Death metal-versie van Greta Thunberg’s woedespraak wordt hit op internet: activist “overweegt” muziekcarrière

Death metal-versie van Greta Thunberg’s woedespraak wordt hit op internet: activist “overweegt” muziekcarrière

30 september 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Nadat Greta Thunberg nogal wat opschudding veroorzaakte met haar oproep aan tientallen staatshoofden en regeringsleiders op de VN-klimaattop, verspreidt een death metal-versie van haar furieuze toespraak zich viraal op het internet. De klimaatactivist erkent het potentieel van het muziekgenre.

De nu beroemde VN-speech van de initiatiefnemer van de beweging “Fridays for Future” is nu ook in een ietwat brute vorm. YouTube-gebruiker John Mollusk heeft een clip op het videoportaal geplaatst met de 16-jarige Zweed van Death Metal: “How dare you!” brult. Pas binnen vier dagen heeft de video meer dan 1,8 miljoen keer bekeken.

Thunberg deelde de video op Twitter op Twitter en grapte: “Ik ben klaar met dit klimaatding …. Vanaf nu ga ik gewoon death metal doen !!”

Greta Thunberg on Twitter

I have moved on from this climate thing… From now on I will be doing death metal only!! https://t.co/mYqXxFuE77

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Rapport: Bereid je voor op de Klimaatinstorting van de beschaving


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments