VN: Immigratie is ONVERMIJDELIJK – Geef je dus over!

VN: Immigratie is ONVERMIJDELIJK – Geef je dus over!

29 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het masker glijdt een beetje verder. Het migratiebureau van de Verenigde Naties heeft een bizarre video getweet waarin de deugden van illegale immigratie worden verklaard. In de video gaat een ingepakte rubberboot naar een zandige kust, waar al tientallen andere Afrikaanse mannen van boord gaan.

Dat was op 1 APRIL 2018, IK DACHT DAT HET EEN GRAP WAS MAAR…..

IOM – UN Migration on Twitter

Migration is: * inevitable * desirable * necessary this Easter, let’s not forget those who are caught in crises around the world 🌎 https://t.co/e7fT1FE0D1

HET IS TOCH WAAR….

Corrigeer me als ik het mis heb, maar dat is niet de gebruikelijke manier van migreren. Interessant dan dat de video vergezeld gaat van de woorden onvermijdelijk, wenselijk, noodzakelijk. Dit lijkt in te gaan tegen de waargenomen realiteit – Hongarije, Polen en Israël hebben migratie niet onvermijdelijk gevonden. Engeland, Frankrijk en Zweden hebben migratie niet wenselijk gevonden. China, Japan en Israël vinden (opnieuw) migratie niet nodig.

Deze tweet is nog meer gericht op christenen, met de toevoeging van Pasen. Laten we deze Pasen niet vergeten die christenen over de hele wereld die in een crisis verkeren, demografisch worden vervangen in Europa of worden afgeslacht vanwege hun geloof in het Midden-Oosten of hun huidskleur in Zuid-Afrika.

IOM – UN Migration on Twitter

@AlsoRandom @m_dazzi Of course not, but we all have an obligation to help those who are drowning in the Mediterranean, as well as improving conditions in detention centers in Libya, and to work with countries of origins to improve local economies.

Leuke backtrack, chumps. We kopen het niet.

De VN is een agent van vernietiging, een vijand van het christendom en het Europese volk.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  In tegenstelling tot jongeren in West-Europa, hebben Hongaarse jongeren een veel realistischer beeld van moslimimmigratie

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quarantaine door zieke minister EU-top
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments