Schandaal in de Bondsdag: bedankt, Antifa! Staliniste Martina Renner brengt hulde aan linkse terroristen

Schandaal in de Bondsdag: bedankt, Antifa! Staliniste Martina Renner brengt hulde aan linkse terroristen

28 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Ongelooflijk: hier bekent een politicus, een vertegenwoordiger van de voormalige Wall Murderer-partij, overduidelijk extremisme of fascisme, staat uiteenvallen en negeren van wetten, geweld en terreur, een vijand van democratie – in een gebouw dat hen zou moeten vertegenwoordigen.

Met alle schaamteloosheid heeft de linkse Martina Renner gisteren in de Bondsdag-sessie toegegeven aan gewelddadig links-extremisme en anti-constitutionalisme. Ze bedankte de terroristische kracht Antifa, die bijna dagelijks aanvallen uitvoert op politie en AfD-leden. Bovendien droeg ze een anti-sticker en trad ze op voor een Ordnungsruf van vice-president Wolfgang Kubicki van de Bondsdag (FDP).

Met het symbool van de rode en zwarte kleur op de revers hield de binnenlandse politicus Renner een laaiende toespraak tegen het verzoek van de AfD om de verjaring van de Antifa te eisen, die ze sterk afkeurde en in plaats daarvan een Hooglied zong over de vermeende antifascisten: dus indirect op hun affakkelen van auto’s en afgevaardigde kantoren, het afranselen van mensen, Molotov-cocktails op politiepatrouilles, de bescherming van drugsdealers en gewelddadige vluchtelingen, om maar enkele van hun escalerende wreedheden en misdaden te noemen.

Mijn mening: hier bekent een politicus, een vertegenwoordiger van de voormalige Wall Murderer-partij, overduidelijk extremisme of fascisme, staat uiteenvallen en negeren van wetten, geweld en terreur, een vijand van democratie – in een gebouw dat hen zou moeten vertegenwoordigen …

Op 3 mei 2018 had het linkse lid van de Bondsdag (52) al een cheque overhandigd aan het uitvoerend comité van de Thuringian Association of Victims of the Nazi Regime (TVVdN / BdA) ter ondersteuning van het project “Antifa Bildungsreise 2018” …

Lees ook:  Burgerlijke moed tegen links-extremisme: Turken verslaan Antifa-aanhangers uit migrantendistricten

“Dus in plaats van te knoeien met de rechtse gepeupel-democraten en democraten, steunen we diegenen die elke dag op veel plaatsen in het land met de rechtervleugel geconfronteerd worden – en zeggen dank u, Antifa.” Zegt Renner.

Op dit punt verdient Kubicki, die de leiding had over de sessie, respect: hij gaf de vreemde vrouw een oproep voor de bestelling en kondigde aan dat ze “verdere regulerende maatregelen” voor haar anti-fascistische sticker zou reserveren. Hier is het behoud van een gezonde geest, die echter niet werd gewaardeerd door de linkse groep: het leidde tot luid protest …

Hun baas Katja Kipping, die haar berispt en Darob buddy in de arm knikte, gaf toe vanwege een “tussentijdse opmerking” ook een openbare orde. Volgens het reglement van orde van de Bondsdag kan de zittende president de parlementsleden verzoeken te bevelen als zij dit of de waardigheid van de Bondsdag schenden. Dit omvat ook maatregelen zoals een boete tot € 1.000 en een sessie-uitsluiting.

Dit zou permanent moeten zijn als parlementariërs pleiten voor een brute gewelddadigheid, die door de grondwettelijke bescherming wordt aangemerkt als extreem links, omdat hun agitatie niet alleen gericht is tegen personen, maar ook tegen staatsinstellingen en hun vertegenwoordigers

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Na terroristische aanval: Johnson kondigt "fundamentele veranderingen" aan in de omgang met islamisten

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Omdat Portland te maken heeft met Proud Boys-protesten, is dit wat Trump niet krijgt te horen over Antifa
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments