De Nieuwe Wereld Orde komt niet meer – die is er al

De Nieuwe Wereld Orde komt niet meer – die is er al

29 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het is nu zaak voor de “wereldleiders” om er voor te zorgen dat niet alleen wij dat weten, maar de gehele wereldbevolking van 7 miljard mensen. Wij kunnen het niet controleren, maar men zegt het. Binnen 30 jaar hebben we het al over 9 miljard “and counting”.

In het systeem van “probleem -> reactie -> oplossing” moet er een probleem worden bedacht met tweeledig doel.

In de eerste plaats moet het een probleem zijn, wat 9 miljard mensen aangaat. Het moet een overkoepelend probleem zijn, als het ware. Iedereen op deze wereld moet het ervaren als een loden last, waar een oplossing voor moet worden gevonden.

In de tweede plaats moet het probleem voor de bedenkers een verdienmodel zijn.

Een allesvernietigende wereldoorlog werkt niet, is te kostbaar en duurt te lang. Ook is bekend dat de vaak beproefde wereldwijde recessies onvoldoende garanties geven om de totale wereldbevolking op de knieën te krijgen. Er moet iets worden bedacht wat niet is te controleren en waar je iedereen de schuld van kunt geven.

Het “klimaat”

Hoe kom je er op. Nederland heeft verreweg de meeste haast met het aanzwengelen van de “oplossingen” omdat de gasbaten met enkele jaren zijn verdampt en de opbrengsten in het verleden volledig zijn opgebruikt. De geleerde professor doctor Jelle-zal-wel-zien heeft iedere poging in die richting in opdracht van hogerhand vakkundig getorpedeerd met de opmerking dat het “zo niet werkt in Nederland”.

Lees ook:  De koning is dood! Lang leve ... Greta? Zweedse voormalige burgemeester roept op tot vervanging van het standbeeld van Charles XII door een van Thunberg
klimaat
Jullie hebben mijn levensgeluk afgepakt!

Met het lanceren van klimaattieners en straks klimaatkleuters en -peuters, is te zien dat de bedenkers van het probleem voor kindermishandeling de hand niet omdraaien. Klimaattiener Thunberg lijdt aan asperger, komt uit een familie van toneelspelers en is op slag wereldberoemd vanwege haar lieve blik in de camera. Klimaatkleuters kun je het beste in ziekenhuizen rekruteren en klimaatpeuters in de Ronald MacDonald huizen. Het wereldwijde netwerk is er immers al. Zielige ukkiepukkies zullen de harten van vele twijfelaars breken en dan kan de beer los: de reactie als gevolg van het probleem. De “oplossingen” vliegen ons straks om de oren, meer en vooral hogere belastingen, zuiniger levensstijl voor het gepeupel om wat meer ruimte te maken voor de Nieuwe Orde en haar “leiders”. Wij hebben immers met zijn allen het levensgeluk van onze eigen kinderen om zeep geholpen als je Greta moet geloven. Wat voor een ouwelui hebben dat kind zover geprogrammeerd, vraag je je af.

Ja, we zetten het vandaag maar een beetje extra dik aan, want anders is het schandaal niet te overstemmen. Want kindermisbruik, hoe subtiel ook, is strafbaar. Hoewel het geval Greta Thunberg niet echt subtiel is te noemen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  GEEN BEWIJS van de vergiftiging van de Russische oppositieactivist Navalny

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Frans Timmermans wordt gekker met de dag! ‘Heeft u enig idee van de persoonlijke kosten, van tragedies?’
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments