VN: Immigratie is ONVERMIJDELIJK – Geef je dus over!

VN: Immigratie is ONVERMIJDELIJK – Geef je dus over!

29 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Het masker glijdt een beetje verder. Het migratiebureau van de Verenigde Naties heeft een bizarre video getweet waarin de deugden van illegale immigratie worden verklaard. In de video gaat een ingepakte rubberboot naar een zandige kust, waar al tientallen andere Afrikaanse mannen van boord gaan.

Dat was op 1 APRIL 2018, IK DACHT DAT HET EEN GRAP WAS MAAR…..

IOM – UN Migration on Twitter

Migration is: * inevitable * desirable * necessary this Easter, let’s not forget those who are caught in crises around the world 🌎 https://t.co/e7fT1FE0D1

HET IS TOCH WAAR….

Corrigeer me als ik het mis heb, maar dat is niet de gebruikelijke manier van migreren. Interessant dan dat de video vergezeld gaat van de woorden onvermijdelijk, wenselijk, noodzakelijk. Dit lijkt in te gaan tegen de waargenomen realiteit – Hongarije, Polen en Israël hebben migratie niet onvermijdelijk gevonden. Engeland, Frankrijk en Zweden hebben migratie niet wenselijk gevonden. China, Japan en Israël vinden (opnieuw) migratie niet nodig.

Deze tweet is nog meer gericht op christenen, met de toevoeging van Pasen. Laten we deze Pasen niet vergeten die christenen over de hele wereld die in een crisis verkeren, demografisch worden vervangen in Europa of worden afgeslacht vanwege hun geloof in het Midden-Oosten of hun huidskleur in Zuid-Afrika.

IOM – UN Migration on Twitter

@AlsoRandom @m_dazzi Of course not, but we all have an obligation to help those who are drowning in the Mediterranean, as well as improving conditions in detention centers in Libya, and to work with countries of origins to improve local economies.

Leuke backtrack, chumps. We kopen het niet.

De VN is een agent van vernietiging, een vijand van het christendom en het Europese volk.Lees ook:  RUSLAND-NORD STREAM 2 versus vergiftiging van Alexei Navalny

Comments

comments