, waar de betekenis van geldstromen en hun ambities is “… de belangrijkste motor voor de verspreiding van de islamitische cultuur in het Westen en in de wereld”. Deze beschrijving bewijst niets minder dan het lang gekoesterde plan van de islamitische wereldoverheersing, het kalifaat.

Qatar als terroristische aanhanger en basis van operaties van islamisten

Qatar en Qatar Charity werken hiervoor uiteraard nauw samen met de Moslimbroederschap. De radicale islamitische moslimbroederschap kan Qatar openlijk gebruiken als zijn belangrijkste basis van operaties en vanaf daar ongehinderd opereren. Je moet weten dat de Palestijnse terroristische organisatie Hamas (Arabisch voor “vechtlust”) een tak is van de Moslimbroederschap.

https://youtu.be/EAVdr5RFamA

Een van de doelen van Hamas is om de staat Israël met militaire middelen te elimineren en in plaats daarvan een islamitische theocratie op te bouwen. Om dit te bereiken pleegde de militaire arm van Hamas talloze terroristische aanvallen en zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers en soldaten. Bijgevolg is Hamas wettelijk geclassificeerd als een terroristische groepering door de VS, de EU, Israël en zelfs andere Arabisch-islamitische staten. In het oprichtingshandvest van Hamas stelt artikel 8: “Allah is hun doel, de profeet hun voorbeeld, de koran hun constitutie, jihad hun weg, en dood God hun grootste wens.” En Hamas Politiek Bureau President Khaled Mashal , woont sinds 2012 in Qatar.

Dus de sharia in plaats van de basiswet. Het doel van de Moslimbroederschap is om ‘een negatieve houding ten opzichte van westerse waarden te versterken en een afstand tot democratie te bevorderen’. De volgende beoordeling van de binnenlandse inlichtingendienst is zo explosief dat het eigenlijk genoeg zou zijn om alle “goeds behorende tot Duitsland” goede doelen uit de groen-roze zeepbel te halen: “Met hun inspanningen om een ​​sociaal en politiek systeem te creëren op basis van de De sharia beledigt de vrije democratische basisorde «dus de Duitse binnenlandse geheime dienst.

Qatar, Muslim Brothers, Bayern München, Siemens en Angela Merkel

Onder de islamitische pioniers van oliemiljardairs uit Qatar zijn illustere instellingen en individuen als Bayern München , FIFA, Angela Merkel en een aanzienlijk deel van de Duitse zakelijke elite. Ondanks al deze openlijke beschuldigingen aarzelden FIFA-ambtenaren die verdacht werden van corruptie niet om Qatar aan te wijzen als gastheer voor het WK voetbal 2022. Bovendien besloot de FIFA FIFA World Cup ™ zelfs om de wereldbeker voor het eerst (21 november – 18 december) naar het christelijke vakantieseizoen te verplaatsen.

De medeplichtigheid van Duitse elites en de omvang van de geheime plannen van Qatar in Duitsland, onthult de auteur in het onlangs gepubliceerde boek Veiligheidsrisico Islam: misdaad, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt.

De ideologie van de Moslimbroederschap verspreidt haat en leidt tot terrorisme

Anwar Gargash, minister van Staat van de Verenigde Arabische Emiraten, blijft Qatar beschuldigen van het ondersteunen van de Moslimbroederschap (MB) en andere jihadistische groepen met enorme sommen geld. En achter de Arabische lente, die ook door de westerse media wordt gevierd, bevindt zich de Moslimbroederschap, die de onvrede in de Arabische wereld, zoals in Egypte, probeerde uit te buiten met de islamitische machtsovername.

In heel Europa worden moskeeën en islamitische centra gebouwd met geld uit Qatar, waarvan de exploitanten en ambtenaren rechtstreeks worden toegeschreven aan de Moslimbroederschap of hun ideologie. Vrij openlijk propageren moslimbroeders, net als hun ideoloog Sayyid Qutb, ook de gewapende strijd om een ​​islamitische dictatuur te bereiken. Zijn geschriften worden ook beschouwd als de ideologische onderbouw van terroristische groeperingen zoals Al-Qaeda.

In plaats van dat nu Duitse politici ons land, de liberaal-democratische grondwet en de burgers tegen deze radicalen beschermen, laten ze hen zelfs percelen bouwen om meer moskeeën te bouwen – volgens Erdoğan »Islam-kazerne«. Naast Qatar wordt Recep Tayyip Erdoğan beschouwd als een van de grootste aanhangers van de Moslimbroederschap.

De netwerken van de Moslimbroederschap in West-Europa worden steeds meer doordringend en hun projecten worden steeds talrijker. De geheime documenten bevatten talloze recente projecten, parallel aangestuurd door miljoenen in de Qataris: Royal Park London, Swansea, Sheffield, Jersey, Mulhouse, Straatsburg, Lille, Berlijn, Luxemburg, Lugano, Milaan, Sicilië, Zwitserland, België. het Beierse dorp Penzberg en München. In veel gevallen leidt het onderzoek tot de ideologie van de Moslimbroederschap en de Qatarese miljoenen.

De documentaire documenteert de geconcentreerde islamisering door de Qataris en de Moslim Broederschap evenals islamide ideologen in hun nabijheid. Ze zijn strategisch bedreven, en degenen die in de documentaire worden geïnterviewd, dragen goed passende pakken, zijn retorisch opgeleid en laten zelfs de meest massale beschuldigingen toe om zichzelf te ontglippen door geoefende zinnen. Op de vraag “Ben je een moslimbroeder?” De wolven in schaapskleren antwoorden unisono: “Alle moslims zijn broeders …” Het wordt ook duidelijk hoe de moslimbroederschap, met behulp van de Qatarese miljoenen, opzettelijk moslimmassa-immigratie gebruikt voor hun veroveringsplannen.

“De volgende verovering zal zijn door prediking.”

Het is beangstigend in de documentaire waarin oorlogsmetaforen de islamisten denken en doen: »Een hadith zegt dat de islam Rome en dus Italië moet veroveren. […] De verovering van Rome, die gezien kan worden als de verovering van Europa, is de terugkeer van de islam naar Europa. […] De volgende verovering zal zijn door prediking. Moslims moeten zichzelf in de strijd plaatsen om deze wereld te veroveren. “Dit zijn de woorden van een van de belangrijkste ideologen van de Moslimbroederschap, Yusuf al-Qaradawi, die openlijk de camera toespreekt (minuut 29:00). Hij heeft het Qatarese burgerschap en Al Jazeera is ook gevestigd in Doha. Volgens kritische waarnemers dient Al Jazeera als een propaganda-instrument van de MB en dus als een cruciaal instrument voor de islamitische radicalisering van de hele Arabische regio.

Al-Qaradawi heeft zelfs zijn eigen televisieprogramma, The Sharia and Life, met Al Jazeera. Al meer dan 15 jaar geeft de haatprediker wekelijkse aanbevelingen aan meer dan 60 miljoen kijkers en geeft hen fatwa’s. Dus heeft hij een fatwa uitgegeven, volgens welke moslim zelfmoordterroristen de hoofddoek mogen verwijderen, om onopgemerkt onder Israëlische burgers te kunnen mixen en daar een bom tot ontploffing te brengen. De Holocaust beschrijft al-Qaradawi als een rechtvaardige straf van de Joden voor hun verdorvenheid. Vanaf 24.00 uur wordt de misantropische ideologie van de radicale islamitische moslimbroederschap gedocumenteerd door verklaringen van al-Qaradawi: volgens de Koran kunnen vrouwen worden geslagen en homoseksuelen van daken worden gegooid of opgeofferd. De moslimhaat tegen de joden wordt vastgelegd vanaf minuut 24:55: “Door de geschiedenis heen heeft Allah de Joden gestraft voor hun corruptie. De laatste straf werd uitgevoerd door Hitler. ”

Yusuf al-Qaradawi leeft als een zeer gerespecteerde man in de Qatarese hoofdstad Doha en wordt vereerd door veel Soennitische islamitische organisaties. Hij staat ook heel dicht bij de heersende familie, de Al Thani, wiens leden hem regelmatig in het openbaar vertonen en filmen. Bayern München, FIFA en Duitse wereldwijde bedrijven zoals Siemens doen zaken met dit islamistische regime in Qatar, en de Duitse bondskanselier Angela Merkel rolt ook de rode loper uit voor dergelijke mensen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord