Een door Soros gesponsord VN-klimaatdebat? Een 16-jarige jonge Zweedse VN-ster? Vrede versus klimaat

Een door Soros gesponsord VN-klimaatdebat? Een 16-jarige jonge Zweedse VN-ster? Vrede versus klimaat

2 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Maandag 23 september, organiseerde de VN in New York een speciale bijeenkomst over klimaatverandering. Er waren massale overwegend jeugddemonstraties van tienduizenden over de hele wereld, velen van hen in New York, een van hen geleid door Greta Thunberg, de Zweedse 16-jarige klimaatactivist, die voornamelijk wordt gesponsord door Soros en zijn clan om te reizen over de hele wereld en spreek wereldleiders aan om op te treden tegen klimaatverandering – klimaatverandering voorkomen, klimaatverandering stoppen.

Anderen met hetzelfde doel, genaamd “Vrijdag voor de toekomst”, zijn afkomstig uit Duitsland, studenten slaan elke vrijdag op – wat betekent dat ze letterlijk niet naar school gaan, namens het stoppen van de klimaatverandering.

En er is nog een andere internationale groep, de “Extinction Rebellion” (ER). Ze zijn allemaal tegen het gebruik van koolwaterstoffen als een belangrijke energiebron. Ik ook.

Maar – wat is het alternatief? – Bevorderen en stimuleren zij actief onderzoek naar bijvoorbeeld zonne-energie? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Er is geen levensvatbare revolutie zonder een levensvatbaar alternatief – dat ooit succesvol is geweest.

De wereldwijde overloop is blijkbaar enorm. Op zaterdag ontmoetten sommige jeugdgroepen de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, die hem vertelde dat klimaatverandering ‘s werelds politieke kwestie nummer één is.

De heer Guterres heeft niet tegengesproken, ja, het was een belangrijk probleem en moest worden aangepakt en wereldleiders moesten zich committeren om actie te ondernemen. De Algemene Vergadering van de VN zal een deel van haar programma verder wijden aan klimaatverandering.

Wacht even – Klimaatverandering nummer EEN ? – Hoe zit het met VREDE? Heeft daar niemand aan gedacht? Zelfs Guterres niet, wiens mandaat het is om het wereldlichaam naar conflictoplossingen te leiden die VREDE brengen – dit is precies het mandaat waarop de VN is gegrondvest.

Geen klimaat, maar VREDE.

Zijn deze westerse kinderen, meestal uit welgestelde families, zo gehersenspoeld dat ze niet beseffen dat de wereld andere prioriteiten heeft, namelijk het stoppen van de willekeurige moorden, door nooit een eind te maken aan door de VS gelanceerde en geïnitieerde oorlogen over de hele wereld?

Beseffen ze niet dat hun broers en zussen in Syrië, Jemen, Palestina, Irak, Sudan, Afghanistan, Pakistan, Kasjmir en in veel meer plaatsen van conflict en extreme armoede, links en rechts worden gedood door de VS-NAVO moordmachine , door hongersnood, door oorlogsgerelateerde ziekten en door Amerikaanse vazalstaten, juist de landen waaruit zij, de rijke kinderen, komen protesteren tegen klimaatverandering, maar NIET tegen oorlog?

Wanneer worden ze wakker met de realiteit? Misschien nooit, of wanneer het te laat is – wanneer zelfs zij worden gebombardeerd door de nooit eindigende neoliberale door hebzucht gedreven oorlogen.

Weten ze dat deze oorlogen en conflicten, rechtstreeks of via volmachten uitgevoerd door VS-NAVO-troepen, tussen de 20 en 25 miljoen mensen hebben gedood sinds de Tweede Wereldoorlog alleen, en tussen de 12 en 15 miljoen sinds 9/11? – Is het stoppen van dit doden niet belangrijker dan instaan ​​voor een oorzaak die arrogant mens niet kan stoppen – simpelweg omdat klimaatverandering deel uitmaakt van de natuur van de laatste 4 miljard jaar van het bestaan ​​van Moeder Aarde.

Lees ook:  Waar zijn we mee bezig?

Maar het is typerend voor de arrogantie van de mensheid om te geloven en vooral te laten geloven aan de massa dat wij, zij, de macht hebben om het klimaat van Moeder Aarde te beïnvloeden, en wie Moeder Aarde zegt, zeg Universum, omdat alles verbonden is, en als we er heel graag willen uitzien dichtbij moeten we naar onze zon kijken die een enorme invloed op ons klimaat heeft, veel meer dan we willen toegeven; onze zon, de bron van leven op aarde samen met waterbronnen – dat is wat we moeten beschermen – en werken voor VREDE.

Schreeuwen en schreeuwen om iets waar de mensheid belangrijk aan is, is verspilling van energie, maar ook een afwijking van het echte probleem: hoe oorlog te stoppen en wereldvrede te bereiken.

En zelfs als we het klimaat zouden kunnen beïnvloeden, laten we gewoon aannemen dat we de loop van het klimaat zouden kunnen veranderen – weten u, Greta en de vrijdagkinderen, de ER-beweging – en misschien ook u, mijnheer Guterres – dat deze oorlogen die doden miljoenen mensen zijn verreweg de grootste Co2 / broeikasgasproducenten – en dit wijst de vinger recht naar de VS – het NAVO-militaire complex – meer dan de helft! –

En weet je dat tot nu toe geen van de klimaatconferenties – van deze internationale glamourevenementen, waar politici praten, beloven maar nooit hun beloften nakomen – dat de door de oorlog / oorlog veroorzaakte Co2-vervuiling hier nooit mag worden aangepakt conferenties? – Wat voor goeds doen ze?

Weet je ook dat de ongeveer een half dozijn grote klimaatconferenties die een fortuin kosten voor nul, absoluut geen verandering in het klimaat hebben gebracht? – Ten eerste, omdat ze dat niet kunnen, omdat we niet de meesters over Moeder Aarde zijn – godzijdank! En ten tweede, omdat de politici, vooral in de westerse wereld, degenen die we onze leiders noemen, in bed liggen met de belangrijkste vervuilers van bedrijven en financiën?

Ze worden door hen gekocht, de enorme winstgevende industrieën; winst die ze niet zouden kunnen maken zonder het bijna willekeurige gebruik van koolwaterstoffen.

Onze politici, ‘leiders’ (sic) zouden zelfs nooit serieus durven praten over wetgeving die zou voorkomen dat ze onze atmosfeer met broeikasgassen besmetten. Nee nooit. Niet in de turbokapitalistische particuliere sector domineerde het westen.

Op elk van deze conferenties wordt Armageddon aan de muur geschilderd – in 5 jaar, 10 jaar, in de beste gevallen in 30 jaar – nou, er is meer dan 20 jaar verstreken sinds de eerste door de VN gesponsorde conferentie over klimaatverandering in Kyoto , Japan, in december 1997 – en we tikken nog steeds, propageren nog steeds dezelfde slogans – verspreiden nog steeds dezelfde angstmongering – temps stijgen met 3 graden, met 5 graden, maar ze mogen alleen met 2,5 graden C stijgen – zegt WIJ, de meesters van het universum.

Lees ook:  "We proberen het systeem te verstoren": een uur met 16-jarige klimaatactivist Greta Thunberg

klimaat

WAUW! – Klinkt dat niet een beetje arrogant, als je erover nadenkt?

Maar, voor het geval je het niet wist, beste Greta-menigte en vrijdagkinderen, en ER rijden; en ook meneer Guterres, VREDE is eerlijk gezegd belangrijker dan klimaatverandering. VREDE is en behoort nummer EEN van onze politieke agenda te zijn, van de VN-agenda.

Het klimaat zal met of zonder ons gebeuren; ja, het verandert, het verandert voortdurend. Maar begrijp dit, wij mensen, kunnen niet voorkomen dat het verandert. Wat deze klimaathype doet, is het toestaan ​​en aanzetten van een overvloed aan nieuwe belastingen, vervuilerbelastingen die moeten worden geïnd bij de gewone mensen, bij jou en mij.

Bedrijven zijn hiervan vrijgesteld. Ze kunnen worden gevraagd om een ​​koolstofbelasting te betalen aan een koolstoffonds (niets nieuws) en zullen hiervan profiteren, omdat ze verder mogen vervuilen.

Dit betekent dat er opnieuw triljoenen dollars op de ladder worden geschoven van arm naar rijk, zoals altijd gebeurt wanneer het westen gedomineerd door de bedrijfsfinanciën wat meer geaccumuleerd sociaal kapitaal van de arbeidersklasse naar de bovenste regionen wil melken. –

En het klimaat is daar een uitstekend hulpmiddel voor. Mr. Soros, u hebt het weer goed. Maar u, mijnheer Guterres, bent gekozen om de wereld door het VN-systeem naar VREDE te leiden, niet om te voorkomen dat het klimaat verandert.

Triljoenen worden verzameld; zij zullen eindigen in de oevers of in de schatkist van naties; ze zullen weer een andere afgeleide worden die in een ballon wordt geblazen die voorbestemd is om ooit te barsten – en het systeem stort weer in. We kennen deze bubbels – maar blijven nieuwe maken.

Durft iemand het te vragen of wil je weten wat er met deze nieuw verzamelde triljoenen wordt gedaan? Hoe worden ze toegepast om te voorkomen dat het klimaat verandert?

Niemand geeft er echt om. Als onze schuldgedreven Judeo-christenen eenmaal onze rechten hebben betaald, rust ons geweten – en slapen we weer goed, terwijl er niets verandert. Geen klimaatverandering, niets.

Misschien zijn er betere ideeën, mijnheer Guterres, als u iets wilt doen voor VOORWOORD en voor het milieu, waarom geen speciale conferentie over het verbieden van plastic, de productie van nutteloos plastic – plastic zoals in plastic flessen, plastic zakken – miljarden die worden gebruikt per dag en minder dan 3% worden gerecycled, de rest komt terecht in de zeeën, in magen van vissen en vogels, – in ons eigen lichaam in de vorm van micro- of nano-plastic.

Lees ook:  Klimaatactivisme in de tijd van het coronavirus

Stop plastic voor het verpakken van voedsel en allerlei soorten verbruiksartikelen – onnodig verpakt in plastic. Waarom? Omdat je een hele plasticverpakkingsindustrie, de bottelindustrie zou moeten omvormen – en je zou de Nestlés en Coca Colas van deze wereld moeten overtuigen om hun concept te veranderen – misschien zelfs zo ver dat ze hun hoofdactiviteit verlaten, water verkopen in flessen.

Naast het gebruik van plastic flessen is dit, zoals we weten, in veel landen, waaronder in de VS, een ramp voor het milieu geworden.

U, mijnheer Guterres, zou de westerse wereld kunnen verzoeken te stoppen met het verspillen van 30% of meer van ons voedsel. Ja, verspillen, zoals bij het weggooien, hoewel het prima zou zijn om te worden gebruikt, maar het weggooien levert meer winst op. Hoeveel van ons westerlingen weten dat we elke dag minstens 30% perfect bruikbaar voedsel weggooien? –

Je kunt ook een motie lanceren om alle speculatie met voedsel, granen te verbieden – waardoor voedsel betaalbaarder wordt en veel hongersnoden kunnen worden voorkomen. Voedsel bewaren voor herverdeling naar diegenen die het nodig hebben, zou – zou – ook kunnen bijdragen aan vrede.

Maar het zou winstbesparende gevolgen hebben voor de (criminele maar legale) voedselspeculanten, van wie velen in Zwitserland wonen.

Hoe zit het met een dergelijke benadering – een benadering van vrede en een beschermde omgeving. Dit zou iets buitengewoons zijn – jeugd voor VREDE en jeugd voor een betere verdeling van voedsel, en jeugd voor een serieuze bescherming van ons milieu.

Soros en zijn bondgenoten vinden het misschien niet leuk, omdat demonstreren tegen klimaatverandering, een publiciteitshype van klimaatverandering zijn – duidelijk een afwijking is van voortdurende oorlogen die – miljoenen en miljoenen – doden in naam van winst en dominantie – en uiteindelijk hegemonie over de middelen en mensen van de wereld.

Kinderen, vraag de VN om haalbare doelen – voor VREDE. Het is niet eenvoudig, maar het is een waardevol doel dat wij, de mensheid met een geweten, kunnen bereiken.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments