Death metal-versie van Greta Thunberg’s woedespraak wordt hit op internet: activist “overweegt” muziekcarrière

Death metal-versie van Greta Thunberg’s woedespraak wordt hit op internet: activist “overweegt” muziekcarrière

30 september 2019 0 Door Indignatie redactie

Nadat Greta Thunberg nogal wat opschudding veroorzaakte met haar oproep aan tientallen staatshoofden en regeringsleiders op de VN-klimaattop, verspreidt een death metal-versie van haar furieuze toespraak zich viraal op het internet. De klimaatactivist erkent het potentieel van het muziekgenre.

De nu beroemde VN-speech van de initiatiefnemer van de beweging “Fridays for Future” is nu ook in een ietwat brute vorm. YouTube-gebruiker John Mollusk heeft een clip op het videoportaal geplaatst met de 16-jarige Zweed van Death Metal: “How dare you!” brult. Pas binnen vier dagen heeft de video meer dan 1,8 miljoen keer bekeken.

Thunberg deelde de video op Twitter op Twitter en grapte: “Ik ben klaar met dit klimaatding …. Vanaf nu ga ik gewoon death metal doen !!”

Greta Thunberg on Twitter

I have moved on from this climate thing… From now on I will be doing death metal only!! https://t.co/mYqXxFuE77

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments